English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (17 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jan 02, 2015

De helm is erg licht, met een mooi ontwerp, het ziet er niet onevenredig uit als je hem draagt ​​en hij past perfect. Het geselecteerde bezorgingssysteem wordt niet gerespecteerd, standaard (68 dagen) nam feitelijk 23 dagen in beslag. Ik heb de aankoop met voldoende tijd gedaan om vóór Kerstmis (12/07/2014) te komen en de standaardlevering te betalen en arriveerde op (02/01/2015) zonder enige compensatie door lightinthebox als "gratis verzending" ... ! Wees voorzichtig bij het selecteren van het type verzending! El casco es muy ligero, con bonito diseño, no se ve desproporcionado cuando lo tienes puesto y acopla perfectamente.

El sistema de envió seleccionado no es respetado, estándar (68 días) en realidad tardaron 23 días. Hice la compra con tiempo suficiente para que llegara antes de Navidad (07/12/2014) pagando el envió estándar y llego el (02/01/2015) sin ninguna compensación por parte de lightinthebox al haber sido "envio gratuito"...!Cuidado al seleccionar el tipo de envió!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 03, 2014

Zeer goed product, uitstekende kwaliteit en erg mooi Produto muito bom , excelente qualidade, e muito bonito

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 07, 2013

Goed product aan de juiste prijs Good product at the right Price

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 05, 2013

Ik arriveerde op het aangegeven tijdstip, ik koos voor de zuinigste verzending en er was geen enkel probleem. Ik hoefde niets meer te betalen dan wat me in de uitverkoop werd verteld. De helm is precies die op de foto en erg mooi, voor de verkoopprijs kun je niet om meer vragen, hij is zeer comfortabel en de maatregulering erg goed. Ik ben al een paar kilometer met hem en zonder problemen, ik hoop dat het nog lang zal duren. Ik zal het zeker opnieuw kopen op deze pagina. Me llegó en el tiempo indicado, escogí el envío más económico y no ha habido ningún problema.
No he tenido que pagar nada más de lo que me indicaron en la venta.
El casco es exactamente al de la foto y muy bonito, por el precio de venta no se puede pedir más, es muy cómodo y la regulación de la talla muy buena.
Ya llevo unos kilómetros con él y sin problema, espero que me dure bastante tiempo.
Sin duda volveré a comprar en esta página.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 27, 2013

Goede helm uitstekende service dank je Good helmet excellent service thank you

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 30, 2013

zeer goed product, ik vond het erg leuk, ik produto muito bom, gostei muito , indico a todos

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 24, 2015

beschermt heel goed mijn niet erg comfortabel protège très bien mes pas très confortable

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2015

Ik ontving het pakket gisteravond. Afgezien van de levertijd een beetje verliefd ging alles goed. Ik zou graag willen weten waarom u bij het plaatsen van een bestelling niet weet hoeveel de verzendkosten kosten. Ho ricevuto il pacco ieri sera. A parte il tempo di consegna un pochino lunghetto è andato tutto bene. Vorrei solo sapere come mai quando si fa un ordine non si riesce a sapere a quanto ammontano le spese per la spedizione espresso.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2014

Vanochtend kreeg ik het pakket, de helm erg cool en van goede kwaliteit, mijn dochter zal het geweldig vinden. Esta mañana me llego el paquete, el casco muy chulo y de buena calidad, a mi hija le encantara.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2013

schande de extra kosten van 30% die niet wordt gedeclareerd bij het einde van de bestelling .. peccato il costo aggiuntivo del 30% che non è dichiarato alla conclusione dellordine..

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest