English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (13 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Mar 10, 2017

De broek is padrisimo! en het ziet er super leuk uit El pantalon esta padrisimo!!! y se ve super bonitooo

Antwoord(3) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 15, 2018

Ik hou van de broek. Past perfect bij mij. Ik hou van de kleur. En de kwaliteit is goed. I love the pants. Fits me perfectly. Love the color. And the quality is nice.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 22, 2017

Mega mooie broek, de kleur wijkt iets af van de foto een beetje lichter en intens, anders is de broek geweldig en ziet er geweldig uit! Absoluut het favoriete onderdeel: met een maat S is de broek normaal, zelfs van een draagbare XS. Mega hübsche Hose, der Farbton weicht etwas vom Bild ab etwas heller und intensiver ansonsten sitzt die Hose super und sieht toll aus! Wird aufjedenfall zum Lieblingsteil :
Bei einer Größe S fällt die Hose normal aus, auch von einer XS tragbar.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2017

Heel mooi! Het heeft een mooie versiering. Ik adviseer je alleen om goed te kijken naar de maat omdat deze klein is. Zeer aan te bevelen. Muito bonita! Tem um belo caimento. Só recomendo que olhe com cautela o tamanho, porque é pequena. Recomendo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2017

stoffen zeer vloeibaar, kleur volgens de afbeelding, de maat is niet elastisch, maar sluiting aan de achterkant tissus très fluide, couleur conforme à limage, la taille nest pas élastique mais fermeture dans le dos

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 17, 2017

Draagt ​​super en het materiaal is aangenaam Trägt sich Super und das Material ist angenehm

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 10, 2017

Het model draagt ​​heel goed .... ik vond het echt leuk O modelo veste muito bem....gostei muito

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 02, 2017

Deze broek is zeer goed gesneden en past precies zoals op de foto, de kleur is zelfs een beetje stralender. Zeer comfortabel om te dragen, vloeibaar, licht, machinaal wassen zonder problemen en droogt zeer, zeer snel. Aan de andere kant aandacht voor de maat omdat ik normaal van M gebruik en ik bestelde L die mij perfect past zoals M. Dus ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ce pantalon est très bien coupé et correspond exactement comme sur la photo, la couleur est même un peu plus éclatante. Très agréable à porter, fluide, léger, lavage en machine sans problème et sèche très, très rapidement. Par contre attention à la taille car je fais normalement du M et jai commandé du L qui me va parfaitement comme du M. Alors je suis très satisfaite de mon achat.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 30, 2017

Leuk maar klein. Neem mijn maat naar boven. Joli mais petit. Prendre ma taille en dessus.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2017

Maar ik zou graag meer willen weten over de maten Mas gostaria de conhecer mas sobre os tamanhos

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Standaard Street chic Breed Been Chinos (zwaar katoen) Broek Effen
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.79
 Dames Zoete stijl Grote maten Hoge taille Ruimvallend Breed Been / Chinos (zwaar katoen) Broek - Sierstenen / Geplooid, Effen / Lente / Herfst
1% koopUSD $ 13.79
 Dames overdreven Harem Broek Effen Zwart & Wit
1% koopUSD $ 4.79
 Dames Street chic Skinny / Chinos (zwaar katoen) Broek - Kant / Patchwork, Effen / Lente / Herfst / Uitgaan / Patchwork
1% koopUSD $ 4.79
 Dames Standaard / Street chic Chinos (zwaar katoen) Broek Effen
1% koopUSD $ 11.39
 Dames Gerafeld Legging - Effen, Gat Medium Taille / Skinny
1% koopUSD $ 4.79
 Dames Katoen Slank Chinos (zwaar katoen) Broek Effen
1% koopUSD $ 7.79
 Dames Sportief Legging - Gestreept Medium Taille
1% koopUSD $ 3.59
 Dames Sportief Legging - Kleurenblok Hoge taille 
1% koopUSD $ 8.99
 Dames Print Legging - Gestreept Medium Taille
1% koopUSD $ 7.79
 Dames Schattig Zwangerschap Slank Jeans Broek Effen
2% koopUSD $ 11.39
 Dames Actief Shorts Broek Effen
2% koopUSD $ 9.59
 Dames Street chic Ruimvallend / Breed Been Broek Effen / Zomer / Grote maten
2% koopUSD $ 5.99
 Dames Print Legging - Heelal Medium Taille
3% koopUSD $ 7.79
 Dames Standaard Jeans Broek Effen
3% koopUSD $ 9.59
 Dames Alledaagse kleding Effen kleur Legging - Effen Medium Taille
3% koopUSD $ 5.99
 Dames Standaard Hoge taille  Slank Jeans Broek Effen
4% koopUSD $ 7.79
 Dames Actief Shorts Broek Effen
4% koopUSD $ 5.99
 Dames Denim Legging - Meetkundig Medium Taille
4% koopUSD $ 4.79
 Dames Denim Standaard Legging Medium Taille
5% koopUSD $ 5.39
 Dames Standaard Sportief Legging - Bloemen Kleurenblok, Print Medium Taille
5% koopUSD $ 5.39
 Dames Standaard Shorts Broek Geometrisch
5% koopUSD $ 5.99
 Dames Street chic Chinos (zwaar katoen) Broek Gestreept
6% koopUSD $ 7.79
 Dames Hoge taille Katoen Jeans Broek Effen
6% koopUSD $ 10.79
 Dames Eenvoudig Medium taille Micro-elastisch Jeans Broek Polyester, Kleurenblok Lente
6% koopUSD $ 14.99
 Dames Standaard Sportief Legging - Effen Medium Taille
1% koopUSD $ 7.79
 Dames Dagelijks Sportief Legging - Effen Kleur Medium Taille / Lente / Zomer / Herfst / Skinny
1% koopUSD $ 4.79
 Dames Street chic Harem Broek Effen
1% koopUSD $ 9.59
 Dames Actief Grote maten Katoen Shorts Broek - Kwastje, Effen Zwart & Wit
1% koopUSD $ 7.79
 Dames Hoge taille Breed Been Shorts Broek Gestreept
1% koopUSD $ 5.99
 Dames Kanten stiksel Sportief Legging - Kleurenblok, Netstof Medium Taille
1% koopUSD $ 5.99
 Dames Katoen overalls Broek - Patchwork, Effen / Lente / Zomer / Uitgaan / Patchwork
1% koopUSD $ 9.59
 Dames Grote maten Skinny / Chinos (zwaar katoen) Broek - Print, Planten / Sportieve look / Print
1% koopUSD $ 3.59
ATest