English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (136 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Sep 22, 2014

Deze jurk past als een handschoen. Zeer goede kwaliteit stof. Ik had een bruiloft bij te wonen, ik bestelde deze jurk 2 weken eerder, maar helaas kwam het niet op tijd. Ik hou van de jurk en ik kan niet wachten om hem te dragen. This dress fits like a glove. Very good quality of fabric. I had a wedding to attend, I ordered this dress 2 weeks prior but unfortunatley it did not come in time. I love the dress and I can not wait to wear it.

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 22, 2013

Ik ben zo blij met deze jurk, hij is eerder gearriveerd dan verwacht en ik heb het gevoel dat hij van hoge kwaliteit is. Het heeft nog een paar details in de drapering van de chiffon dan ik dacht als ik naar de fotos keek, maar het is eleganter op die manier en ik heb liever dat. Het was zeker de moeite waard om dit soort kleding aan te passen aan mijn maten. Im so happy with this dress, it arrived earlier than expected and I feel like it is high quality. It has a few more details in the draping of the chiffon than I thought from looking at the pics but it is more elegant that way and I prefer it. Having this type of dress tailor made to my measurements was definitely worth it.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2013

Ik hield van deze jurk! Ik droeg het tot een formele voor mijn studentenvereniging en bestelde het in de witte kleur. Ik ontving veel complimenten en voelde me zelfverzekerd en mooi in deze jurk. Ik ben 59, 125 kilo en ik heb maat 4 besteld. De maatvoering is vrij nauwkeurig, ik heb mezelf gemeten en het was een beetje strak in mijn heupen maar helemaal niet slecht! Ik was comfortabel en kon me in de jurk bewegen. De verzending is een koopje en de klantenservice is geweldig! Zal zeker weer bestellen van deze website :) I loved this dress! I wore it to a formal for my sorority and ordered it in the white color. I received many compliments and felt confident and beautiful in this dress. Im 59, 125 pounds and I ordered a size 4. The sizing is pretty accurate, I measured myself and it was a teensy tight in my hips but nothing too bad at all! I was comfortable and was able to move in the dress. The shipping is a steal and the customer service is amazing! Definitely going to order from this website again :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 16, 2013

bedankt lightinthebox ... ik was zo blij dat ik die mooie jurk kon reciteren ... thank you lightinthebox... i was so happy to recive that beautiful dress...

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2012

Ik hou van, hou van deze jurk! De bordeauxrode kleur is geweldig en hij is erg vleiend. Ik had het op maat gemaakt en het kwam nog steeds een beetje groot in de borst, taille en heupen, maar dat kan worden opgelost door een kleermaker (ik was van plan om de trein toch te laten verwijderen). :) I love, love this dress! The burgundy is a great color and it is very flattering. I had it custom sized and it still came a bit big in the chest, waist and hips, but that can be fixed by a tailor (I was planning on getting the train removed for prom anyway). :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 28, 2015

Voor het eerst online iets kopen. Andere prom dresses waren zo duur om me heen. Deze jurk is zo betaalbaar en dus elke cent waard. Past als een handschoen, het is prachtig. Kan niet gelukkiger zijn. First time ever buying anything online. Other prom dresses were so expensive around me. This dress is so affordable and so worth every penny. Fits like a glove it's gorgeous. Couldn't be happier.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2013

Dit was een bruidsmeisjekleding op onze bruiloft! De pasvorm van deze jurk is ongelooflijk. Het is goed verzorgd en erg vleiend. Zeer onder de indruk van de jurk, de klantenservice en het bestelproces! Als u verschillende bruidsstijlen voor een bruiloft bestelt, zorg er dan voor dat u ze op hetzelfde moment bestelt om dezelfde kleurstof te krijgen! We bestelden deze jurk in ivoor, maar het zou mooi zijn in welke kleur dan ook! This was a bridesmaid dress in our wedding! The fit of this gown is incredible. It is welltailored, and very flattering. Very impressed with the gown, customer service, and ordering process! If you are ordering different styles of gowns for a wedding, be sure to order them at the same time to get the same color fabric! We ordered this dress in ivory, but it would be pretty in any color!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 07, 2012

Awsome jurk, snelle levering !! de jurk is perfect, prachtig gedaan, geweldige kwaliteit! .... en welke prijs !!! Ik moet het aan de zijkanten repareren omdat ik helaas de smallere heupen heb van de maat die ik heb genomen (de 2) ... maar x de rest is gekleed tot in de perfectie !! Ik nam het voor de bruiloft van mijn broer en het zal perfect zijn! BEDANKT Ik zal zeker opnieuw met je kopen DANK U DANK U, ER IS MERAVIGLIOSOOOO Awsome dress, fast delivery!!

il vestito è perfetto, fatto meravigliosamente, ottima qualita!....e che prezzo!!! devo aggiustarlo sui fianchi perchè purtroppo ho i fianchi piu stretti della taglia che ho preso (la 2)...ma x il resto veste alla perfezione!! lho preso per il matrimonio di mio cognato e sarà perfettooooo!!! GRAZIE sicuramente acquisterò ancora con voi GRAZIE GRAZIE GRAZIE, è MERAVIGLIOSOOOO

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2011

Ik ben dol op deze jurk! Het was perfect. Ik vind het moeilijk om een ​​jurk lang genoeg te vinden als ik lang ben, maar deze jurk was lang en vloeiend. Ik ben een soort van rondborstige, dus ik had bandjes toegevoegd aan mijn jurk. De ingebouwde beha was mooi gemaakt gaf me het vertrouwen om een ​​strapless jurk te dragen. Ik zal zeker weer bestellen bij Light In The Box! I LOVE this dress! It was perfect. I have a difficult time finding a dress long enough as I am tall, but this dress was long and flowing. I am kind of busty so I had straps added to my dress. The built in bra was nicely made gave me the confidence to wear a strapless dress. I will certainly order from Light In The Box again!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 05, 2011

Hallo, ik zou deze jurk willen kopen maar zou het vóór 25 september aankomen ?? Ik verblijf in Maleisië. Dank je. Teresa. Hi, i would like to purchase this dress but would it arrive before 25th september?? I am staying in Malaysia.
Thank You.
Teresa.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Kruiselings door TS Couture®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 A-lijn V-hals Strijksleep Tulle Over Lace Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen / Appliques door LAN TING Express / Blote rug / See Through
1% koopUSD $ 79.99
 Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Satijn Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen door TS Couture®
1% koopUSD $ 116.99
 A-lijn Strapless Strijksleep Chiffon Formele avonden / Black tie gala Jurk met Ruches / Plooien door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin Een-schouder Hofsleep Chiffon Formele avonden / Black tie gala Jurk met Pareldetails door TS Couture®
1% koopUSD $ 134.99
 Strak / kolom V-hals Strijksleep Pailletten Formele avonden / Black tie gala Jurk met Pailletten / Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 123.49
 A-lijn Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten Schoolfeest / Black tie gala Jurk met Pailletten / Ruches door TS Couture® / Keyhole
1% koopUSD $ 113.99
 A-lijn Schouderafhangend Strijksleep Tulle Over Lace Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen / Appliques door TS Couture®
1% koopUSD $ 107.99
 Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Strijksleep Taffeta Formele avonden / Black tie gala Jurk met Sjerp / Lint / Ruches door TS
1% koopUSD $ 123.49
 Strak / kolom Een-schouder Strijksleep Jersey Formele avonden / Black tie gala Jurk met / door TS Couture®
1% koopUSD $ 110.49
 Strak / kolom V-hals Strijksleep Jersey / Pure kant Formele avonden / Black tie gala Jurk met Appliques / Lace Insert door TS Couture®
2% koopUSD $ 123.49
 Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Strijksleep Satijn Formele avonden / Black tie gala Jurk met Geplooid door TS Couture®
2% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Satijn chiffon Cocktailparty / Formele avonden / Feestdagen Jurk met Bandage door LAN TING Express
2% koopUSD $ 98.99
 Trompet / zeemeermin Illusie Hals Strijksleep Tule / Pailletten Formele avonden / Black tie gala Jurk met Pailletten / Appliques door TS
3% koopUSD $ 142.49
 Strak / kolom V-hals Strijksleep Chiffon Formele avonden / Black tie gala Jurk met Ruches / Plooien door TS Couture®
3% koopUSD $ 123.49
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Georgette / Beaded Lace Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen / Appliques door LAN TING Express
3% koopUSD $ 71.99
 Strak / kolom Een-schouder Tot de grond Taffeta Militair gala Jurk met Geplooid door TS Couture®
4% koopUSD $ 80.99
 Prinses Y-hals Strijksleep Satijn Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Plooien door TS Couture® / Hoog laag
4% koopUSD $ 116.99
 Trompet / zeemeermin Sweetheart Strijksleep Tule Formele avonden / Black tie gala Jurk met Gelaagde ruches / Ruches door TS Couture®
4% koopUSD $ 104.49
 Trompet / zeemeermin Illusie Hals Strijksleep Chiffon Formele avonden Jurk met Pailletten Veren / Bont door TS Couture®
5% koopUSD $ 109.99
 Strak / kolom Met sieraad Tot de grond Jersey Formele avonden / Black tie gala Jurk met Kralen door TS Couture®
5% koopUSD $ 89.99
 Prinses Schouderafhangend Kapelsleep Tule Formele avonden / Black tie gala Jurk met Strik(ken) / Ruches door TS Couture®
5% koopUSD $ 116.99
 Strak / kolom V-hals Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Appliques Kruiselings door TS Couture®
6% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Hoge nek Hofsleep Chiffon Formele avonden / Black tie gala Jurk met Strik(ken) / Plooien door TS Couture®
6% koopUSD $ 104.49
 Jumpsuit Een-schouder Tot de grond Chiffon Bruiloft / Feestdagen Jurk met Drapering door TS Couture®
6% koopUSD $ 116.99
 Strak / kolom Sweetheart Tot de grond Taffeta Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen / Ruches door TS Couture®
1% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Een-schouder Tot de enkel Tule Cocktailparty / Schoolfeest Jurk met Sjerp / Lint / Plooien door TS Couture® / Zwart jurkje
1% koopUSD $ 104.49
 Strak / kolom V-hals Strijksleep Stretchsatijn Formele avonden Jurk met Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Scoop Neck Hofsleep Chiffon Formele avonden / Black tie gala Jurk met Kralen door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak / kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 123.49
 A-lijn Stomp Hals Tot de grond Tule Formele avonden / Black tie gala Jurk met Split voorzijde door TS Couture® / Prachtig zwart
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Strapless Sweetheart Tot de grond Stretchsatijn Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Ruches door TS
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Stomp Hals Tot de grond Satijn Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Split voorzijde door TS Couture® / Cut Out
1% koopUSD $ 129.99
CTest