English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (23 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Oct 09, 2015

Het duurde eigenlijk een maand voordat mijn pruik hier was. (het kwam een ​​paar weken geleden binnen, maar vergat mijn bevalling te bevestigen ^^ ) Ik was echt opgewonden om het eindelijk te pakken te krijgen! De top is erg dik en flippy net als Aobas en de rest van de pruik is erg zacht. Ik moest de pony inkorten wat geen probleem is. Het is extreem comfortabel en waarschijnlijk een van mijn favoriete pruiken. Kan niet wachten om deze cosplay te beëindigen ^^ Heel erg bedankt! Absoluut het wachten waard! It actually took a month for my wig to get here. (it arrived a few weeks ago, but forgot to confirm my delivery ^^ ) I was really excited to finally get it! The top is really thick and flippy much like Aobas and the rest of the wig is really soft. I did have to trim the bangs some which isnt a problem. Its extremely comfortable and probably one of my favorite wigs. Cant wait to finish this cosplay ^^ Thanks so much! Totally worth the wait!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2016

Heel zacht! ; DI love it! Het klitten gemakkelijk, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik onervaren ben en dit is mijn eerste echte cosplay-pruik. Ik hou ervan! Het is zo zacht en de kleur was in het echt ongeveer hetzelfde als op de foto. Ik zou dit ten zeerste aanbevelen aan iemand! Very soft! ;D I love it! It tangles easily but thats probably because Im inexperienced and this is my first legit cosplay wig. I love it! Its so soft and the colour was around the same in real life than it was on the picture. Id greatly recommend this to someone!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2016

Ik hou ervan ! Mooie kwaliteit en gemakkelijk te beheren. I love it ! Nice quality, and easy to manage.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2014

Deze pruik is absoulutely mooi! Ik hou van de lengte, kleur en alle kwaliteit! Ik lieg niet als ik zeg dat ik niet kan stoppen om het te dragen! Ik raad deze pruik ten zeerste aan aan iedereen die geïnteresseerd is in het cosplayen van Aoba, omdat het perfect is! : D This wig is absoulutely beautiful! I love the length, color and over all quality! Im not lying when I say I cant stop wearing it! I HIGHLY recommend this wig to anyone interested in cosplaying Aoba, because its perfect! :D

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 18, 2014

Deze pruik is super zacht en van super goede kwaliteit! Ik hou ervan!!! Het is zo mooi! Ik raad het ten sterkste aan. This wig is super soft and super good quality! I love it!!! Its so pretty! I highly recommend it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 21, 2015

Erg blij met de snelle verzending en de kwaliteit van de pruik. Het past perfect. De haren boven op de pruik waren een beetje rommelig, maar dat zal niemand opmerken. Very happy with the fast shipping and the qualitly of the wig. It fits perfect. The hairs ontop of the wig were a little bit messy, but no one will notice that.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 02, 2016

Het was erg zacht en van zeer goede kwaliteit. Ik zou deze pruik aanbevelen aan iedereen die Aoba wil zijn !! Ik ben er zo blij mee en ik ben blij dat ik het heb. Maar een ding is dat het een beetje niet een beetje werpt, maar een beetje anders dan dat het geweldig is !! : 333 It was very soft and very good quality I would recommend this wig to anyone who wants to be Aoba!! Im so happy with it and Im glad I got it. But one thing is that it does shed a bit not a lot but just a bit other than that its amazing!!!! :333

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2016

de pruik kwam in zeer goede staat en ik vond het geweldig, ik raad het aan. la peluca llego en muy buenas condiciones y me ha encantado, la recomiendo.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 02, 2016

De producten zijn zoals altijd uitstekend, maar helaas moest ik twee maanden wachten tot ik mijn bestelling had (wat nooit eerder het geval was). Produkte sind wie immer hervorragend, nur leider musste ich zwei Monate warten bis ich meine Bestellung hatte (was vorher noch nie der Fall war).

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 23, 2015

Geweldige pruik. Goed verwerkt. Tolle Perücke. Gut verarbeitet.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cosplay Pruiken Dramatical Murder Aoba Segaraki Anime / Videogames Cosplaypruiken 24 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 21.99
 Cosplay Cosplay Heren Dames 24 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Vocaloid Gumi Heren Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Cosplay Heren Dames 28 inch(es) Hittebestendige vezel Zilver Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 33.24
 SAO Alicization Asuna Yuuki Dames 34 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 39.99
 Fate / zero Matthew Kyrielit Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Kingdom Hearts Roxas Blond Anime / Videogames Cosplaypruiken 14 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 23.74
 Seraph van het einde Cosplay Krul Tepes Heren Dames 40+30 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 33.24
 Fairy Tail Erza Scarlet Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 33.24
 Vocaloid Luca Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Junko Enoshima Anime / Videogames Cosplaypruiken 26 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
2% koopUSD $ 39.89
 K Neko Dames 44 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 28.49
 Lolita Pruiken Schattig Roze Lolita Lolitapruik 28 inch(es) Cosplaypruiken Effen Pruiken Halloweenpruiken
2% koopUSD $ 25.99
 geinspireerd door Black Butler Ciel Phantomhive Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Das / Hemd / Top Voor Heren
3% koopUSD $ 52.24
 Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro Dames 42 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 29.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
3% koopUSD $ 27.71
 Cosplay Cosplay Heren Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 26.99
 Vocaloid Megurine Luka Allemaal 30 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Final Fantasy Yazoo Zilver Anime / Videogames Cosplaypruiken 25 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
4% koopUSD $ 15.99
 Cosplay Cosplay Allemaal 32 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 29.99
 Naruto Hinata Hyuga Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 24.99
 Lolita Pruiken Punk Blauw Lolitapruik 32 inch(es) Cosplaypruiken Patchwork Pruiken Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 22.99
 Date A Live Yoshino Dames 36 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 26.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork / Anime Mouwloos Blouse / Rok / Mouwen Halloweenkostuums / Satiini
6% koopUSD $ 39.59
 Lolita Pruiken Grijs Cosplay Gekruld Lolitapruik 28 inch(es) Cosplaypruiken Pruiken Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 21.99
 Cosplay Pruiken Ensemble Stars Mitsuru Tenma Anime / Videogames Cosplaypruiken 14 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Diabolik Lovers Cosplay Sakamaki Subaru Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 29.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid SeeU Anime / Videogames Cosplaypruiken 32 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 32.99
 Cosplay Pruiken Kingdom Hearts Sora Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Naruto Sakura Haruno Anime/ Videogames Cosplaypruiken 35 CM Hittebestendige vezel Unisex
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Monokuma Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 16.14
 Cosplay Pruiken Vocaloid Kagamine Rin Anime / Videogames Cosplaypruiken 18 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Final Fantasy Kadaj Anime / Videogames Cosplaypruiken 16 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 19.99
ATest