English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • 1
  • Aug 03, 2014

Heel leuke en comfortabele laarzen. Bij 38,5 kostte de Russische maat 9k. Met de geraden grootte. Zelfs enigszins los. Очень симпатичные и удобные сапожки. На 38,5 российский размер взяли 9ку. С размером угадали. Даже слегка свободные.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 14, 2014

Tot het toppunt van mijn verwachtingen, zoiets, ik hoopte ... de laarzen zijn mooi, ongelooflijk klaar Allaltezza delle mie aspettative, tutto come.speravo...gli.stivali sono belli, di.fattura incredibilmente rifinita

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2014

Mooie schoenen, zeer goede kwaliteit verwerkt. Grootte komt overeen met de bestelling. Schöne Schuhe, qualitativ sehr gut verarbeitet. Grösse entspricht der Bestellung.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 06, 2014

Super zoals boot en prachtige afwerking! Ik zou je vrienden je site aanbevelen. Super comme botte et la finition magnifique ! Je recommanderais à mes amies votre site.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 25, 2015

goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 25, 2014

Hoewel de verwerkingsperiode lang was, was de verzending snel! De items zijn niet veel strakker dan ik had gehoopt, maar ze zijn in perfecte staat aangekomen en ik ben er heel blij mee! Although the processing period was long the shipping was fast! The items are little tighter than I had hoped but they arrived in perfect condition and I am very happy with them!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 20, 2014

zeer mooi product alleen platte sterke geuren d na très jolie produit seul bémol forte odeurs d apres

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 10, 2014

Deze laarzen zijn zeer comfortabel Ik kan ze heel goed gebruiken. Dank je wel. This boots are very comfortable I lake them very much.Thank you.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest