English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (24 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jun 03, 2015

Alles zag er goed uit pressies zoals op de fotos. ik was wel erg verbaast dat ik nog BTW moest betalen aan de deur en 10.00 euro administratiekosten aan de DHL. omdat zei de BTW aan de douane hadden betaald! Alles zag er goed uit pressies zoals op de fotos. ik was wel erg verbaast dat ik nog BTW moest betalen aan de deur en 10.00 euro administratiekosten aan de DHL. omdat zei de BTW aan de douane hadden betaald!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2017

Mijn sandalen zijn mooi !!! Ik kan niet wachten om ze te dragen. Trouw aan de maat My sandals are beautiful!!! I cant wait to wear them. True to size

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 03, 2016

Waarschijnlijk de beste sandalen die ik ooit heb gedragen. Zeer comfortabel en mooi. De bestelling is binnen twee weken gearriveerd. Probablemente las mejores sandalias que he llevado. Muy cómodas y bonitas. El pedido ha llegado en dos semanas.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2016

Comfortabel, goede pasvorm, iedereen vraagt ​​mw waar ik ze heb gevonden Confortable, great fit, everybody ask mw where I found them

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 29, 2016

Sandalen maat in grootte. Zeer comfortabel. Prachtig uitzicht op de Nagas Сандали размер в размер. Очень удобные. Красиво смотрятся на нагах

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 21, 2015

NET AANGEKOMEN. ZEER MOOI EN ZEER GOED GEMAAKT, BETER DAN GEZIEN OP DE FOTO. FELICITATIE. ELKE VROUW ZAL HEN LIEFEN JUST ARRIVED.

VERY NICE AND VERY GOOD MADE, BETTER THAN SEEN AT THE PICTURE. CONGRATULATION. EVERY WOMAN WILL LIKE THEM

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 15, 2015

Goede kwaliteit en materiaal. Ik raad aan dit artikel te kopen Good quality and material. I recommend buying this item

Antwoord(5) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 19, 2015

Houd van de schoenen! Ik kocht deze om mee te gaan met een jurk voor het huwelijk van mijn zus. Ze brengen het blauw in de jurk naar voren. Love the shoes! I bought these to go with a dress for my sisters wedding. They bring out the blue in the dress.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 12, 2015

Deze sandalen zijn GEWELDIG !!! Het beeld doet ze echt geen recht! De stenen en juwelen die ze versieren, zijn heel helder en kleurrijk, en ze zijn ook erg comfortabel! Ze zien er geweldig uit! Als je op het hek bent om ze al dan niet te krijgen, zou ik zeker aanraden dat je ze krijgt zolang je kan! Wat de dimensionering betreft, draag ik meestal een 7 (USA SIZE), maar ik kon er comfortabel in passen in een maat 6. ZO GELUKKIG OM HEN TE VINDEN !!! These sandals are GREAT!!! The picture really doesnt do them justice! The stones & jewels that adorn them are very bright and colorful, & they are very, comfortable too! They look great on! If you are on the fence about whether or not to get them I would definitely recommend that you get them while you can! As for sizing, I typically wear a 7 (USA SIZE) but I was able to fit these in a size 6 comfortably. SO GLAD TO HAVE FOUND THEM!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 05, 2015

Mooi Zeer goed spul Ik hou van goed ontworpen Beautiful Very good stuff I like well designed

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest