English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (54 reviews)
Schrijf een review
  • Door msehunt99
  • Mar 19, 2014

My bridesmaids were GORGEOUS on my wedding day. I was so pleased that we found such a great, high quality dress. I was a little skeptical about the measurements but everyone's dress came out great. My girls rocked them. I will definitely recommend you all to others. Great buy!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ishandy
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2013

I look this site. I ordered this dress and received it in 3 weeks. I wore it to my cousins wedding and got lots and lots of compliments. Just followed the size chart and had no alterations done. Thanks Lightinthebox for your professionalism.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angeline_hf
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 15, 2011

This was my first time ordering a dress online, I was worried about the quality, fitting etc but I really fell in love with this dress and decided to order it. It arrived in 2 weeks (with expedited shipping) in a nice box. The dress is beautiful, great workmanship and even has boning on the inside. It fits like a glove (with custom sizing). I'm definitely a LightInTheBox fan now and will order from them again.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shpejta
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2011

Können Sie diese 2 kleider machen bitte.
Und ich habe eine frage. Welche nr auf eure grosse ist nr 36.
Ich will bestellen ein kleid aber ich kann nicht verstehen mit diese grosse 2,4,6,8,10,11,12..
Antworten Sie mich bitte.
Danke

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door auroraponsregis
  • May 03, 2011

Hola,estoy muy interesada en el vestido de color rojo,el dia 28 de mayo tengo la boda,necesito saber si ya podre disponer del vestido.El envio tiene que ser en españa,palma de mallorca baleares.
Necesito respuesta lo antes posible para poder hacer el pedido cuanto antes.Por favor no se demoren en contestar ya que estoy muy interesada.Gracias.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Suzy
  • Mar 01, 2011

Hi, i would like to ask if it is possible to have this dress in white and the belt in red. Is the belt with the dress or can I also take the belt off

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door natalie.rei
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2012

Das Kleid ist ein Traum. Sehr schön verarbeitet, im Dekolletebereich ist eine Art leichte Korsage eingenäht, damit alles besser sitzt. Leider war bei mir die Blume falsch rum angenäht (hinten ist vorne), aber das lässt sich leicht umnähen. Außerdem ist die Farbe eher grün als dunkelgrün (dark green), aber ich finde es trotzdem super schön, so ein Kleid hätte ich in D nie gefunden. Die Größe ist 4 Außerdem kommt nach der Lieferung eine Rechnung von ca. 30% des Gesatmtpreises für die Einfuhrumsatzsteuer.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aruna_radjkoemar
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 05, 2012

Deze jurk kwam vrijdag binnen en ik was meteen verkocht! De jurk was perfect op maat. De stof is van hele goede kwaliteit en het naaiwerk is precies. Ik kan niet wachten tot ik hem aan kan trekken!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door latayad
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2015

love this dress. looks beautiful on, true to size.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amakaigwegbu
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2014

This is awesome. I did not look at the size chart when I ordered this outfit. My sister in law could not resist it when I asked her to repurchase it from me. She said her friends loved the style.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strak/kolom Eén-schouder Tot de grond Chiffon Stretchsatijn Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk met Bloem(en) door TS Couture®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Strak/kolom Wijde col Tot de grond Chiffon Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk met Kristaldetails Sjerp / Lint door TS Couture®
1% koopUSD $ 69.99
 Trompet / zeemeermin Spaghettibandjes Hofsleep Jersey Schoolbal Formele avonden Jurk met Sjerp / Lint door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Stretchsatijn Formele avonden Jurk met Kralen Appliques door Lovingtime
1% koopUSD $ 69.99
 A-lijn Illusie Hals Tot de grond Satijn Formele avonden Jurk met Zakken door Xiangnan
1% koopUSD $ 49.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk met Kralen Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Jersey Formele avonden Militair gala Jurk met Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / kolom een ​​schoudervloerlengte chiffon prom jurkje met bloem (en) ruching door ts couture®
1% koopUSD $ 69.99
 Trompet / zeemeermin Met sieraad Tot de grond Jersey Schoolbal Formele avonden Jurk met Kralen door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Tot de grond Chiffon Schoolbal Formele avonden Jurk met Strik(ken) door TS Couture®
1% koopUSD $ 79.99
 Zeemeermin / trompet een schoudervloerlengte chiffon kant prom jurkje met bloem door ts couture®
2% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Schoolbal Formele avonden Jurk met Plooien door TS Couture®
2% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Een-schouder Tot de grond Tule Schoolbal Formele avonden Black tie gala Jurk met Appliques door TS Couture®
2% koopUSD $ 119.99
 A-line juwelen nek vegen / borstel trein chiffon sequined avondjurk door ts couture®
3% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin Een-schouder Tot de grond Taffeta Schoolbal Formele avonden Jurk met Zijdrapering door TS Couture®
3% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Formele avonden Militair gala Jurk met Plooien door TS Couture®
3% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Kant Jersey Formele avonden Jurk met Kant door TS Couture®
4% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Tot de grond Chiffon Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk met Zijdrapering Ruches door TS Couture®
4% koopUSD $ 69.99
 Schede / kolom een ​​schoudervloerlengte chiffon avondjurk met bloem door ts couture®
4% koopUSD $ 69.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Schoolbal Formele avonden Jurk met Kralen door TS Couture®
5% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Strapless Tot de grond Satijn Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk met Plooien door TS Couture®
5% koopUSD $ 79.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Jersey Schoolfeest Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk met Zijdrapering door TS Couture®
5% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom Met inkeping Tot de grond Satijn Formele avonden Jurk met Kralen Sjerp / Lint door HQY
6% koopUSD $ 79.99
 Trompet / zeemeermin Een-schouder Kapelsleep Satijn Formele avonden Jurk met Appliques door TS Couture®
6% koopUSD $ 109.99
 Schede / kolom een ​​schoudervloerlengte satijn chiffon prom jurk met drapering door ts couture®
6% koopUSD $ 99.99
 Schede / kolom een ​​schoudervloerlengte chiffon prom jurk met drapering door ts couture®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Georgette Schoolbal Formele avonden Jurk met Kralen Appliques Pareldetails door CHQY
1% koopUSD $ 79.99
 A-line een schouder liefje vloerlengte taffeta prom jurk door ts couture®
1% koopUSD $ 149.99
 Schede / kolom v-hals vloerlengte kant prom zwarte das gala jurk met kralen door ts couture®
1% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Jersey Formele avonden Militair gala Jurk met Kralen Appliques Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Een-schouder Tot de grond Satijn Formele avonden Jurk met Plooien door Sweetdream
1% koopUSD $ 59.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Taffeta Militair gala Jurk met Geplooid door TS Couture®
1% koopUSD $ 79.99
 Baljurk Tot de grond Chiffon Kant Formele avonden Jurk met Kralen Kant door ARMK
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk met Kruiselings door TS Couture®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon Schoolbal Formele avonden Black tie gala Jurk met Kralen Pailletten door TS Couture®
1% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Spaghettibandjes Wijde col Strijksleep Chiffon Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk met Plooien door TS Couture®
1% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom V-hals Strijksleep Fluweel Formele avonden Jurk met Plooien door TS Couture®
1% koopUSD $ 80.99
 A-lijn Hoge nek Tot de grond Chiffon Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk met Kralen Strik(ken) Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Hoge nek Tot de grond Chiffon Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk met Kralen Bloem(en) door TS Couture®
1% koopUSD $ 99.99
BTest