English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 4 (10 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • 1
  • Jan 20, 2017

Het pakje kwam heel snel, de kleur van de pruik is niet hetzelfde als die van het model, het is eigenlijk donkerder en het model in de advertentie lijkt korter dan het kapsel, maar over het algemeen niets. Посылка пришла очень быстро, цвет парика не такой как у модели, по факту - темнее, и у модели в рекламе кажется короче стрижка, но в общем ничего.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2017

Precies wat ik wilde. Mooie kleur, erg dik. Exactly what I wanted. Nice color, very thick.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2017

LAAT TE KRIJGEN. MAAR HET GELDIG DE STRAF. TARDO MUCHO EN LLEGAR. PERO VALIO LA PENA.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2016

Ik kreeg de pruik op 16.11.2016 is mooi en past bij de verwachtingen. קיבלתי את הפאה בתאריך 16.11.2016 היא יפה ומתאימה לציפיות.

Antwoord(1) Vertaald uit het Hebreeuws Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 18, 2016

mijn dochter houdt van deze pruik die ze gebruikte voor een show, aangepast aan zijn hoofd my daughter loves this wig she used for a show, adapted to his head

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2016

een kunsthaar pruik met een aangename haarstructuur, de kleur is meer een aangenaam, goed draagbaar rood dan bruin nu, het is dat wat ik zocht. Het lijkt op mensenhaar. Het is nog vers uit de envelop en niet uitgehangen, maar het is gemakkelijk om te zien dat het haar nog moet worden gesneden. Eindelijk een pruik voor een kleiner hoofd! Er zouden nog goede kammen aan de bijlage gehecht zijn, maar over het algemeen ben ik redelijk tevreden. Ik heb me opnieuw een beetje zorgen gemaakt over de levertijd: het kan soms duren - maar het komt! Stel de levertijd in op 4 weken, de goederen worden snel geleverd, maar zijn dan langer in de verzendservice. eine Kunsthaarperücke mit angenehmer Haarstruktur, die Farbe entspricht eher einem angenehmen, gut tragbaren rot als braun nun, es ist daß,wonach ich eigentlich gesucht habe. Sie wirkt wie Echthaar.
Noch ist sie frisch aus dem Umschlag und nicht ausgehangen, gut ersichtbar ist aber, daß die Haare noch nachgeschnitten werden müssen.
Endlich auch mal eine Perücke für einen kleineren Kopf!
Gut wären noch innen angebrachte Kämmchen zur Befestigung, aber insgesamt bin ich doch recht zufrieden.
Wieder einmal bin ich wegen der Lieferzeit etwas beunruhigt gewesen: es dauert manchmal - aber es kommt! Bitte auf 4 Wochen Lieferzeit einstellen, die Ware wird zwar schnell ausgeliefert, liegt dann aber doch länger beim Versanddienst.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2017

Goede pasvorm, maar niet zo kort als verwacht - krijgt kapper meer laag ... anders ok Good fit but not as short as expected - will get hairdresser to layer more ...otherwise ok

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2017

Ik voelde veel van mijn haar dan ik dacht, maar als ik er een tekort aan wil hebben, denk ik dat het goed is. Is het moeilijk om te dragen bij warm weer? Het ziet ernaar uit dat het wordt gestoomd. 思ったより、髪の量が多く感じましたが、ロングからショートにしたい時は、良いかなと思います。
暑い時期は、かぶるのは大変かな?蒸れそうです。

Antwoord Vertaald uit het Japans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 07, 2017

De pruik is van goede kwaliteit, ik had graag gezien dat ze me de kleur en de snede stuurden die ik had besteld, maar het is mooi, van China tot Buenos Aires zoals ze beloofden, maar in Buenos Aires duurden ze anderhalve maand La peluca es de buena calidad ,me hubiese gustado que me enviaran el color y el corte que pedi,pero es bonita.De China a Bs.As.fue como prometieron,pero en BsAs.se demoraron mes y medio

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2017

Kwaliteit is gemiddeld, maar de service is zeer goed. De bestelling was vertraagd en kwam aan toen we naar huis gingen voor vakantie. We kregen onze bestelling niet, maar ze zorgden voor een terugzending, die op tijd aankwam. Quality is average, but the service is very good. The order was delayed and arrived when we left home for vacation. We didnt get our order, but they arranged for a reshipment, which arrived on time.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Bruin Pruik
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 14.24
 Pruik Lace Front Synthetisch Haar Recht Stijl Zijde Recht Kanten Voorkant Pruik Blond Platina Blond Synthetisch haar Dames Natuurlijke haarlijn Blond Pruik 61.0 cm / 66.0 cm / Lang Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 34.99
 Synthetische pruiken Golvend Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Zwart Synthetisch haar Dames Met Bangs Pruik Kort Halloween Pruik
1% koopUSD $ 18.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Zonder kap Pruik Bruin Lichtbruin Synthetisch haar Dames Haar met highlights / balayage Bruin Pruik Gemiddelde Lengte StrongBeauty Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 26.99
 Synthetische pruiken Recht / Natuurlijk golvend Stijl Gelaagd kapsel Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Natuurlijke haarlijn Blond Pruik Kort Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 15.82
 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Dames Natuurlijke haarlijn / Zijdeel Bruin Pruik Kort / Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 13.99
 Synthetische pruiken Natuurlijk golvend Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Grijs Grijs Synthetisch haar Dames Grijs Pruik Kort StrongBeauty Halloween Pruik
1% koopUSD $ 22.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Asymmetrisch kapsel Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Ombre-haar Blond Pruik Kort Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 16.66
 capless mix kleur extra kort hoogwaardige natuurlijke krullend haar synthetische pruik met kant bang
1% koopUSD $ 11.49
 Synthetische pruiken Golvend Stijl Met pony Pruik Bruin Beige Synthetisch haar Dames Met Bangs Bruin Pruik Kort Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 14.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Beige Synthetisch haar Dames Haar met highlights / balayage Bruin Pruik Kort StrongBeauty Cosplaypruik
2% koopUSD $ 22.99
 Synthetische pruiken Watergolf Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Goud Blonde Synthetisch haar 12INCH Dames Verstelbaar / Hittebestendig / Klassiek Goud Pruik Kort Cosplaypruik / Ja
2% koopUSD $ 14.19
 Synthetische pruiken Recht Stijl Zonder kap Pruik Natuurlijke Kleur Synthetisch haar Pruik
2% koopUSD $ 16.14
 Synthetische pruiken Recht Kardashian Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Zwart Zwart Synthetisch haar 6 inch(es) Dames Zwart Pruik Kort hairjoy
3% koopUSD $ 13.53
 Synthetische pruiken Recht Kardashian Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Zwart Blond Synthetisch haar Dames Zwart Pruik Gemiddelde Lengte
3% koopUSD $ 19.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Bruin Beige Synthetisch haar Dames Haar met highlights / balayage Bruin Pruik Kort StrongBeauty Natuurlijke pruik
3% koopUSD $ 22.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Met pony Zonder kap Pruik medium Auburn Synthetisch haar Dames Zijdeel Pruik Kort Natuurlijke pruik
4% koopUSD $ 16.14
 Synthetische pruiken Recht Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar 6 inch(es) Dames Dames / Met Bangs Blond Pruik Kort Natuurlijke pruik
4% koopUSD $ 14.50
 Synthetische pruiken Golvend Kardashian Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Zwart Zwart Synthetisch haar Dames Zwart Pruik Kort
4% koopUSD $ 16.14
 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Beige Synthetisch haar Dames Pruik Kort StrongBeauty Natuurlijke pruik
5% koopUSD $ 33.24
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Natuurlijk recht Bobkapsel Modieus Design / Gemakkelijke dressing / Comfortabel Bruin Kort Zonder kap Pruik Dames / Natuurlijke haarlijn
5% koopUSD $ 29.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Met pony Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Dames Zijdeel / Met Bangs Bruin Pruik Kort Natuurlijke pruik
5% koopUSD $ 24.36
 Synthetische pruiken Recht Stijl Zonder kap Pruik Beige Synthetisch haar Dames Pruik Kort StrongBeauty Natuurlijke pruik
6% koopUSD $ 21.84
 Synthetische pruiken Natuurlijk golvend Stijl Pruik Bruin Donker Bruin Synthetisch haar 4 inch(es) Dames Bruin Pruik Kort
6% koopUSD $ 15.82
 Synthetische pruiken Natuurlijk golvend Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Grijs Grijs Synthetisch haar Dames Grijs Pruik Kort Natuurlijke pruik
6% koopUSD $ 22.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Bruin Beige Synthetisch haar Dames Bruin Pruik Kort Halloween Pruik
1% koopUSD $ 12.34
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Zonder kap Pruik Blond Blonde Synthetisch haar 10 inch(es) Dames Blond Pruik
1% koopUSD $ 21.84
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Golvend / Diepe Golf Pixie-kapsel / Gelaagd kapsel / Met pony Zijdeel Lichtbruin Kort Zonder kap Pruik Diepe Golf Dames Dagelijks
1% koopUSD $ 26.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Met pony Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Dames Zijdeel Bruin Pruik Kort Halloween Pruik
1% koopUSD $ 16.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Blond Gemengde Kleur Synthetisch haar 6 inch(es) Dames Haar met highlights / balayage Blond / Meerkleurig Pruik Kort hairjoy Natuurlijke
1% koopUSD $ 14.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Natuurlijk recht Pixie-kapsel Modieus Design / Nieuw Design / Comfortabel Bruin Kort Zonder kap Pruik Dames
1% koopUSD $ 29.99
 Synthetische pruiken Natuurlijk recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Beige Synthetisch haar 10 inch(es) Dames Modieus Design / nieuwe collectie / Natuurlijke haarlijn Bruin Pruik Gemiddelde
1% koopUSD $ 12.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Blond Zilver Synthetisch haar Dames Ombre-haar / Donkere wortels / Natuurlijke haarlijn Blond Pruik Kort StrongBeauty Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 19.54
CTest