English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (83 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 31, 2015

Zeer goede en mooie rok. Heerlijk lang in tegenstelling tot wat ik had verwacht. Zwart besteld. Rigtig god og flot nederdel. Dejligt lang i modsætning til hvad jeg havde forventet. Bestilt sort.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 19, 2012

De joup voor de dans is erg mooi! La joup pour le danse est tres belle !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  akkie47
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jul 09, 2012

Deze rok samen met een topje vorige week ontvangen. Allebei besteld in de kleur fuchia. Helaas werd de rok geleverd in een rode kleur. Kwaliteit is prima!! Deze rok samen met een topje vorige week ontvangen. Allebei besteld in de kleur fuchia. Helaas werd de rok geleverd in een rode kleur. Kwaliteit is prima!!

Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 06, 2012

Mooie buikdansrok. Mijn zoontje van twee die keek met zijn mond open, zo mooi vond hij zijn mama. Mooie buikdansrok. Mijn zoontje van twee die keek met zijn mond open, zo mooi vond hij zijn mama.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 20, 2012

heel tevreden van deze rok ,wel kon deze niet over mijn heupen deze is nu naar de winkel voor retouche xxx heel tevreden van deze rok ,wel kon deze niet over mijn heupen deze is nu naar de winkel voor retouche xxx

Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 26, 2012

Hierbij dus hetzelfe: Op het plaatje zie je de rok met een leuke heupgordel. Je krijgt wel de rok thuisgestuurd, maar dat is dus zonder die mooie kralen bovenin die jurk. Blijkbaar moet je die er dus los bij bestellen. Zonder dat die heupgordel is de rok wel wat kaal, maar t kan wel. Hierbij dus hetzelfe: Op het plaatje zie je de rok met een leuke heupgordel. Je krijgt wel de rok thuisgestuurd, maar dat is dus zonder die mooie kralen bovenin die jurk. Blijkbaar moet je die er dus los bij bestellen. Zonder dat die heupgordel is de rok wel wat kaal, maar t kan wel.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2012

heel toffe stof en super mooi afgewerkt heel toffe stof en super mooi afgewerkt

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2016

Ik hield van het product, ik raad het iedereen aan, de maat was goed, het kostte tijd om aan te komen, maar ik vond het geweldig Adorei o produto, recomendo para todos , o tamanho foi certinho, demorou chegar mas eu adorei

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2015

Buik is heel mooi in de oefening, dus ik ontvang de afgunstige ogen van anderen. Ik zal er geen spijt van krijgen om het te kopen ~~ ^^ 벨리운동시 매우 화려한 모습이므로 타인의 부러운 시선을 받습니다.
구매 하심 후회 없을 것임~~^^

Antwoord Vertaald uit het Koreaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 15, 2015

Zonder commentaar, komt overeen met mijn verwachtingen Sans commentaire, correspond bien à mes attentes

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Buikdans Rok Dames Prestatie Chiffon Kralen Laag Rok
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 14.99
 Buikdans Rekwisieten Dames Prestatie Chiffon Sluier
1% koopUSD $ 8.99
 Buikdans Rok Dames Opleiding Prestatie Chiffon Split voorzijde Laag Rok
1% koopUSD $ 11.99
 Buikdans Tops Dames Prestatie Chiffon Pailletten Korte mouw Hoog Top
1% koopUSD $ 19.99
 Buikdans Riem Dames Opleiding Chiffon Kralen Munten Buikdans Heup Sjaal
1% koopUSD $ 5.99
 Buikdans Riem Dames Opleiding Chiffon Kralen Munten Buikdans Heup Sjaal
1% koopUSD $ 5.99
 Dansaccessoires Sieraden Dames Opleiding Chiffon Munten Kwastje
1% koopUSD $ 4.99
 Buikdans Riem Dames Opleiding Polyester Kralen Munten Kristallen / Bergkristallen
1% koopUSD $ 9.99
 Buikdans Rok Dames Prestatie Chiffon
1% koopUSD $ 17.99
 Buikdans Outfits Dames Prestatie Chiffon Gouden munten Pailletten Kristallen / Bergkristallen Korte Mouw Rokken Top Buikdans Heup Sjaal
1% koopUSD $ 39.99
 Buikdans Rok Dames Chiffon Munten Lagen Natuurlijk Rok
2% koopUSD $ 11.99
 Dansaccessoires Sieraden Dames Pailletten Metaal Munten Kwastje Kerstmis Halloween
2% koopUSD $ 3.99
 Buikdans Outfits Dames Prestatie Chiffon Gouden munten Korte Mouw Natuurlijk Top Rok Buikdans Heup Sjaal
2% koopUSD $ 24.99
 Buikdans Rok Dames Opleiding Satijn
3% koopUSD $ 14.99
 Buikdans Tops Dames Prestatie Katoen Lange mouw Top
3% koopUSD $ 11.99
 Buikdans Rok Dames Prestatie Linnen Geplooid Laag Rok
3% koopUSD $ 14.99
 Buikdans Rok Dames Opleiding Chiffon Drapering Lagen Natuurlijk Rok
4% koopUSD $ 24.99
 Buikdans Rok Dames Opleiding Satijn Natuurlijk Rok
4% koopUSD $ 14.99
 Buikdans Rok Dames Chiffon Split voorzijde Natuurlijk Rok
4% koopUSD $ 14.99
 Buikdans Rok Dames Opleiding Chiffon
5% koopUSD $ 11.99
 Buikdans Rok Dames Opleiding Satijn Natuurlijk Rok
5% koopUSD $ 19.99
 Buikdans Rok Dames Opleiding Chiffon Lagen Geplooid Rok
5% koopUSD $ 14.99
 Buikdans Outfits Dames Opleiding Prestatie Chiffon Kralen Pailletten Munten Mouwloos Natuurlijk Top Broeken
6% koopUSD $ 19.99
 Buikdans Rok Dames Prestatie Chiffon Geplooid Laag
6% koopUSD $ 14.99
 Buikdans Rok Dames Opleiding Polyester
6% koopUSD $ 11.99
 Buikdans Tops Dames Opleiding Kant 3/4 mouw Top
1% koopUSD $ 7.99
 Buikdans Rok Dames Opleiding Polyester
1% koopUSD $ 24.99
 Buikdans Kleding Onderlichaam Dames Prestatie Chiffon Pailletten Broeken
1% koopUSD $ 9.99
 Buikdans Outfits Dames Prestatie Chiffon Munten Laag
1% koopUSD $ 11.99
 Buikdans Riem Dames Polyester Pailletten Munten Natuurlijk
1% koopUSD $ 9.99
 Buikdans Tops Dames Opleiding Katoen Modaal Halve mouw Top
1% koopUSD $ 19.99
 Buikdans Rok Dames Opleiding Prestatie Chiffon Lagen Split voorzijde Rok
1% koopUSD $ 14.99
 Buikdans Outfits Dames Prestatie Chiffon Pailletten Mouwloos Top Broeken Hoofddeksels
1% koopUSD $ 29.99
CTest