English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Nov 22, 2012

Hij is charmant, hij is perfect, geen lichaam ... És encantador, se queda perfecto no cuerpo...

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2013

Mooie jas, goed kwaliteit, het is precies zoals op de foto, maar let op 1 maat groter bestellen want deze jas valt klein. Ik ben L en heb XL besteld. Mooie jas, goed kwaliteit, het is precies zoals op de foto, maar let op 1 maat groter bestellen want deze jas valt klein. Ik ben L en heb XL besteld.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 16, 2013

super! mijn maat is 38/40 en ik heb hem besteld in XL! perfect! superbe ! ma taille est 38/40 et je lai commandé en XL ! parfait !

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 07, 2013

Praten over "Pretty in Pink"! Deze jas was niet alleen mooi van kleur, elegant gemaakt in kwaliteit, maar wat maakte het echt opvallen dames? Het had die ONE of a SENS "DIVA" -stijl die ik eerst hier had, waar ik in mijn regio in de VS ben gevestigd! Dus, "Lightinthebox.com" jullie "ROCK"! Zijn "tweeted" & "facebooked" & "sprak over" aan AL mijn vrienden & verwanten! HOU VAN deze jas! Heb zoveel ZOVEEL COMPLIMENTEN ontvangen !!! Ik zal blijven EEN VAN je GROOTSTE fan zijn! Talking about "Pretty in Pink"! This coat was NOT only pretty in color, elegantly made in quality but what made it really STAND out ladies? It had that ONE of a KIND "DIVA" style that I had first here where I am located in my area in the USA! So, "Lightinthebox.com" you guys "ROCK"! Have been "tweeted" & "facebooked" & "talked about" to ALL my friends & relatives! LOVE this coat! Have received sooooo many WONDERFUL COMPLIMENTS!!! I will CONTINUE to be ONE of your BIGGEST fan!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2012

Hallo, ik kijk er naar uit om kleding van u te kopen. Bedankt voor de mooie kleding die je hebt. Regards Zeinab hei
jeg gleder meg til å kjøpe klær hos dere.
takk for fine klær som dere har.
Hilsen Zeinab

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 08, 2012

Ik kocht een aantal pc van dit jack. Het is een prachtig goed materiaal. Maten waren perfect I bought several pc from this jacket. Its beautiful good materal. Sizes were perfect

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2013

Leuke jas. Ik bestelde de jas in de kleur roze. Het roze is iets te fel. Ik wou dat ik het in het wit had besteld. Cute jacket. I ordered the jacket in the color pink. The pink is a bit too bright. I wish i had ordered it in white.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2013

Het is erg leuk, het kostte me een tijdje om te wennen aan de plooien van de nek, maar na een kleine hand met het strijkijzer was het perfect, ik mis gewoon wat zakken, es muy bonito,me costó un poco acostumbrarme a los pliegues del cuello pero despues de una manita con la plancha quedó perfecto,solo echo de menos unos bolsillos,

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2012

Product was mooi helaas was de maatvoering veel kleiner dan vermeld. Ik zal in de toekomst grotere maten bestellen. Product was beautiful unfortunately sizing was much smaller than listed. I will order larger sizing in future.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2012

De vacht ziet er geweldig uit, precies zoals getoond. het is een mooie jas, maar het is geen wormvacht. Ik heb het gekocht toen het $ 79 kostte. nu is het met korting en ik zou zeggen dat $ 40 ongeveer de juiste prijs ervoor is. gewoon omdat het je niet tegen de kou kan beschermen. Ik geef het daarom 4 sterren The coat looks great , exactly how its shown.
its a beautiful coat, But its not a worm coat. I bought it when it was priced $79. now its on discount and I would say that $40 is about the right price for it. just because it cant protect you from the cold. I give it 4 stars because of that

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest