English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (108 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Feb 19, 2019

Echt goede dagnostici. Soms was het een beetje moeilijk om te installeren. Na goed gelezen van handleiding installeer ik de eerste keer. Na het instaleren testte ik in mijn auto met problém. Problem werd binnen enkele seconden gediagnosticeerd ... Ook het bereik van mogelijke voertuigen is beroemd. Zoals autos is ook de truck te testen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Stefan Really good dagnostics. Some times was little bit hard to instal. After good read of manual I instaled on first time. After instaling I tested in my car with problém. Problém was diagnoticed in few seconds… Also range of possible vehicles is famous. Like cars also truck is possilble to test.

I can recommend it for all..
Stefan

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  dave
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 28, 2017

Dit DS1150e New VCI scanner werkt erg goed zoals het hoort hoewel het me Toke een heel erg veryyyy lange tijd te installeren: - / zelfs de verkoper te geven een video mee hoe je stap voor stap thx voor die meneer installeren. Nu i instald dat ik kan installeren binnen als 3 minuten, maar ik zweer als je het doet voor de eerste keer dat je moet geduld voor jezelf en worden nemen een zeer goed kijken hoe hij op de video doen. Maar zoals ik al zei, het werkt, ik kan codes lezen, kan ik codes wissen, ik kan zelfs de naam van mezelf als een monteur op de opgeslagen diagnostische afdrukken: -, minus ik denk dat het mogelijk is om dit punt meer te upgraden becouse sommige dingen zijn op het maar niet opdagen misschien mijn auto doesnt hebben een sensor voor die Fiat2012Ducato. Overall rating; een musthave punt voor minder geld-voor zeker- This DS1150e New VCI scanner works very well Like it should though it toke me a very very veryyyy long time to instal :-/ even the seller give a video with it how to instal step by step thx for that mister.
Now i instald it i can instal it within like 3 minutes but i swear if you do it for the first time you need to be patience on yourself en take a very good look how he on the video do it.

But Like i said, it works, i can read codes, i can erase codes, i even can name myself a mecanic on the saved diagnostic printouts :-, minus i think its possible to upgrade this item more becouse some things are on it but dont show up maybe my car doesnt have a sensor for those Fiat2012Ducato. Overall rating; a musthave item for less money-for sure-

Antwoord(6) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (11)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 02, 2018

Goed ontvangen, ik moet het alleen maar testen. Bien reçu, il ne me reste qua le tester.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2018

Geweldig en kwaliteitsproduct. Werkt geweldig met mijn Volkswagen Passat Great and quality product. Working great with my volkswagen passat

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (4)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 31, 2018

Ik heb al veel dank ontvangen ya lo he recivido muchas gracias

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  info
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2018

Top product. Mooie aanvulling. Duidelijke handleiding. En kompleet Top product. Mooie aanvulling. Duidelijke handleiding. En kompleet

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2017

Prima apparaatje, wel goed opletten met het installeren, dus niet meteen updaten, want dan is de pret van korte duur.
Als je dat toch doet, moet je de boel resetten en dat is zeer lastig.
Opletten dus!
Prima apparaatje, wel goed opletten met het installeren, dus niet meteen updaten, want dan is de pret van korte duur.
Als je dat toch doet, moet je de boel resetten en dat is zeer lastig.
Opletten dus!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2016

Ik heb mijn pakket in goede orde ontvangen. Ik heb mijn pakket in goede orde ontvangen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2018

het werkt goed heb er al meer autos mee gemaakt het werkt goed heb er al meer autos mee gemaakt

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2018

Alles volgens afspraak ontvangen Alles volgens afspraak ontvangen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ds150e tcs nieuwe vci met twee pcb boord professionele diagnostische tool obd-ii 16pin voor benzine en diesel voertuigen
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 37.99
 16pin Mannetje naar 1 vrouwtje OBD-II ELM327 Neen ISO15765-4 (CAN BUS) / SAE J1850 PWM / SAE J1850 VPW Diagnostische scanners voor voertuigen
1% koopUSD $ 67.99
 12v v1.5 OBD2 ELM327-interface usb can-bus scanner diagnostische
1% koopUSD $ 12.99
 16-pins super mini-elm 327 bluetooth obd2 v2.1 auto-diagnose-interface tool app voor ios iso; 14230-4 (kwp2000), iso9141-2, iso15765-4 (kan bus)
1% koopUSD $ 7.99
 2018 iep 327 bluetooth v2.1-interface werk op android koppel elm327 bluetooth obd2 / obd ii bluetooth auto diagnose-tool
1% koopUSD $ 8.99
 16pin Mannetje naar 1 vrouwtje OBD-II Neen Diagnostische scanners voor voertuigen
1% koopUSD $ 63.99
 Alle Modellen 16pin Mannetje naar 1 vrouwtje OBD-II ISO15765-4 (CAN BUS) Diagnostische scanners voor voertuigen
1% koopUSD $ 31.19
 Alle Modellen 16pin Mannetje naar 1 vrouwtje OBD-II - Diagnostische scanners voor voertuigen
1% koopUSD $ 26.93
 16 pin super energiebesparende vgate icar pro bluetooth 4.0 obdii obd2 elm327 adapter check engine diagnostic tool foutcode voor android ios
1% koopUSD $ 27.99
 elm327 16-pins obd2 wifi v1.5 auto diagnostisch hulpmiddel app voor ios iso9141-2 / iso15765-4 (kan bus)
1% koopUSD $ 12.99
 Alle Modellen 16pin OBD-II Neen Diagnostische scanners voor voertuigen
2% koopUSD $ 16.09
 Led 12v trailer connector tester
2% koopUSD $ 10.99
 carzkool czk-3616 draagbare luchtcompressor pomp automatische digitale bandenpomp 12v 150 psi bandenpomp voor auto vrachtwagen fiets rv en
2% koopUSD $ 39.99
 Ziqiao 19 stks auto reparatie demontage gereedschap kit auto dvd stereo refit kits interieur plastic trim panel dashboard installatie removal tool
3% koopUSD $ 36.99
 2016 newsest Vgate icar3 wifi elm327 obdii auto diagnostisch hulpmiddel voor iOS en Android
3% koopUSD $ 32.99
 obd2 / obdii vag 409 usb 409.1 usb kkl kabel interface vag 409 kkl usb obd diagnostische interface voor audi vw vag com beschrijvend
3% koopUSD $ 6.29
 Beste kwaliteit obd2 ms300 code reader maxiscan
4% koopUSD $ 14.99
 Alle Modellen 16pin Mannetje naar 1 vrouwtje OBD-II - Neen HTTP Diagnostische scanners voor voertuigen
4% koopUSD $ 19.99
 v2.1 mini bluetooth elm327 obd hh obdii protocolos obd2 auto diagnostische scanner
4% koopUSD $ 10.99
 elm327 OBD-usb auto diagnostische testen instrument massa verkoop van hoge kwaliteit
5% koopUSD $ 7.99
 elm327 obd2 obdii draadloze bluetooth 2.1 OBD 2 OBD-II diagnose scanner lezer prestaties plug en rijden chip tuning box
5% koopUSD $ 8.99
 vgate scanner mini elm327 v2.1 bluetooth obd2 auto auto diagnostische interface scanner iepen 327 obd 2 adapter diagnostic tool
5% koopUSD $ 9.99
 Alle Modellen 16pin Mannetje naar 1 vrouwtje OBD-II - Neen Diagnostische scanners voor voertuigen
6% koopUSD $ 19.99
 ziqiao 13 stuks plastic auto auto deur interieur trim verwijdering paneel clip pry open bar gereedschapsset hoogwaardige handgereedschap
6% koopUSD $ 19.99
 1 Port OBD - Neen Diagnostische scanners voor voertuigen
6% koopUSD $ 7.99
 voor Mercedes Benz 38pin OBD 2 vrouwelijke adapter connectorkabel 16pin
1% koopUSD $ 7.99
 16pin Mannetje naar 1 vrouwtje OBD-II ELM327 IOS en Android App Diagnostische scanners voor voertuigen
1% koopUSD $ 28.99
 iztoss 100st 22-18awg waterdichte soldeer& verzegelen krimpkous butt terminal connectoren met solderen mouw crimples
1% koopUSD $ 21.99
 usb OBD2 elm327 automotive diagnostische test lijn, plastic omhulsel
1% koopUSD $ 8.99
 ZIQIAO Gadgets & Auto-onderdelen
1% koopUSD $ 19.99
 Auto Waxing Polijmachine - Zwart
1% koopUSD $ 16.99
 draagbare digitale lcd alcohol adem tester 818
1% koopUSD $ 17.99
 Mini ELM327 V1.5 Bluetooth ELM 327 OBDII OBD2 protocollen Auto Diagnostic Tool
1% koopUSD $ 8.99
ATest