English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (244 reviews)
Schrijf een review
  • Door  forierjan
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jan 12, 2012

zeer snelle levering , leuke inhoud ! TOP !!! zeer snelle levering , leuke inhoud ! TOP !!!

Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 05, 2013

dank u, ik ben zeer tevreden over de apparatuur .. ik heb de apparatuur snel en ben zeer tevreden met haar werk ,,,, ik kreeg de apparatuur na 5 dagen dan ik had besteld, en tot op de dag van vandaag doe ik met haar zeven zeer leuke tattoo .... Bedankt single en respect van de Zwitsers thank you, Im very satisfied with the equipment .. I got the equipment quickly and am very pleased with her work,,,, I got the equipment after 5 days than I ordered, and to this day I do with her seven very nice tattoo .... Thanks single and respect from the Swiss

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 07, 2012

Ik bestelde een 4-tons gietijzeren tattoo-kit voor de jas en Shading (inclusief 40 kleuren 8 ml) is zeer goed, ik ontving omdat het vertrouwen aanwezig is op de site die je kunt kopen zonder enige problemen veilig en goed te zijn Ho ordinato 4 ghisa pistola kit tatuaggio per il rivestimento e Shading (40 Colori 8ml inclusa) è molto buono, ho ricevuto come la fiducia è presente sul sito è possibile acquistare senza alcun problema sono sicuri e di buona

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 21, 2012

Geweldig... de besteling was 3 dagen eerder als verwacht.. alles zat erbij.. de tattoo guns zijn mega cool en werken perfect.. Super fijne kit.. het enige was dat er een amerikaanse voedingskabel bij zat maar dat is detail gewoon één van belgië erin geplugd en het werkte.. Douane kosten waren 35€ maar dat wist ik.. merk wel dat veel klanten niet weten dat er nog kosten bij komen.. dus misschien wel een aanrader om dat te vermelden op de site..
THX light in the box alweer een tevrede klant bij...
Geweldig... de besteling was 3 dagen eerder als verwacht.. alles zat erbij.. de tattoo guns zijn mega cool en werken perfect.. Super fijne kit.. het enige was dat er een amerikaanse voedingskabel bij zat maar dat is detail gewoon één van belgië erin geplugd en het werkte.. Douane kosten waren 35€ maar dat wist ik.. merk wel dat veel klanten niet weten dat er nog kosten bij komen.. dus misschien wel een aanrader om dat te vermelden op de site..
THX light in the box alweer een tevrede klant bij...

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2015

Ik vind dit artikel leuk. Ik heb 8 artikelen die ik wil kopen, hoeveel dagen om het in Spanje te krijgen, bedankt me gusta este articulo tengo 8 articulo que yu queiro comprar cuantos dias aproximadamente para llagar aque in españa gracias

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 12, 2013

Het product kwam vroeg en had alles wat ik nodig had en het was de laagste prijs die ik op dit product kon vinden, ik was erg blij met mijn aankoop. Het was het geld waard dat ik ervoor betaalde, ik ben erg onder de indruk van deze tattoo-uitrusting. Ik zou dit persoonlijk aan iedereen aanbevelen. The product came early and it had everything inside that i needed and it was the lowest price i could find on this product, i was very happy with my purchase. It was worth the money i paid for it, im very impressed with this tattoo kit I personally would recommend this to anyone.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2013

... Hallo, ik kom uit Chili, mijn twijfels zijn dat het product gratis verzending zegt, maar op het moment van bestellen worden de verzendkosten aan het einde toegevoegd. Het wordt niet afgetrokken van het totaal van de aankoop (Totaal: CLP $ 99,046) Dus ik wil graag betalen per bankoverschrijving, maar op het moment dat ik dit doe, hoef ik alleen de prijs van het product te betalen (Subtotaal (1 in totaal): CLP $ 65,929) en negeer de kosten van verzending (verzend- en verzekeringskosten: CLP $ 33,117) ??? of zou daarmee de betaling onvolledig en ongeldig zijn? .... wetende dit, ik voi en ik maak de overdracht help alstublieft :( ... Hola soy de chile, bueno, mi duda es que el producto dice envio gratis pero a la hora de hacer el pedido, el costo de envio es adicionado igualmente al final. No es restado al total de la compra ( Total:CLP $ 99.046 )

Entonces, quisiera pagar por transferencia bancaria, pero a la hora de hacerla debo solo pagar el precio del producto ( Subtotal ( 1 en Total ):CLP $ 65.929 ) e ignorar el costo de envio ( Cargos de Envío y Seguro:CLP $ 33.117 ) ???

o al hacer eso el pago estaria incompleto e invalido?
.... sabiendo esto, voi y hago la trasnferencia

ayuda porfavor :(

Antwoord(4) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 18, 2012

red wat ik moet zeggen lightinthebox is een zeer serieus en nauwkeurig bedrijf zo weinigen! Ik blijf producten blijven bedanken! salve cosa dire lightinthebox è una ditta molto seria e precisa come poche!continuerò a comprare prodotti grazie!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 16, 2012

mnnnnnnnnnnnnhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mnnnnnnnnnnnnhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2012

commando goed ontvangen, een beetje laat maar gelukkig op het einde alleen een platte dvd die niets verklaart vijver gezien het alleen tekeningen heeft tatoo.merci Licht in de doos ^^ commande bien reçu, un peut de retard mais content au final seul bémol le dvd qui n explique rien étang donné qu il ne comporte que des dessins de tatoo.merci Light in the box^^

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Tattoo Machine Professionele tattoo-set 4 x Gietijzeren tatoeage machine voor lining and shading Hoge kwaliteit Lcd-voeding 1 X Roestvrij
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 129.99
 LED 80-250 V Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks
1% koopUSD $ 40.38
 Tattoo Machine Beginnersset 2 x legering tattoo machine voor de voering en schaduwen Mini-voeding 2 X Alumium Greep 20 stk tattoo Naalden
1% koopUSD $ 40.49
 LCD 110-240 V Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks
1% koopUSD $ 72.07
 basekey 100 vel x tattoo thermische carbon stencil transfer papier tracing kit a4
1% koopUSD $ 16.99
 tattoo pistool legering handgemaakte glitter tattoo
1% koopUSD $ 22.99
 Pedalen V Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks
1% koopUSD $ 39.59
 Electrisch Aluminium Klassiek Dagelijks Hoge kwaliteit
1% koopUSD $ 40.49
 Tattoo Machine Gietijzer Stempelen Hoge kwaliteit Lijnen Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 40.49
 dragonhawk® 100 tattoo thermische copier transfer papier stencil
1% koopUSD $ 35.99
 20st Tattoo Stencil Import Transfer Papers
2% koopUSD $ 8.99
 500 stuks gemengde tatoeage inkt cups
2% koopUSD $ 5.99
 stk Klassiek Hoge kwaliteit Dagelijks Make-up hulpmiddelen Dagelijkse make-up
2% koopUSD $ 56.99
 Tattoo Machine Professionele tattoo-set 2 x Roterende tatoeage machine voor lining and shading Hoge kwaliteit LED voeding
3% koopUSD $ 179.99
 basekey a3 maat artcraft led tracing licht pad tatoo scrapebooking ultradun
3% koopUSD $ 179.99
 Tattoo Machine Professionele tattoo-set 4 x Gietijzeren tatoeage machine voor lining and shading Hoge kwaliteit Lcd-voeding 2 x ijzeren
3% koopUSD $ 126.99
 Tattoo Machine Beginnersset 2 x Stalen tatoeage machine voor lining and shading Lcd-voeding 1 X Alumium Greep 5 stk tattoo Naalden
4% koopUSD $ 116.99
 Tattoo Machine Professionele tattoo-set 4 x Stalen tatoeage machine voor lining and shading Hoge kwaliteit Analoge voeding
4% koopUSD $ 173.99
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Roterende tatoeage machine voor lining and shading 15W 5 X Ter Beschikking Greep 5 stk tattoo Naalden
4% koopUSD $ 116.99
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Roterende tatoeage machine voor lining and shading 15W 5 X Ter Beschikking Greep 5 stk tattoo Naalden
5% koopUSD $ 116.99
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Roterende tatoeage machine voor lining and shading LED voeding 5 X Ter Beschikking Greep 5 stk tattoo
5% koopUSD $ 134.99
 ShiFei Tattoo Machine Professionele tattoo-set 3 x Roterende tatoeage machine voor lining and shading 1 x legering tattoo machine voor de
5% koopUSD $ 179.99
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Roterende tatoeage machine voor lining and shading 20 W 5 X Ter Beschikking Greep 5 stk tattoo Naalden
6% koopUSD $ 116.99
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Roterende tatoeage machine voor lining and shading 15W 5 X Ter Beschikking Greep 5 stk tattoo Naalden
6% koopUSD $ 116.99
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Roterende tatoeage machine voor lining and shading Hoge kwaliteit LED voeding 5 stk tattoo Naalden
6% koopUSD $ 85.49
 Tattoo Machine Aluminium Gesneden Hoge kwaliteit Lijnen en arcering Klassiek Dagelijks
1% koopUSD $ 89.99
 Tattoo Machine Professionele tattoo-set 2 x Stalen tatoeage machine voor lining and shading Hoge kwaliteit Lcd-voeding 2 X Alumium Greep
1% koopUSD $ 93.99
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Gietijzeren tatoeage machine voor lining and shading 1 x Roterende tatoeage machine voor lining and
1% koopUSD $ 116.99
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x legering tattoo machine voor de voering en schaduwen LED voeding 5 X Ter Beschikking Greep 5 stk tattoo
1% koopUSD $ 71.99
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Roterende tatoeage machine voor lining and shading Lcd-voeding 1 X Alumium Greep 5 stk tattoo Naalden
1% koopUSD $ 76.49
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Stalen tatoeage machine voor lining and shading LED voeding 5 X Ter Beschikking Greep 5 stk tattoo Naalden
1% koopUSD $ 67.49
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Stalen tatoeage machine voor lining and shading LED voeding 5 X Ter Beschikking Greep 5 stk tattoo Naalden
1% koopUSD $ 67.49
 Tattoo Machine Beginnersset 1 x Stalen tatoeage machine voor lining and shading LED voeding 5 X Ter Beschikking Greep 5 stk tattoo Naalden
1% koopUSD $ 67.49
ATest