English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (15 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jan 19, 2019

De pruik was voor mijn vriend. Goede kwaliteit. Zeer robuust. Het staat voor haarlak en haargel. Met die dingen was het gemakkelijk om te stijlen. The wig was for my boyfriend. Good quality. Very robust. It stands hairspray und hairgel. With that things it was easy to style.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 27, 2018

Ik was dol op de kwaliteit, het uitstekende product. AMEI A QUALIDADE, EXCELENTE PRODUTO.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 16, 2018

Super pruik die de vermomming van mijn zoon compleet maakt! Super perruque qui complète bien le déguisement de mon fils !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 26, 2018

De barok is een mooie kleur en een lieverd الباروكه لونه لطيف وحلوه حبيتها

Antwoord Vertaald uit het Arabisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 19, 2018

De kleur en pasvorm zijn geweldig. Het vereist een beetje styling, maar ik kan me niet voorstellen dat het de verzending zou overleefd hebben als het volledig gepunt was. The color and fit are great. It does require a little styling but I cant imagine it would have survived shipping if it was fully spiked.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 28, 2017

Ik heb deze pruik besteld voor een Natsu Dragneel-kostuum. Ik ben erg blij met de geweldige kwaliteit en het vakmanschap van de pruik. Het is gemakkelijk te stylen en zal ook in de toekomst een geweldige accessoire voor kostuums zijn. Dank je! Ik hou ervan! I ordered this wig to use for a Natsu Dragneel costume. I am very pleased with the great quality and craftsmanship of the wig. It is easy to style and will be a great accessory for costumes in the future as well. Thank you! I love it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 20, 2017

Echt duurzaam! We hebben het kapsel veranderd en gespoten zonder moe te worden. Zeer goede kwaliteit! Jätte hållbar! Vi har ändrat frisyr och sprayat utan att den blivit sliten. Mkt bra kvalitet!

Antwoord(1) Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 05, 2017

mooie pruik, ultra snelle aankomst als we denken dat ze uit China komt! gewoon om gel toe te voegen om het effect "spikes" te geven die we op de foto zien. belle perruque, arrivée ultra rapide quand on pense quelle arrivait de chine !!!
juste quil faut rajouter du gel pour donné leffet "pointes" quon voit sur la photo.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 04, 2017

Aangepaste grootte, dat is wat ik zocht Taille adapté, cest ce que je cherchais

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 14, 2016

Voorwerp als beschreven. Het duurde ongeveer twee weken om aan te komen. Item as described. It took approximately two weeks to arrive.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Fairy Tail Natsu Dragneel Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 28.49
 geinspireerd door Persona-serie Clown / Amamiya Ren Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Geruit Lange mouw Jas / Top / Broeken Voor Jongens en meisjes
1% koopUSD $ 59.99
 Zwaard geinspireerd door Touken Ranbu Nakigitsune Anime Cosplayaccessoires Zwaard Hout Unisex nieuw Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 49.99
 Fairy Tail Natsu Dragneel Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 geinspireerd door Blue Exorcist Rin Okumura Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Effen Lange mouw Jas / Hemd / Broeken Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 69.99
 Blue Exorcist Amaimon Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Akashi Seijyuurou Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Blue Exorcist Rin Okumura Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 16.99
 geinspireerd door Fairy Tail Natsu Dragneel Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Jas / Broeken / Riem Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 54.44
 Klok / Horloge / Meer Accessoires geinspireerd door Black Butler Ciel Phantomhive Anime Cosplayaccessoires Klok / Horloge / Ring Legering Heren Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 12.99
 Sieraden geinspireerd door Attack on Titan Cosplay Anime Cosplayaccessoires Kettingen Legering Heren heet Halloweenkostuums
2% koopUSD $ 9.99
 Sieraden geinspireerd door Fairy Tail Cosplay Anime Cosplayaccessoires Kettingen Legering Dames heet Halloweenkostuums
2% koopUSD $ 3.99
 Cosplay Schoenen Fairy Tail Natsu Dragneel Anime Cosplayschoenen PU-nahka Heren Halloweenkostuums
2% koopUSD $ 74.99
 geinspireerd door SAO Alicization Kirito Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Broeken / Handschoenen / Mantel Voor Heren / Dames
3% koopUSD $ 59.39
 Geen Wedstrijd Geen Leven Sora Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 19.99
 geinspireerd door Fairy Tail Lucy Heartfilia Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Ves / Rok / Beha Voor Dames
3% koopUSD $ 74.99
 Fairy Tail Erza Scarlet Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Kakegurui Cookie Anime Anime Cosplaykostuums Cosplay Sweaters Anime / Letter & Nummer Lange mouw Jas Voor Dames
4% koopUSD $ 69.99
 geinspireerd door Assassination Classroom Cosplay Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Eenvoudig Ves / Blouse / Broeken Voor Dames
4% koopUSD $ 84.99
 Fairy Tail Lucy Heartfilia Dames 24 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 29.99
 Tokyo Ghoul Ken Kaneki Cosplay Unisex 14 inch(es) Hittebestendige vezel Wit Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 16.99
 Kingdom Hearts Roxas Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 24.99
 SAO Alicization Kirito Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 29.99
 Seraph van het einde Cosplay Krul Tepes Heren Dames 40+30 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Black Butler Sebastian Michaelis Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Ves / Hemd / Broeken Voor Heren / Dames / Handschoenen / Smoking
6% koopUSD $ 89.99
 geinspireerd door Seraph van het einde Cosplay Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Andere Lange mouw Jas / Hemd / Broeken Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 129.99
 Cosplay Umi Sonoda Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Int Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 39.99
 Cosplay Cosplay Kasugano Sora Heren Dames 28 inch(es) Hittebestendige vezel Zilver Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Black Butler Sebastian Michaelis Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Fairy Tail Gray Fullbuster / Natsu Dragneel Anime Cosplaykostuums Cosplay Sweaters Print / Patchwork / Speciaal ontwerp Trui met capuchon Voor Unisex
1% koopUSD $ 39.99
 Tokyo Ghoul Ken Kaneki Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Zilver Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 My Hero Academy Battle For All / Boku No Hero Academia Midoriya Izuku Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Black Butler Ciel Phantomhive Dames 28 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
BTest