English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (24 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Mar 14, 2017

Zeer mooie kleur, ik hou er erg van Very nice colour, i love it very much

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (13) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2018

Geweldige pruik! Gebruikt in een show en mensen gaven commentaar op hoeveel ze er van vonden. Voor de prijs, het is een geweldige keuze! Great wig! Used in a show and people commented on how much they loved it. For the price, its a great choice!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 27, 2015

In 1 woord geweldig! Dit is nu mijn 2e (en derde heb ik ook al binnen) pruik bij Light en ze zijn allemaal even zacht en super kwaliteit! Je kunt zo je vingers er door halen, net echt haar. De open "cap" waar het haar aan vast zit is luchtig en dus wordt het niet warm op je hoogd. Valt zeer natuurlijk. Wel even uithangen na ontvangst en een beetje modelleren. Ik ben er super blij mee. Kleur is ook erg mooi zoals op de foto. In 1 woord geweldig! Dit is nu mijn 2e (en derde heb ik ook al binnen) pruik bij Light en ze zijn allemaal even zacht en super kwaliteit! Je kunt zo je vingers er door halen, net echt haar. De open "cap" waar het haar aan vast zit is luchtig en dus wordt het niet warm op je hoogd. Valt zeer natuurlijk. Wel even uithangen na ontvangst en een beetje modelleren. Ik ben er super blij mee. Kleur is ook erg mooi zoals op de foto.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 15, 2016

Ben super blij met mijn nieuwe pruik hij is echt helemaal geweldig.
Ik ga zeker nog eens bestellen.

Enige min puntje is de levertijd die week wel af van de norm.
Ben super blij met mijn nieuwe pruik hij is echt helemaal geweldig.
Ik ga zeker nog eens bestellen.

Enige min puntje is de levertijd die week wel af van de norm.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 05, 2019

Absoluut prachtige pruik, kon niet gelukkiger zijn. Prachtig zacht, ziet eruit en voelt aan als echt haar en de gekozen kleur is erg flatterend, geen styling nodig, ziet er prachtig uit zoals het is. Ik weet zeker dat de andere kleuren net zo mooi zijn. Beveel pruik en verkoper. ik Absolutely stunning wig, couldnt be happier. Beautifully soft, looks and feels like real hair and the colour chosen is very flattering, no need for styling, looks beautiful just as is. m sure the other colours are just as beautiful. Highly recommend wig and seller. I

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2019

Een schitterende weergave, een mooi volume en zeer snel aangekomen Zeer tevreden over dit commando Un rendu superbe ,un beau volume et arrivé très rapidement
Très satisfaite de cette commande

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2018

DIT IS DE TWEEDE CURLEY PRUIK IK BESTELD VAN UW BEDRIJF. ZOALS GEBRUIKELIJK IS ALLES PRECIES WAT JE HIERBIJ VERKLAARDE EN BEELDDE, NOCH MEER NOG EEN GELUKKIGE KLANT. DIANNE THIS IS THE SECOND CURLEY WIG I ORDERED FROM YOUR COMPANY. AS USUAL EVERYTING WAS EXACTLY WHAT YOU EXPLAINED AND PICTURED, ONCE AGAIN ANOTHER HAPPY CUSTOMER. DIANNE

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2018

Heel goed. Ik vind het geweldig. Binnenkort zal ik anderen kopen. Heel erg bedankt. Muito bom. Adorei. Logo comprarei outras. Muito obrigada

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 12, 2018

Uitstekend product te lange levering Ottimo il prodotto troppo lunga la consegna

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2018

deze pruik is fantastisch, erg oostelijk om te dragen en natuurlijk uitziende, ik zou zeker meer kopen van uw site. this wig is fabulous, very east to wear and natural looking, i would definately buy more from your site.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Zijdeel Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Modieus Blond Pruik Kort StrongBeauty Natuurlijke pruik
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 Synthetische pruiken Diepe Golf Minaj Stijl Gelaagd kapsel Zonder kap Pruik Goud Lichtgoud Synthetisch haar 16 inch(es) Dames Dames Goud Pruik Lang Sylvia 130% Human Hair Density
1% koopUSD $ 16.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Blond Pruik Kort Halloween Pruik
1% koopUSD $ 16.99
 Synthetische pruiken Golvend Stijl Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Blond Pruik Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 16.99
 Synthetische pruiken Golvend Stijl Met pony Monofilament / L-deel / half Capless Pruik Bruin Beige Synthetisch haar Dames Bruin Pruik Lang Cosplaypruik / Zonder kap
1% koopUSD $ 20.75
 Synthetische pruiken Natuurlijk golvend Stijl Met pony Zonder kap Pruik Bruin Medium Brown / Strawberry Blonde Synthetisch haar Dames Haar met highlights / balayage / Zijdeel Bruin Pruik Lang MAYSU
1% koopUSD $ 19.99
 Kanten pruiken van echt mensenhaar Gekruld Stijl Middelste stuk Zonder kap Pruik Blond Strawberry Blonde / licht blondje Synthetisch haar Dames Modieus Design / Feest Blond Pruik Lang Feestpruik
1% koopUSD $ 18.76
 Synthetische pruiken Natuurlijk golvend Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Donkere wortels / Zijdeel Blond Pruik Kort
1% koopUSD $ 14.99
 Kanten pruiken van echt mensenhaar Gekruld Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Lichtbruin Strawberry Blonde / licht blondje Synthetisch haar Dames Modieus Design / Feest Lichtbruin Pruik Kort
1% koopUSD $ 16.66
 Synthetische pruiken Gekruld / Afro Stijl Kanten Voorkant Pruik Zwart Beige Synthetisch haar Dames Haar met highlights / balayage Zwart Pruik Kort Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 22.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Met pony Zonder kap Pruik Blond Lichtgoud Synthetisch haar Dames Kleurgradatie Blond Pruik Kort hairjoy Natuurlijke pruik
2% koopUSD $ 14.99
 Synthetische pruiken Golvend Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Asbruin Beige Grijs Synthetisch haar Dames Pruik Kort Natuurlijke pruik
2% koopUSD $ 16.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Met pony Zonder kap Pruik Blond Bruin met blonde Synthetisch haar Dames Blond Pruik Gemiddelde Lengte Black Pruik
2% koopUSD $ 16.14
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Gelaagd kapsel Zonder kap Pruik Grijs Grijs Synthetisch haar Dames Grijs Pruik Kort hairjoy Natuurlijke pruik
3% koopUSD $ 14.24
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Met pony Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Blond Pruik Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
3% koopUSD $ 19.99
 Synthetische pruiken Golvend Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Bobkapsel met middenlijn / Ombre-haar / Donkere wortels Blond Pruik Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
3% koopUSD $ 16.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Zonder kap Pruik Blond Synthetisch haar 26 inch(es) Dames Ombre-haar / Zijdeel Blond Pruik Lang Black Pruik
4% koopUSD $ 29.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Gelaagd kapsel Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Dames Zijdeel Bruin Pruik Gemiddelde Lengte Halloween Pruik
4% koopUSD $ 16.14
 Synthetische pruiken Golvend Stijl Met pony Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Ombre-haar / Donkere wortels / Zijdeel Blond Pruik Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
4% koopUSD $ 19.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Korte Bob Zonder kap Pruik Goud Lichtgoud Goud Bruin Zwart Synthetisch haar 6 inch(es) Dames synthetisch Goud / Zwart Pruik Kort Natuurlijke pruik
5% koopUSD $ 22.99
 Synthetische pruiken Watergolf Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Goud Blonde Synthetisch haar 12INCH Dames Verstelbaar / Hittebestendig / Klassiek Goud Pruik Kort Cosplaypruik / Ja
5% koopUSD $ 14.19
 Synthetische pruiken Golvend Kardashian Stijl Middelste stuk Zonder kap Pruik Zwart Zwart Rood Blonde Synthetisch haar Dames Hittebestendig / synthetisch / Afro-Amerikaanse pruik Zwart / Bordeaux
5% koopUSD $ 13.70
 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Dames Bruin Pruik Kort Natuurlijke pruik
6% koopUSD $ 9.99
 Synthetische pruiken Body Golf Stijl Met pony Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar 24 inch(es) Dames Zijdeel Blond Pruik Lang Natuurlijke pruik
6% koopUSD $ 13.00
 Synthetische pruiken Natuurlijk golvend Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Goud Blonde Synthetisch haar 14 inch(es) Dames Feest / Makkelijk mee te nemen / Dames Goud Pruik Kort Cosplaypruik / Ja
6% koopUSD $ 16.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Met pony Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Zijdeel / Met Bangs Blond Pruik Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 21.84
 Synthetische pruiken Gekruld / Kinky Curly Stijl Zonder kap Pruik Bruin Synthetisch haar Dames Pruik Kort Halloween Pruik
1% koopUSD $ 20.75
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Zonder kap Pruik Goud Bruin Synthetisch haar Dames Pruik Kort StrongBeauty Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 27.54
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Zonder kap Pruik Blond Bruin Blond Synthetisch haar Dames Blond / Bruin Pruik Kort Halloween Pruik
1% koopUSD $ 22.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Rood Rood Synthetisch haar 8 inch(es) Dames synthetisch Rood Pruik Kort Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 22.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Zijdeel Zonder kap Pruik Blond Zwart / Strawberry Blonde Synthetisch haar 12 inch(es) Dames Met Bangs Blond Pruik Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 18.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Zonder kap Pruik Blond Synthetisch haar Dames Pruik Kort StrongBeauty Halloween Pruik
1% koopUSD $ 26.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Met pony Zonder kap Pruik Blond Medium Golden Brown Synthetisch haar Dames Ombre-haar / Zijdeel Blond Pruik Kort Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 18.99
CTest