English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (45 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Sep 19, 2011

En om te laten zien hoe je het aflevert, laat ik een foto achter van hoe het verpakt is en een andere jurk. Wat is perfect? Y para muestra de como te lo entregan os dejo una foto de como venía empaquetado y otra del vestido. ¿A qué esta perfecto?

Antwoord(3) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (7)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 23, 2014

Mooie jurk. de bordeauxrode kleur was lichter dan verwacht. Mijn enige teleurstelling is dat de mouwen te lang zijn (het was niet aangepast) en gemakkelijk van mijn schouders vallen. Beautiful dress. the burgundy color was lighter than expected. My only disappointment is the sleeves are too long (It was not customized) and fall off easily from my shoulders.

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2015

Mooie jurk, kreeg het voor mijn dochters bruiloft in augustus zeer tevreden, moest betalen £ 26,00 aangepaste kosten bij aflevering die ik niet had verwacht, maar nog steeds een mooie jurk voor de prijs. Beautiful dress, got it for my daughters wedding in August very pleased, did have to pay £26.00 custom charge when delivered which I didnt expect but still a beautiful dress for the price.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 06, 2014

Ik kocht deze jurk om te dragen aan mijn dochters bruiloft. Het was een perfecte pasvorm en mooi. Dank je. I purchased this dress to wear to my daughters wedding.it was a perfect fit and beautiful. Thank you.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 04, 2014

Is perfect geweest! Levering op tijd! Hat bestens gepasst! Lieferung pünktlich!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 30, 2014

Buitengewone jurk, goed gemaakt. Tot mijn verbazing geen extra douanerechten. Extraordinary dress, well made. To my surprise, no aditional custom duty.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 20, 2014

Ik heb de jurk op tijd ontvangen. Het paste perfect. Ik vind het erg leuk. Goed gedaan voor de service. I received the dress on time. It was a perfect fit. I really like it. Well Done for the service.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2014

mooie jurk en bravo de maatregelen zijn gerespecteerd gewoon een probleem op het niveau van de banden die ze niet passen Ik zal worden gedwongen om te retoucheren magnifique robe et bravo les mesures ont été respectées juste un problème au niveau des bretelles elles ne tiennent pas je vais être obligé de faire des retouches

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 12, 2014

Gekochte jurk in donker marine, stijlvol zonder overdreven te zijn. Materiaal gemaakt van goede kwaliteit. Zeer tevreden met deze jurk! Bought dress in dark navy, classy without being over stated. Material made of good quality. Very pleased with this dress!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2014

Jurk zag er uit als afgebeeld. Het retourbeleid verkeerd begrepen. Dacht niet dat het bestellen van een maat nog steeds een aangepaste bestelling was. Jurk paste niet, maar kan niet terugkeren, omdat een aangepaste volgorde wordt overwogen. Zal moeten zijn aangepast zodat het goed past. Bijwerken om te beoordelen: er is een uitzondering op het retourbeleid en teruggestuurde jurk verleend voor volledige restitutie. Super goed. In de toekomst zou ik een jurk met een aangepast formaat bestellen, zodat er geen problemen mee zijn die goed passen. Dress looked as pictured. Misunderstood the return policy. Did not think that ordering a size as still a custom order. Dress did not fit but cant return because considered custom order. Will have to have altered so it fits correctly.

to review: Was granted an exception to the return policy & returned dress for full refund. Great. In the future I would order a custom sized dress, so no issues with it fitting correctly.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest