English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (150 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Sep 08, 2014

Gebruikt het als mijn bruidsmeisjekleding en het was prefect !!!! Het werd op tijd en zonder problemen verzonden! Hou ervan! Used it as my bridesmaid dresses and it was prefect!!!! It shipped on time and with no issues at all! Love it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2013

De jurk is mooi en zeer elegant. Perfecte pasvorm (een standaardmaat besteld), verbluffende fabricage. Zeer robuuste stof en binnenvoering. Zal zeker meer jurken kopen van deze website. The dress is beautiful and very elegant.
Perfect fit (ordered a standard measure), stunning manufacture.
Very robust fabric and inner lining.
Will definitely buy more dresses from this website.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2015

Ik hield echt van de jurk !!! Het is perfect! De stof is erg goed, beter dan als ik hem hier in mijn land had gekocht, en de naad is zeer goed gedaan! De kleur en grootte zijn precies zoals ik besteld heb. Ik had geen problemen met de betaling. De verzending naar Brazilië was erg snel en de aankomst hier duurde ongeveer een week. De enige vertraging om de jurk te ontvangen was in het land vanwege de douane en de bezorgdiensten hier die in chaos verkeren. Maar ik raad de jurk en de website ten zeerste aan! Ik hield van de jurk !!! Het is perfect! De stof is van uitstekende kwaliteit, beter dan als ik hem in mijn land had gekocht, en de naad is zeer goed gemaakt! De kleur en grootte waren precies die ik bestelde. Ik had geen probleem met de betaling. De verzending naar Brazilië was erg snel en de aankomst duurde ongeveer een week. De enige vertraging bij het ontvangen van de jurk was al hier in het land vanwege de te betalen vergoedingen en de diensten van het postkantoor die chaotisch zijn. Ik raad de jurk en de website ten zeerste aan! I really loved the dress!!! It`s perfect! The fabric is very very good, better than If I had bought It here in my country, and the seam is very well done! The color and the size were exactly like I ordered. I didn`t have any problems with the payment. The shipment to Brazil was very fast and the arrival in here took about a week. The only delay to receive the dress was here in the country because of the customs and the delivery services in here that are a caos. But I highly recommend the dress and the site!

Eu amei o vestido!!! É perfeito! O tecido é de ótima qualidade, melhor do que se eu tivesse comprado no meu país, e a costura é muito bem feita! A cor e o tamanho foram exatamente os que eu encomendei. Não tive nenhum problema com o pagamento. O despacho para o Brasil foi bem rápido e a chegada levou cerca de uma semana. O único atraso no recebimento do vestido foi já aqui no país por causa das taxas a pagar e dos serviços dos correios que são caóticos. Eu recomendo altamente o vestido e o site!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 28, 2012

Ik hou van mijn jurk! Ik heb het op maat besteld en het paste perfect. Ik maakte me zorgen over hoe goed het zou zijn samengesteld, maar ik had me geen zorgen moeten maken. Het is prachtig gedaan. Het naaien is top. Ik kan niet wachten om het te dragen. I love my dress! I custom ordered it and it fit perfectly. I was worried how well it would be put together but I shouldnt have worried. It is wonderfully done. The sewing is top notch. I cant wait to wear it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 21, 2011

Zoals fotos ... perfect. Voor Italianen is de DOGANA 26 euro. Come foto.. perfetto.Veste bene. Per Italiani la DOGANA e 26 euro.

Antwoord(2) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 06, 2011

Ik kom uit Nieuw-Zeeland en ik kocht 3 van deze jurken in Red en moet zeggen dat ik verbaasd was over de service. Ik bestelde de jurken op 20Dec2010 en ze arriveerden op de 5Jan2011 Amazing! De jurken zijn echt goed gemaakt (ik kan je nog niet vertellen of ze bij de bruidsmeisjes passen omdat ze ze niet hebben geprobeerd) De rode kleur is iets meer oranjerood dan bloedrood zoals de afbeelding van rode chiffon suggereert maar het is nog steeds een mooie kleur. Ik heb een foto van de jurk in de zon bevestigd (niet gestreken) om een ​​idee te geven over de kleur. I am from New Zealand and I bought 3 of these dresses in Red and have to say i was amazed at the service. I ordered the dresses on the 20Dec2010 and they arrived on the 5Jan2011 Amazing! The dresses are really well made (i cant tell you yet if they fit the bridesmaids as they havent tried them on) The red colour is a little more orange red than blood red like the picture of red chiffon suggests but it is still a beautiful colour. I have attached a photo of the dress in the sun (not ironed) to give an idea on the colour.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 15, 2014

Deze jurk was precies wat ik nodig had om mijn verjaardag te vieren. Ik kreeg zoveel positieve reacties. De fuchsia heeft me echt in het middelpunt van de belangstelling gesteld. De glans van het satijn door de chiffon ziet er geweldig uit op fotos. Ik hield van de sjaal, maar moest een snelle oplossing maken met een hoepeloorring om hem op zijn plaats te houden. Het was redelijk op maat. Omdat ik vrij recht op en neer sta, was het een beetje strak in de taille en groot in de buste. Ik voelde dat het er voor zorgde dat ik er gestapeld uitzag maar niemand anders leek het op te merken. Ik moest de voorgevormde kopjes vullen met wat kipfilets. Als je krom gaat, moet het perfect zijn. Ik ben 54 "en het zat gewoon op mijn knieën. This dress was just what I needed to celebrate my birthday. I got so many positive comments. The fuchsia really made me the centre of attention. The shimmer of the satin through the chiffon looks great in photos.
I loved the scarf but needed to do a quick fix with a hoop earring to keep it in place.
It was a fairly true to size. As I am quite straight up and down, it was a little tight in the waist and big in the bust. I felt it made me look stacked but no one else seemed to notice. I had to stuff the moulded cups with some chicken fillets. If you are curvy it should be perfect.
Im 54" and it sat just on my knees.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 08, 2012

de jurk duurde ongeveer 4 weken om aan te komen, zoals verwacht maar niet zoals gehoopt. ik kon niet wachten om het te ontvangen en het uit te proberen, omdat het de 1e keer was dat ik een jurk kocht bij lightinthebox.com de jurk PERFECT past (ik had een aangepaste volgorde). Ik was niet onder de indruk van de kwaliteit van de stof (chiffon) in eerste instantie, maar het is redelijk goed. de jurk heeft een Ashape en voor mijn heupen was het een beetje te veel (waardoor mijn heupen er breder uitzien), dus ik moest een klein beetje in nemen om het een beetje recht te hebben (nu nog beter passend). kleur (ivoor) was ook zoals verwacht. ik zou deze jurk en deze website zeker aanbevelen aan iedereen. ik zou lightinthebox ook aanbevelen om jurken dichterbij te zien (meer inzoomen) en de verzendkosten te verlagen. the dress took about 4 weeks to arrive, like expected but not as hoped. i couldnt wait to receive it and try it on since it was the 1st time i bought a dress at lightinthebox.com the dress fit PERFECTLY (i had a custom order). i wasnt impressed by the fabric (chiffon) quality at first but it is reasonably ok. the dress has an Ashape and for my hips was a bit too much (made my hips look wider) so i had to take in a little bit to have it a bit straight (now even better fitting). color (ivory) was also as expected.
i would definitely recommend this dress and this website to everyone.
i would also recommend lightinthebox to enable seeing dresses from closer (zoom in more) and cut on the shipping costs..

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 26, 2012

EN: Prachtige jurk, zeer goed gemaakt en met een zeer snelle service. Ik wist dat ik extra moest betalen voor de douanebelasting (specifiek: € 29), maar het zou beter zijn als ze het op deze site beter zouden uitleggen. Natuurlijk geven ze er niets om. EN: Prachtige jurk, zeer goed gemaakt en met een zeer snelle service. Ik wist dat ik extra geld moest betalen voor de douanebelasting (in het bijzonder € 29), maar die zou het op deze pagina beter kunnen uitleggen. Natuurlijk zijn ze niet geïnteresseerd in dit te doen. EN: Wonderful dress, very well made, and with very quickly service. I knew that Id have to pay extra for the customs tax (specifically: 29€) but it would be better if they explained it better in this site. Of course, they dont care about it.

ES: Maravilloso vestido, muy bien hecho, y con un servicio muy rapido. Sabía que iba a tener que pagar dinero extra por el impuesto de aduanas (concretamente 29€) pero lo suyo sería que lo explicaran mejor en esta página. Por supuesto, no les interesa hacerlo.

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2014

Staat heel mooi en slank. Is netjes afgewerkt. Staat heel mooi en slank. Is netjes afgewerkt.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn Eén-schouder Tot de knie Watteausleep Chiffon Bruidsmoederjurken met Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 pantsuit Scoop Neck Tot de enkel Chiffon Bruidsmoederjurken met Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak / kolom Met sieraad Asymmetrisch Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak / kolom V-hals Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Ruches Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 Strak / kolom V-hals Over de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Kristaldetails Sjerp / Lint Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 Strak / kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Ruches Kristallen broche Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 pantsuit hihnat Tot de grond Chiffon Corded Lace Bruidsmoederjurken met Appliques Kant Plooien Split voorzijde door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 179.99
 A-lijn hihnat Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Illusie Hals Tot de knie Chiffon Kant Bruidsmoederjurken met Kralen Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Prinses hihnat Over de knie Tot de enkel Chiffon Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Kralen Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn V-hals Over de knie Chiffon Corded Lace Bruidsmoederjurken met Appliques Kant Plooien door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 109.99
 A-lijn V-hals Over de knie Chiffon Tule Bruidsmoederjurken met Kralen Ruches door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 79.99
 A-lijn hihnat Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Drapering Bloem Kruiselings door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Scoop Neck Tot de enkel Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Bloem Kwastje door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Geschulpt Tot de knie Chiffon Kant Bruidsmoederjurken met Appliques Strik(ken) Sjerp / Lint Ruches door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Geschulpt Tot de knie Kant Satijn Bruidsmoederjurken met Kant Plooien door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 149.99
 Strak / kolom Vierkante hals Tot de enkel Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Pailletten Appliques Patroon / Print door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 109.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Bloem Kruiselings Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 99.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Georgette Bruidsmoederjurken met Kralen Kristaldetails Ruches Kruiselings door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 89.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Chiffon Beaded Lace Glitter kant Bruidsmoederjurken met Sjerp / Lint Bloem door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 129.99
 Strak / kolom hihnat Tot de knie Chiffon Pure kant Bruidsmoederjurken met Kruiselings door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 99.99
 Strak / kolom Scoop Neck Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 99.99
 Strak / kolom hihnat Tot de knie Chiffon Kant Bruidsmoederjurken met Kant door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 109.99
 Strak / kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Appliques Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Geschulpt Tot de knie Taffeta Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Bloem door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 Strak / kolom Tweedelig Met sieraad Tot de knie Chiffon Pure kant Bruidsmoederjurken met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 A-lijn Scoop Neck Over de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Kristaldetails Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak / kolom Strapless Sweetheart Tot de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Appliques Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 Strak / kolom Met sieraad Tot de enkel Chiffon Bruidsmoederjurken met Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Chiffon Kant Bruidsmoederjurken met Ruches Kristallen broche door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Met sieraad Over de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Bateau Neck Tot de grond Chiffon Kant Bruidsmoederjurken met Kant Plooien Split voorzijde door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
CTest