English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (27 reviews)
Schrijf een review
  • Nov 22, 2012

Prachtige kroonluchter, zeer hoge kwaliteit en afwerking, eenvoudige installatie ... aan te bevelen Lustre maravilhoso, altíssima qualidade e acabamento, de fácil instalação... recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2011

Absoluut prachtig! Heel erg blij met deze prachtige lichte tinten :) Absolutely beautiful! Very, very happy with these beautiful light shades :)

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2014

Deze hanger is absoluut mooi! Bedankt Light In The Box! This pendant is absolutely beautiful! Thanks Light In The Box!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 28, 2014

Mooi, ik vond het geweldig, het kwam perfect, zeer goed verpakt, met extra onderdelen voor het geval er een volgende pauze was voor uitwisseling, geweldige ... eenvoudige installatie Lindo, amei, veio perfeito, muito bem embalado, com peças adicionais caso haja quebra posterior para troca, ótimo... fácil instalação

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 10, 2014

Uitstekend product, zeer goede kwaliteit! Excellent product, very good quality!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2014

alles was precies hoe ik verwachtte ook bij, super! everything was just how i expected too bee, super !

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2014

Het is geweldig, ik raad het aan, het is erg mooi en het slaat heel goed op. Queda genial, la recomiendo, es muy bonita y se monta muy bien.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 17, 2014

Zeer snelle en uitstekende service. Bedankt voor enkele geweldige uitziende lichten !! Very quick and excellent service. Thank you for some awesome looking lights!!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 28, 2013

Light in the Box was heel gemakkelijk in de omgang. De hanglamp is precies zoals online afgebeeld en ik ben er zeer tevreden mee. Prijs was goed en levering was snel. Ik zou opnieuw van dit bedrijf bestellen en ze aanbevelen. Light in the Box was very easy to deal with. The pendant light is exactly as pictured online and I am very satisfied with it. Price was right and delivery was quick.
I would order again from this company and recommend them.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2013

de maat is 30 cm? .. ik zou graag willen dat de ruimte van 1415 vierkante meter .... te klein wordt ??? dank la dimensione è di 30 cm?..lo vorrei per la camera che è 1415 mq....sarà troppo piccolo???
grazie

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest