English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (23 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Feb 04, 2015

Ik hou van deze pruik! Het werd in iets meer dan twee weken naar Canada verzonden. Hij is gestyled en klaar om direct uit de tas te gaan met slechts een klein beetje trimmen en misschien spiking. Het is vrijwel precies hetzelfde als het eruit ziet op de stockfoto! Ik moet wel zeggen dat het een beetje dunner is dan verwacht, maar niet genoeg om echt over te klagen omdat ik het een combinatie gaf en geen vezels verloor. Over het algemeen ben ik erg blij met deze aankoop. I love this wig! It shipped to Canada in a little over two weeks. Its styled and ready to go right out of the bag with only some minor trimming and maybe spiking. Its pretty much exactly the same as it looks in the stock photo! I do have to say that its a little thinner than expected, but not enough to really complain about since I gave it a combthrough and it didnt lose any fibers. Overall, Im very happy with this purchase.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2015

De pruik is erg zacht en hij is helemaal niet verward! Het is al gestileerd (de zijkanten die een beetje omhoog staan), behalve het randgedeelte, dat je gemakkelijk kunt knippen en stylen en de kleur was ook hetzelfde als in de getoonde afbeelding, maar het is misschien niet precies verloop, maar het sorteert de baan. Ik beveel dit product ten zeerste aan omdat het erg goedkoop en van zeer hoge kwaliteit was! The wig is very soft and it does not tangle at all! It already came styled (the sides that are sort of up) except for the fringe part, which you can easily cut and style and the colour was also the same as in the picture shown, however it might not be exactly gradient but it sorta does the job. I highly recommend this product as it was very cheap and of very high quality!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 03, 2015

De pruik kwam supersnel. (hoewel ik de snelle verzending heb gebruikt) Direct uit de doos lijkt het bijna precies op Aobas haar! Er waren slechts een paar bewegingen aan de zijkanten en achterkant, maar dat is niets dat een beetje styling niet kan repareren. Het is zacht en glanzend, maar gelukkig niet zo glanzend dat het er goedkoop uitziet. Over het algemeen geweldige pruik voor een geweldige prijs! The wig came super fast. (even though I used the fast shipping) Right out the box it looks almost exactly like Aobas hair! There were only a few flicks on the sides and back but thats nothing a little styling cant fix. It is soft as well as shiny but luckily not too shiny to the point that it looks cheap. Overall great wig for a great price!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 28, 2014

nette pruik leuke kleur dank je wel! ordentliche Perücke schöne Farbe vielen Dank!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 28, 2014

Ik ben helemaal weg van deze pruik. Het is van hoge kwaliteit, het haar valt er niet uit, zelfs als je het meerdere keren kamt en stijlt en het helemaal niet in de war raakt. De kleur is correct. Het haar is dik, sterk en houdt vorm, het kant komt niet door. Voor zon prijs is het perfect. Ik gebruikte deze pruik voor Ene van Mekakucity Actors. Als je niet kunt beslissen of je deze pruik wilt kopen, raad ik je het echt aan! I absolutely love this wig. Its of great quality, the hair doesnt fall out even if you comb and style it multiple times and it doesnt tangle at all. The color is accurate. The hair is thick, strong and holds shape, the lace doesnt show through. For such a price its perfect. I used this wig for Ene from Mekakucity Actors. If you cant decide whether to buy this wig i really recommend it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 12, 2013

Echt mooie pruik, perfect voor Aoba! Really nice wig, perfect for Aoba!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 10, 2016

Een beetje glimmend, maar voor de prijs zeker de moeite waard! Zeer zacht en gemakkelijk te ontwarren ondanks de lengte. Zal van hier opnieuw kopen! A little shiny, but for the price well worth it! Very soft and easy to detangle despite the length. Will purchase from here again!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2016

Erg blij met deze pruik. Eerlijke bezorging. Veldig fornøyd med denne parykken. Grei levering.

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 18, 2015

De pruik is erg zacht en licht. Het is gemakkelijk gestyled met gel. The wig is very soft and light. It is easily styled with gel.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2015

de pruik arriveerde op de plaats van bestemming binnen de voorgeschreven tijd. Ze is in goede staat. Ik ben tevreden la perruque est arrivée a destination dans les délai prévus. Elle est en bonne état. je suis satisfait.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dramatical Murder Aoba Segaraki Heren 24 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 21.99
 Cosplay Cosplay Heren Dames 24 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 48 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 18.99
 Vocaloid SeeU Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 32.99
 Kingdom Hearts Roxas Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 24.99
 Nier: Automaten 2B Heren Dames 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 SAO Asuna Yuuki Heren Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 32.99
 Hakuouki Senhime Ashura Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Wit Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Kingdom Hearts Sora Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Vocaloid Kagamine Rin Dames 18 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Diabolik Lovers Sakamaki Renji Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 19.99
 Vocaloid Hatsune Miku Heren Dames 60 inch(es) Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 34.99
 Cosplay Pruiken Naruto Sakura Haruno Anime/ Videogames Cosplaypruiken 35 CM Hittebestendige vezel Unisex
2% koopUSD $ 22.99
 Dangan Ronpa Monokuma Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 16.99
 Vocaloid Kagamine Rin Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 14.99
 Diabolik Lovers Cosplay Sakamaki Subaru Heren Dames 12 inch(es) Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 29.99
 Clannad Kotamo Ichinose Dames 24 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 19.99
 Kingdom Hearts Kairi Dames 18 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Dangan Ronpa Chiaki Nanami Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Dangan Ronpa Kyoko Kirigiri Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Blond Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 39.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Cosplay Hajime Hinata Bruin Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Kagerou Project Saori Kido Blond Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 24.99
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 32.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Celestia Ludenberg Zwart Anime / Videogames Cosplaypruiken 32 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 49.99
 Cosplay Pruiken Kagerou Project Saori Kido Groen Anime / Videogames Cosplaypruiken 26 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 29.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 39.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Kaito Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 25.99
 Ensemble Stars Kaoru Hakaze Heren Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 13.99
 Ensemble Stars Sakuma Rei Heren Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 13.99
 Cosplay Pruiken Cosplay Cosplay Anime / Videogames Cosplaypruiken 14 inch(es) Hittebestendige vezel Unisex Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 25.99
 Dot Hack Atoli Heren Dames 10 inch(es) Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Dangan Ronpa Junko Enoshima Dames 26 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 41.99
ATest