English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (22 reviews)
Schrijf een review
  • Sep 18, 2015

Goed gemaakt, goede kwaliteit. Ik moest alleen nog de riemen wat spannender maken, behalve dan heel blij met de jurk. Well made, good quality. I just needed to tighten the straps a little, other than that very happy with the dress.

Antwoord(4) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 04, 2015

mooi en sexy besteld in hemelsblauwe mooie kleur voor deze jurk lovely and sexy Ordered in sky blue beautiful color for this dress

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 13, 2014

Hallo, ik ben zo blij dat ik mijn jurk heb gekregen van LightInTheBox. Het is zo goed gemaakt. Heel erg bedankt. Ik zal jullie iedereen prijzen, en wanneer ze mijn jurk zien, weet ik zeker dat het een heel goede indruk zal maken, zodat mensen jouw website bezoeken. Van de klik toen ik voor de jurk betaalde en het werd je bestelling tot aan de levering, alles was heel goed gedaan. Jullie deden alles wat je zei dat je zou doen, en je had mijn jurk in tien dagen klaar. Ik wil niet dat je denkt dat je je moet haasten om je jurken klaar te hebben in minder dan de 14 dagen die je op je website zegt, maar omdat je nieuw bent op je website en een mooie jurk online bestelt, heb ik misschien mijn jurk besteld zonder te vertrekken mezelf genoeg tijd voor de verwerking. Nogmaals bedankt voor uw ijver en vakmanschap. U hebt nu een terugkerende klant. Hi,

I am so glad that I got my dress from LightInTheBox. It is so well made. Thank you so much. I will be praising you guys to everyone, and when they see my dress, Im sure it will make a very good impression so people will visit your website. From the click when I paid for the dress and it became your order until delivery, everything was very well done. You guys did everything you said you would do, and, you had my dress ready in 10 days. I dont want you to think you have to rush to have your dresses ready in less than the 14 days you say on your website, but being new to your website and ordering a beautiful dress online, I may have ordered my dress without leaving myself enough time for the processing. Thank you again for your diligence and workmanship. You now have a repeat customer.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 29, 2014

Mooie jurk en zeer goed gemaakt. Perfecte pasvorm op basis van de meetgrafiek. Lovely dress & very well made. Perfect fit going by the measuring chart.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 08, 2014

Houd absoluut van mijn jurk en iedereen die het ziet, vult mij daarop aan. Het past goed en ziet er fantastisch uit, en de bruid zegt dat het de perfecte jurk was die ik had gekozen, dus dank je Light In The Box voor het zo gemakkelijk en snel maken. Kay Jones. Absolutely love my dress and everyone who sees it complements me on it. It fits well and looks fantastic, and the bride says that it was the perfect dress for me to have chosen, so thank you Light In The Box for making it so easy and quick. Kay Jones.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 01, 2013

De jurk is prachtig. Perfect gemonteerd. Prachtige kleur. Zal zeker opnieuw bestellen. Bedankt The dress is lovely. Fitted perfectly. Gorgeous colour. Will definitely order again.Thank you

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 01, 2012

Ik hou van deze jurk. Ik heb het gekocht voor het huwelijk van mijn zoon. Ik heb besteld omdat ik klein ben en altijd jurken moet laten vervangen. De lengte is fantastisch. Ik had de buste echter een beetje kleiner moeten meten omdat deze ongeveer een centimeter moet worden genomen. De kleur is fantastisch en de kwaliteit is vergelijkbaar met een bruidsjurk. I love this dress. I bought it for my sons wedding. I custom ordered because I am petite and always need to have dresses altered. The length is fantastic. However I should have measured the bust a bit smaller because it needs to be taken in about an 1 inch. The color is fantastic and the quality is similar to a wedding dress.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 20, 2012

Ik ben erg blij met mijn aankoop. De jurk paste perfect en het was alles dat ik me had voorgesteld. De stof en kleur zijn geweldig. De bestelling was eenvoudig, de maataanduiding zeer goed uitgelegd, en de bezorging lag precies op de goede weg met wat ik beloofd had. Ik zou je bedrijf ten zeerste aanbevelen en ik heb het al gedaan! I am very happy with my purchase. The dress fit perfectly and it was all that I imagined it would be. The fabric & color are amazing. The ordering was easy, sizing instructions very well explained, & the delivery was right on track with what I was promised. I would highly recommend your company & I already have!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 09, 2012

Hallo, zeer tevreden met mijn bestelling. De jurk past heel goed bij mij, perfecte maat, zeer goede kwaliteit. Dank u, ik ben klaar om een ​​nieuwe bestelling bij u te plaatsen. Keurig werk. Bonjour, très satisfaite de ma commande . La robe me va très bien , taille parfaite , très belle qualité. Merci , je suis préte a passer de nouveau commande avec vous . Travail soigné.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 19, 2012

Ik zou niet blijer kunnen zijn met mijn nieuwe jurk. Omdat ik denk dat ik het lastig vind, heb ik de extra betaald en mijn maten verzonden voor een aangepast formaat. Het kwam naar me toe, heel mooi verpakt, heel weinig rimpels ~ 10 minuten in mijn stomende badkamer en je zou denken dat ik het net had opgehaald van mijn persoonlijke taylor. Het paste perfect, alsof ik verschillende fittingen had. Het vakmanschap is uitstekend. Het is volledig gevoerd en mooi afgewerkt. Ik bestelde de jas op hetzelfde moment dat ik mijn jurk bestelde. Ik was bang dat ze zouden matchen, maar toen ze hier aankwamen, was ik erg tevreden! Ze passen perfect bij elkaar en de jas helpt echt om de jurk af te maken! Ze zijn beide uitzonderlijk goed gemaakt en passen perfect! Mooie kwaliteit en vakmanschap! Ik zou hun maat op maat aanbevelen voor iedereen die fells alsof ze een "hard fit" zijn omdat ze zo mooi passen. I couldnt be more pleased with my new dress. Because I think Im a difficult fit, I paid the extra and sent in my measurements for a custom size. It came to me, packaged very nicely, very few wrinkles ~ 10 minutes in my steamy bathroom and you would of thought I had just picked it up from my personal taylor. It fit perfectlly, as if I had several fittings. The craftsmanship is outstanding. Its fully lined and finished beautifully. I ordered the jacket at the same time I ordered my dress. I was worried if they would match, but when they got here, I was very pleased! They match perfectly and the jacket really helps to finish the dress off! They are both exceptionally well made and fit perfectly! Beautiful quality and craftsmanship! I would highly recommend their custom sizing for anyone that fells like they are a "hard fit" because they fit so nicely.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn Spaghettibandjes Over de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Bloem Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de enkel Chiffon Bruidsmoederjurken met Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak / kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 94.99
 Baljurk Schouderafhangend Kort / Mini Organza Lace Bodice Bruidsmeisjesjurk met Appliques Strik(ken) Sjerp / Lint door LAN TING Express
1% koopUSD $ 89.99
 Tweelaags Kanten applique rand Bruidssluiers Kathedraalsluiers Met Appliques Tule
1% koopUSD $ 69.99
 Bruiloft Vuosipaiva Feest / Uitgaan Verloving Verlovingsfeest Onderjurken Taffeta Tule Vloerlengte Traditioneel/Vintage Standaard
1% koopUSD $ 19.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Dagelijks Onderjurken Polyester Tule Lycra Knielengte Klassiek & Tijdloos met
1% koopUSD $ 8.99
 Strak / kolom Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kruiselings door LAN TING Express
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Prinses Strakke ronde hals Tot de grond Chiffon Kant Junior bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Over de knie Bloemenmeisjesjurk - Kant Mouwloos Bateau Neck met Kant Sjerp / Lint Plooien door LAN TING Express
2% koopUSD $ 49.99
 Heren Chinoiserie Overhemd Effen
2% koopUSD $ 29.99
 A-lijn Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Drapering door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 99.99
 Bruiloft Feest / Uitgaan Feesten & Uitgaan Onderjurken Taffeta Tule Vloerlengte A-Lijn Slip Baljurk Slip Klassiek & Tijdloos met
3% koopUSD $ 24.99
 Tweelaags Kanten applique rand Bruidssluiers Schoudersluiers Elleboogsluiers Vingertopsluiers Kapelsluiers Kathedraalsluiers Met
3% koopUSD $ 39.99
 A-lijn Prinses Hoge nek Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kralen Kristaldetails Kruiselings door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 79.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Onderjurken Polyester Tule Vloerlengte A-Lijn Slip Baljurk Slip met
4% koopUSD $ 16.99
 a-lijn prinses vierkante nek thee lengte chiffon junior bruidsmeisje jurk door lan ting bride®
4% koopUSD $ 59.99
 A-lijn Prinses Spaghettibandjes Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk met Plooien door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 59.99
 A-lijn Tot de grond Bloemenmeisjesjurk - Organza Mouwloos Met sieraad met Appliques door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 69.99
 Heren Luxe Werk Informeel Stijlvol Leder Legering, Effen Tailleriem -
5% koopUSD $ 11.99
 A-lijn V-hals Over de knie Chiffon Corded Lace Bruidsmoederjurken met Appliques Kant Plooien door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Strapless Sweetheart Over de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Plooien Kruiselings Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Een-schouder Strijksleep Chiffon Aangepaste trouwjurken met Strik Kristallen bloemenspeld Kruiselings door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Spaghettibandjes Tot de grond Kant Tule Bruidsmoederjurken met Kralen door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 149.99
 Trompet / zeemeermin Een-schouder Strijksleep Organza Aangepaste trouwjurken met Kralen Split Zijgedrapeerd Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 249.99
 A-lijn Baljurk Prinses Over de knie Bloemenmeisjesjurk - Organza Satijn Mouwloos Met sieraad met Kralen Strik(ken) Bloem door LAN TING
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Prinses Strapless Tot de knie Satijn Aangepaste trouwjurken met Strik Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Schouderafhangend Tot de grond Stretchsatijn Bruidsmoederjurken met Kralen Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Prinses Met sieraad Tot de knie Kant Taffeta Junior bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Drapering Kant Sjerp / Lint door LAN TING
1% koopUSD $ 79.99
 Strak / kolom V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon Bloemen en kant Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Kant Sjerp / Lint Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 Baljurk Tot de grond Bloemenmeisjesjurk - Organza Satijn Mouwloos Met sieraad met Borduurwerk Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
ATest