English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (45 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Feb 07, 2017

Comfortabel en voelt geweldig. Niet veel glans dus het ziet er niet al te synthetisch uit. Comfy and feels great. Not a lot of shine so it doesnt look too syntheticy.

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 08, 2015

Helemaal tervreden best snel geleverd, helemaal tevreden met de beste snelle levering Helemaal tervreden best snel geleverd, 完全满意最佳交货快捷

Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2019

Het is een geweldige pruik voor die prijs !!! .. love it Its a great wig for that price!!!.. love it

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 06, 2018

Ik hield van mijn vrije tijd die ik bij je zal kopen, maar soms hield ik van het product. Ik vond de levering snel, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Eu amei a minha lazer vou comprar com vocês mas vezes amei o produto amei a entrega foi rápida estou muito satisfeita com a minha compra.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 29, 2017

Dit was mijn eerste pruik ooit !! Ik wilde kort haar maar was echt bang om mijn haar te knippen, dus ik probeerde deze pruik. Het is zo betaalbaar en de kwaliteit is redelijk goed! Kleur is geweldig, hield van dit! Er is een klein beetje van het vergieten, weet niet of het normaal is, want het is mijn eerste pruik. This was my first ever wig !! I wanted short hair but was really apprehensive of cutting my hair so I tried this wig . Its so affordable and quality is quite good ! Color is amazing ,loved this! Theres a little bit of shedding though , dont know whether its normal because its my first wig.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 30, 2016

Precies zoals op de foto. Zeer tevreden! Exactement comme sur la photo. Très satisfaite!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2015

Bedankt voor je snelle levering, ik heb hem na drie dagen ontvangen, ik heb het gevoel dat dit haar 100% natuurlijk is. Het is volledig identiek aan het beeld. Ik heb het gevoel dat er enkele veranderingen zijn in de gelaatstrekken van mijn gezicht. Echt waar ik van hou. Bedankt. Thanks for your fast deliver, i received it after three days, I feel that this hair is 100% natural. It is completely identical to the image. I feel there is some changes of the features of my face,

Really I like it.

Thanks.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (11) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2018

Ik hou van wat ik verwachtte, het is niet voor dagelijks gebruik, maar voor een speciale dag, cosplay of fotos Me gusto es lo que esperaba, no es de uso diario pero si para algún día especial, cosplay o fotos

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 24, 2018

Het product dat je koopt is van hoge kwaliteit. Het is precies wat ik heb besteld van de virtuele winkelsite. De bestelling is op mijn oorspronkelijke datum aangekomen. Bedankt Lightinthebox! Produsul cumparat este de o calitate deosebita. Este exact ceea ce am comandat de pe site-ul magazinului virtual. Comanda a sosit la mine la termenul prevăzut inițial. Mulțumesc Lightinthebox!

Antwoord Vertaald uit het Roemeens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 20, 2018

KLANTEN ZIJN OP VOORZICHTIG LIGHTINTHEBOX BEWAAR UW KAARTGEGEVENS, ZODAT ZE GELD KUNNEN KRIJGEN VAN UW BANK ZONDER TOESTEMMING. MISSCHIEN HEEFT MIJN BANK DIT FRAUDULEUZE GEDRAG OPGESLAGEN EN GEBLOKKEERD. ZE STELLEN EEN TERUGKEEROPDRACHTOPDRACHT IN OP MIJN DEBITCARD, ZODAT ZE KONDEN PROBEREN GELD UIT TE NEMEN ZONDER MIJN TOESTEMMING. CONTROLEER JE BANKREKENING, ROEP JE BANK ZO VLUG MOGELIJK EN STEL HEN OM TE CONTROLEREN OF LITB EEN HERHALINGSBELANG OP JE KAART HEEFT GEPLAATST WANNEER IK PROBEER ANDERS OP DE WEBSITE TE WAARSCHUWEN ZE MIJN OPMERKINGEN ZODAT ZE ZEGGEN ZIJN EN MIJN TICKETS NEGEREN WANNEER IK PROBEER OM HEN TE CONFRONTEREN. DEZE WEBSITE IS EEN SCAM - VERTROUW NIET OP CHINESE VERKOPERS ZE STERVEN UW GELD EN ZWANGERSCHAP DIE U NOCHTANS KAN DOEN CUSTOMERS BEWARE LIGHTINTHEBOX STORE YOUR CARD DETAILS SO THEY CAN TAKE MONEY FROM YOUR BANK WITHOUT PERMISSION .FORTUNATELY MY BANK NOTICED THIS FRAUDULENT BEHAVIOUR AND BLOCKED THEM . THEY SET UP A RECURRING PAYMENT ORDER ON MY DEBIT CARD SO THEY COULD TRY TO TAKE MONEY OUT WITHOUT MY PERMISSION.

CHECK YOUR BANK ACCOUNT , CALL YOUR BANK ASAP AND ASK THEM TO CHECK IF LITB HAVE SET UP A RECURRING PAYMENT ORDER ON YOUR CARD
WHEN I TRY TO WARN OTHERS ON THE SITE THEY MY COMMENTS SO THEY CANT BE SEEN AND IGNORE MY TICKETS WHEN I TRY TO CONFRONT THEM . THIS WEBSITE IS A SCAM - DO NOT TRUST CHINESE SELLERS THEY WILL STEAL YOUR MONEY AND SCAM YOU HOWEVER THEY CAN

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Dames Bruin Pruik Kort Natuurlijke pruik
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar Dames Zijdeel Blond Pruik Kort
1% koopUSD $ 19.99
 Pruik Lace Front Synthetisch Haar Losse krul Stijl Gelaagd kapsel Kanten Voorkant Pruik Zwart Zwart / Bruin Synthetisch haar 12 inch(es) Dames Dames Zwart / Bruin Pruik Kort Sylvia 130% Human Hair
1% koopUSD $ 39.99
 Pruik Lace Front Synthetisch Haar Kinky Recht Stijl Gelaagd kapsel Kanten Voorkant Pruik Bruin Beige Synthetisch haar 24 inch(es) Dames Dames Bruin Pruik Lang Sylvia 130% Human Hair Density
1% koopUSD $ 44.99
 Pruik Lace Front Synthetisch Haar Natuurlijk recht Kardashian Stijl Gelaagd kapsel Kanten Voorkant Pruik Roze Zwart / Roze Synthetisch haar 12 inch(es) Dames Dames Roze Pruik Kort Sylvia 130% Human
1% koopUSD $ 39.99
 Synthetische pruiken Recht / Natuurlijk golvend Stijl Asymmetrisch kapsel Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Dames Natuurlijke haarlijn Bruin Pruik Gemiddelde Lengte Kostuumpruik
1% koopUSD $ 18.16
 Synthetische pruiken Kinky Recht Stijl Zonder kap Pruik Bruin Medium bruin Synthetisch haar Dames Afro-Amerikaanse pruik Bruin Pruik Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 12.80
 Synthetische pruiken Golvend Stijl Middelste stuk Zonder kap Pruik Bruin Beige Synthetisch haar 12 inch(es) Dames Natuurlijke haarlijn Bruin Pruik Gemiddelde Lengte MAYSU Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 14.99
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Met pony Zonder kap Pruik Bruin Beige Synthetisch haar Dames Ombre-haar Bruin Pruik Gemiddelde Lengte hairjoy Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 12.99
 Synthetische pruiken Recht Kardashian Stijl Middelste stuk Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar 24 inch(es) Dames Hittebestendig / Ombre-haar Blond / Ombre Pruik Lang / Ja
1% koopUSD $ 15.20
 Synthetische pruiken Natuurlijk recht Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Zwart Zwart / Wit Synthetisch haar 8 inch(es) Dames Modieus Design / nieuwe collectie / Ombre-haar Zwart / Ombre Pruik
2% koopUSD $ 12.99
 Synthetische pruiken Body Golf Stijl Met pony Zonder kap Pruik Blond Blond Synthetisch haar 24 inch(es) Dames Zijdeel Blond Pruik Lang Natuurlijke pruik
2% koopUSD $ 13.00
 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Beige Synthetisch haar / Kanekalon 12 inch(es) Dames Eenvoudig / synthetisch / Beste kwaliteit Bruin Pruik Gemiddelde Lengte BLONDE
2% koopUSD $ 14.99
 Synthetische pruiken Natuurlijk recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Beige Synthetisch haar 10 inch(es) Dames Modieus Design / nieuwe collectie / Natuurlijke haarlijn Bruin Pruik Gemiddelde
3% koopUSD $ 12.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Gouden Bruin met blond Synthetisch haar 6 inch(es) Dames Natuurlijke haarlijn Bruin Pruik Kort Kostuumpruik
3% koopUSD $ 15.82
 Synthetische pruiken Gekruld / Golvend Stijl Zonder kap Pruik Blond Beige Blond Synthetisch haar Dames Ombre-haar / Donkere wortels / Middenscheiding Blond Pruik Gemiddelde Lengte StrongBeauty
3% koopUSD $ 22.99
 Synthetische pruiken Recht Kardashian Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Zwart Zwart Synthetisch haar 12 inch(es) Dames Met Bangs Zwart Pruik Kort
4% koopUSD $ 14.99
 Synthetische pruiken Natuurlijk golvend Kardashian Stijl Zijdeel Zonder kap Pruik Donkerbruin Donker Bruin Synthetisch haar Dames Modieus / Met Bangs Donkerbruin Pruik Lang
4% koopUSD $ 9.94
 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Natuur Zwart Zwart Synthetisch haar 8 inch(es) Dames Natuur Zwart Pruik Gemiddelde Lengte Black Pruik
4% koopUSD $ 12.34
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Pixie-kapsel Zonder kap Pruik Blond Zilver Synthetisch haar Dames Ombre-haar / Donkere wortels / Natuurlijke haarlijn Blond Pruik Kort StrongBeauty Natuurlijke pruik
5% koopUSD $ 19.54
 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Dames Zijdeel Bruin Pruik Kort hairjoy Halloween Pruik
5% koopUSD $ 14.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Zijdeel Zonder kap Pruik Bruin Kastanjebruin Synthetisch haar Dames Met Bangs Bruin Pruik Lang MAYSU Natuurlijke pruik
5% koopUSD $ 21.84
 Synthetische pruiken Natuurlijk golvend Stijl Gelaagd kapsel Zonder kap Pruik Natuur Zwart Zwart Synthetisch haar Dames Met Bangs Natuur Zwart Pruik Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
6% koopUSD $ 16.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Dames Natuurlijke haarlijn / Zijdeel Bruin Pruik Kort / Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
6% koopUSD $ 13.99
 Synthetische pruiken Golvend Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar Dames Modieus / Met Bangs Bruin Pruik Kort StrongBeauty Natuurlijke pruik
6% koopUSD $ 24.99
 Synthetische pruiken Recht Stijl Gelaagd kapsel Zonder kap Pruik Bruin Bruin Synthetisch haar 24 inch(es) Dames Bruin Pruik Lang Halloween Pruik
1% koopUSD $ 21.84
 Synthetische pruiken Recht Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Beige Synthetisch haar Dames Haar met highlights / balayage Bruin Pruik Kort StrongBeauty Cosplaypruik
1% koopUSD $ 22.99
 Synthetische pruiken Watergolf Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Goud Blonde Synthetisch haar 12INCH Dames Verstelbaar / Hittebestendig / Klassiek Goud Pruik Kort Cosplaypruik / Ja
1% koopUSD $ 14.19
 Synthetische pruiken Gekruld Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Bruin Kastanjebruin Synthetisch haar Dames Met Bangs Bruin Pruik Gemiddelde Lengte Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 12.34
 Synthetische pruiken Golvend Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Asbruin Beige Grijs Synthetisch haar Dames Pruik Kort Natuurlijke pruik
1% koopUSD $ 16.99
 Human Hair Capless Pruiken Echt haar Golvend Bobkapsel / Gelaagd kapsel / Met pony Zijdeel Zwart / Blond / Bruin Kort Zonder kap Pruik Dames
1% koopUSD $ 29.99
 Synthetische pruiken Recht Kardashian Stijl Bobkapsel Zonder kap Pruik Zwart Zwart / Medium Auburn Synthetisch haar Dames Bobkapsel met middenlijn / Ombre-haar / Donkere wortels Zwart Pruik
1% koopUSD $ 21.84
 Synthetische pruiken Recht Stijl Zonder kap Pruik Zwart Zwart Zwart Synthetisch haar Dames Pruik Kort hairjoy
1% koopUSD $ 12.99
CTest