English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (122 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jan 25, 2013

Hou echt van deze. Comfortabel en ik hou van de stijl ... En ik draag het de meeste dagen. Really love this one. Comfortable and I love the style... And I DO wear it most days.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 16, 2013

De pruik is van betere kwaliteit dan verwacht. Blijft ook goed in model en de lengte is prima! De pruik is van betere kwaliteit dan verwacht. Blijft ook goed in model en de lengte is prima!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2015

Ik ben absoluut dol op deze pruik. De kleur is erg mooi en lijkt op de fotos op de website. Het is donkerblauw maar heeft een soort zwarte gloed. Ik ben al erg dol op dit haarstukje. I absolutley love this wig. The colour is very beautiful and resembles the photos on the website. It is dark blue but it has a kind of black glow to it. Im already very fond of this hairpiece.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  mail
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 24, 2015

echt geweldige pruik met een geweldige kwaliteit ... wirklich tolle Perücke mit einer tollen Qualität...

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  cred
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2015

Goede kwaliteit, zoals beschreven. Ik geloofde niet dat het hittebestendig is, maar ik heb mezelf vastgezet tijdens het stylen. Houd van de lengte, hou van de kleur, het is wat ik zocht. Good quality, as described. I didnt believe it is heat resistant but I convinged myself when styling it. Love the lenght, love the colour, its what I was looking for.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 20, 2014

Perfect: 3 duurde 2 maanden om meer dan goed te krijgen: 3 Perfeita :3 demorou 2 meses para chegar mais de boa :3

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 23, 2014

De pruik is mooi. Ik ben de tel kwijtgeraakt hoeveel pruiken ik met LightInTheBox heb gekocht! Het zijn producten van uitstekende kwaliteit. Je kunt het kopen, wat perfect is! A peruca é linda. Já perdi as contas de quantas perucas comprei pelo LightInTheBox! São produtos de excelente qualidade. Pode comprar, que é perfeita!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 20, 2014

De pruik is lindaaaaa !!! Zeer PERFECT !!! Ik was heel tevreden over de service. De draden zijn super zacht en ik raad het iedereen aan! A peruca é lindaaaaa!!! Muito PERFEITA!!!
Fiquei bastante satisfeita com o serviço.
Os fios são super macios e recomendo a todos!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 13, 2014

Ik hou van deze pruik. Het is erg zacht en het werkt volledig voor cosplay / lolita / en dagelijks gebruik. I love this wig. It is very soft and it totally works for cosplay/lolita/ and everyday wear.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 08, 2014

Aaah is gearriveerd, aangekomen !! Linda, prachtig, een soort garen heel goed, zelfs om na te denken zonder te verpesten ** Ik ontving een briefje in de e-mail waarin stond dat het arriveerde en ik dacht dat het langer zou duren omdat ik zag dat veel mensen te laat waren, maar voor mij is het op het juiste moment aangekomen, het heeft bijna niets vertraagd! Bedankt Licht in de doos, je bent geweldig! Mijn tweede aankoop hier en ik zal blijven kopen! Aaah chegou,chegou!!Linda,maravilhosa,de um tipo de fios muitos bons,da até para pentiar sem desarrumar ** Recebi um papel no correio dizendo que chegou e eu achando que ia demorar mais,porque vi que de muitas pessoas demoraram,mas pra mim chegou no tempo certinho,não atrasou quase nada!Obrigada Light in the box,vocês são demais!Minha segunda compra por aqui e vou continuar comprando!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Clannad Kotamo Ichinose Dames 24 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 48 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 26.59
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork / Anime Mouwloos Blouse Rok Mouwen kostuums / Satiini
1% koopUSD $ 39.99
 Vocaloid SeeU Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 31.34
 Final Fantasy Kadaj Heren 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Kingdom Hearts Roxas Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 24.99
 SAO Asuna Yuuki Heren Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 32.99
 Nier: Automaten 2B Heren Dames 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Kingdom Hearts Sora Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Vocaloid Kagamine Rin Dames 18 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Naruto Sakura Haruno Anime/ Videogames Cosplaypruiken 35 CM Hittebestendige vezel Unisex
2% koopUSD $ 22.99
 Diabolik Lovers Sakamaki Renji Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 19.99
 Hakuouki Senhime Ashura Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Wit Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 20.89
 Vocaloid Kagamine Rin Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 14.99
 Vocaloid Hatsune Miku Heren Dames 60 inch(es) Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 34.99
 Dangan Ronpa Kyoko Kirigiri Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 24.99
 Diabolik Lovers Cosplay Sakamaki Subaru Heren Dames 12 inch(es) Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 29.99
 Kingdom Hearts Kairi Dames 18 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Dangan Ronpa Chiaki Nanami Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Celestia Ludenberg Zwart Anime / Videogames Cosplaypruiken 32 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 49.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Blond Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 39.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Cosplay Hajime Hinata Bruin Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Kagerou Project Saori Kido Blond Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Kagerou Project Saori Kido Groen Anime / Videogames Cosplaypruiken 26 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 29.99
 Dangan Ronpa Monokuma Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 16.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 39.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Kaito Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 25.99
 Ensemble Stars Kaoru Hakaze Heren Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 13.99
 Cosplay Pruiken Cosplay Cosplay Anime / Videogames Cosplaypruiken 14 inch(es) Hittebestendige vezel Unisex Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 25.99
 Ensemble Stars Sakuma Rei Heren Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 13.99
 Dot Hack Atoli Heren Dames 10 inch(es) Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Dramatical Murder Aoba Segaraki Heren 24 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 21.99
 Cosplay Midoriya Izuku Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 12.99
ATest