English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (29 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • May 12, 2018

Beautiful !!! Ik dacht dat het niet veel waard was als een object, maar ik had het mis. De afmetingen zijn perfect en de helderheid is ongelooflijk. Nu moet ik het gewoon testen tussen paden, modder en schokken in MTB. aanbevolen Bellissimo!!!
Pensavo non valesse molto come oggetto ma mi sbagliavo.
Le dimensioni sono perfette e la luminosità incredibile.
Adesso devo solamente metterlo alla prova tra sentieri, fango e scossoni in MTB.
Consigliato

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 31, 2018

super voor de prijs ... het is over het algemeen een super bouwkwaliteit ... nu ziet mijn hybridecyclus er cool uit tijdens het rijden s nachts .. hij heeft ook verschillende flitsstanden super for the price...overall its a super build quality...now my hybrid cycle looks cool while driving at night..it has different flash modes too

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 21, 2017

Perfect! Echte goede kwaliteit! Verras me! Geweldige waarde voor het geld. Perfect! Really good quality! Surprised me! Great value for the money.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 08, 2018

Ik heb het in de strobe-modus geprobeerd, onderweg, maar het duurt niet helemaal, het licht aan. Daarom heb ik het thuis geprobeerd tot de batterij leeg was, ik heb ongeveer 2 uur en een kwart geduurd, een beetje ontbrekend, want als je meer dan twee uur buiten gaat, heb je geen licht, anders heel goed omdat het gedurende de dag veel oplicht. Lo he probado en modo estroboscópico, en la carretera, pero no me dura todo el recorrido, la luz encendida. Por consiguiente, lo probé en casa hasta que se agoto la batería, me duro 2 horas y cuarto aproximadamente, un poco falto pues si sales más de dos horas no tienes luz, por lo demás muy bien pues alumbra mucho de día.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2019

Super lamp! Zeer sterke verlichting en verschillende mode-keuzes, ik ben aangenaam verrast. Ik adviseer zonder aarzeling! Super lampe! Éclairage très fort, et plusieurs mode aux choix, je suis agréablement surprise. Je recommande sans hésiter!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2018

Heb 3 van deze uitstekende kleine lampjes gekocht voor al mijn fietsen. Hoewel ik andere lichten op mijn fietsen heb staan deze verreweg superieur aan hen en geven een heel fel licht af. Ze zijn vrij klein maar zeer effectief. Deze lichten zijn een absolute noodzaak voor waar ik woon, dus het verkeer van voertuigen kan me in alle lichtomstandigheden zien. Ze zijn zeer gemakkelijk te bevestigen aan het achterspatbord of waar dan ook, met behulp van de rubberen en klittenbandsluiting. Op mijn elektrische vouwfiets, die ik het vaakst gebruik, hoefde ik ze maar één keer op te laden, dus ik vermoed dat hij het 2 - 3 uur heeft volgehouden voordat hij moet worden opgeladen. Er zijn fors en tegens denk ik, tussen het gebruik van oplaadbare en batterijlampen, omdat oplaadbare lampen gewoon zonder waarschuwing kunnen worden uitgeschakeld. Dat is de reden waarom ik de neiging heb om nog twee batterijen op de achterlichten op al mijn fietsen te hebben, in het geval dit gebeurt. Ze zijn een geweldige prijs. Ik zou ze heel erg aanbevelen. Bought 3 of these excellent little lights for all my bikes. Although I have other lights on my bikes these are by far superior to them, giving off a very bright light. They are quite small but very effective. These lights are an absolute necessity for where I live, so vehicular traffic can see me in all light conditions.

They are very easily attached to the rear mudguard or wherever, using the rubber and velcro fastening. On my electric folding bike, which I use most often, I have only have had to charge them once, so I guess that it lasted between 2 - 3 hours before needing charged.
There are fors and againsts I think, between using rechargeable and battery lights, as rechargeable lights can just cut-off without warning. That is why I tend to have two more rear battery lights on all my bikes, in the event of this happening.

They are a great price. I would recommend them very highly.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Abdi
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 21, 2018

Het is een heel mooi product met een zeer fel rood licht met een verschillende lichtmodus. Ik houd er echt van ! It is a very nice product with a very bright red light that has diffrent light mode. I really love it !

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 28, 2018

Zoals geadverteerd. Verwachtingen overtroffen. Uitstekende klantenservice. Ik raad aan Tal como anunciado. Superou as expectativas. Excelente atendimento pôs compra. Recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 16, 2018

Product TOP 5 LED-knipperfuncties van veraf gezien! Ik raad aan Produto TOP 5 funções de intermitência da luz LED visto de longe! Recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 04, 2018

Perfect ... hoewel het een beetje delicaat zou zijn, maar de LEDs zijn versterkt met dun metaal ... mooi product ... zeer helder ... niet geteste levensduur van de batterij maar toch ziet het er geweldig uit Perfect...though it would be a little delicate but the LEDs are reenforced with thin metal...nice product...very bright...havent tested battery life yet but it looks great

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten Wielrennen Meerdere modi Batterij Fietsen Voor buiten
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Dubbele LED Fietsverlichting Koplamp fiets Fietskoplamp Wielrennen Waterbestendig Draagbaar Snelsluiting Li-polymeer 2400 lm Wit Kamperen / wandelen / grotten verkennen Fietsen - WOSAWE
1% koopUSD $ 34.99
 LED Fietsverlichting Koplamp fiets Fietskoplamp LED Bergracen Wielrennen Professioneel Anti-schok Gemakkelijk draagbaar Oplaadbare Batterij 9000 lm Natuurlijk wit Kamperen / wandelen / grotten
1% koopUSD $ 29.99
 LED Fietsverlichting Koplamp fiets Fietskoplamp Bergracen Wielrennen Super Light Batterij Fietsen
1% koopUSD $ 12.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten LED Bergracen Wielrennen Glans Meerdere modi Lithium 180 lm Ingebouwde Li-batterijvoeding Rood Kamperen / wandelen / grotten
1% koopUSD $ 7.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets Bergracen Wielrennen Waterbestendig Snelsluiting Lichtgewicht Batterij 80 lm Rood Politie / militair Fietsen / ABS
1% koopUSD $ 8.99
 - Fietsverlichting Batterij Oplader - Wielrennen Waterbestendig professioneel niveau Lithium 18650 Fietsen
1% koopUSD $ 9.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten Wielrennen Waterbestendig Draagbaar Schattig Oplaadbare lithium-ion batterij 120 lm Kamperen / wandelen / grotten verkennen
1% koopUSD $ 16.99
 LED Fietsverlichting Fietsverlichting Oplaadbare fietslampenset Koplamp fiets - Wielrennen Waterbestendig Oplaadbaar Meerdere modi 160 lm USB Kamperen / wandelen / grotten verkennen Fietsen Vissen
1% koopUSD $ 8.99
 Fietsverlichting Koplamp fiets Fietskoplamp LED Wielrennen Waterbestendig Verstelbaar Groothoek Oplaadbare Batterij 1900 lm Lithium Batterij Oplaadbaar Wit Fietsen / Meerdere modi
1% koopUSD $ 29.99
 LED Fietsverlichting Koplamp fiets LED Bergracen Wielrennen Waterbestendig Kits Meerdere modi Oplaadbare Batterij 2400 lm Ingebouwde Li-batterijvoeding Wit Fietsen
2% koopUSD $ 19.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets achterlichten Wielrennen Waterbestendig Draagbaar Slijtvast Li-ion 20 lm Oplaadbaar Rood Kamperen / wandelen / grotten verkennen Fietsen
2% koopUSD $ 19.99
 PROMEND Fietsmontage Telefoonmontage fiets Verstelbaar Anti-slip Duurzaam voor Mountain Bike Wegwielrennen Alumiiniseos iPhone X iPhone XS iPhone XR Wielrennen Zwart titanium
2% koopUSD $ 14.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets Bergracen Wielrennen Waterbestendig Snelsluiting intelligent Oplaadbare lithium-ion batterij 50 lm Rood Fietsen
3% koopUSD $ 34.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten Bergracen Wielrennen Waterbestendig Draagbaar Snelsluiting Oplaadbare Batterij 1000 lm Oplaadbaar Wit Rood Fietsen - HJ
3% koopUSD $ 7.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten Bergracen Wielrennen Waterbestendig Snelsluiting Oplaadbare lithium-ion batterij 150 lm Rood Fietsen - PROMEND / ABS
3% koopUSD $ 12.99
 Laser LED Fietsverlichting Achterlicht fiets achterlichten Bergracen Wielrennen Waterbestendig Draagbaar Verstelbaar 150 lm Oplaadbare Batterij Rood Kamperen / wandelen / grotten verkennen
4% koopUSD $ 16.99
 LED Fietsverlichting Koplamp fiets Fietskoplamp LED Bergracen Wielrennen Waterbestendig Meerdere modi 18650 3000 lm DC Powered Fietsen / IPX-5
4% koopUSD $ 19.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets Wielrennen Waterbestendig Stofbestendig Kleurgradatie Batterij 160 lm Oplaadbare Batterij Voeding Via USB Rood Kamperen / wandelen / grotten verkennen Fietsen
4% koopUSD $ 29.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten LED Bergracen Wielrennen Waterbestendig Draagbaar Lichtgewicht Oplaadbare Batterij 500 lm Wit Fietsen / IPX-4
5% koopUSD $ 14.99
 LED Fietsverlichting Koplamp fiets achterlichten Bergracen Wielrennen Waterbestendig Draagbaar Snelsluiting Li-polymeer 200 lm Kamperen / wandelen / grotten verkennen / Meerdere modi
5% koopUSD $ 19.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten Bergracen Wielrennen Waterbestendig Kleurgradatie Batterij 150 lm Wissel Fietsen
5% koopUSD $ 9.99
 LED Fietsverlichting Koplamp fiets Fietskoplamp LED Bergracen Wielrennen Professioneel Anti-schok Slijtvast Oplaadbare Batterij 18000 lm DC48V Natuurlijk wit Kamperen / wandelen / grotten verkennen
6% koopUSD $ 49.99
 LED Fietsverlichting veiligheidslichten achterlichten Bergracen Wielrennen Waterbestendig Verstelbaar Cool 50 lm 2 AAA Batterij Rood Fietsen
6% koopUSD $ 12.99
 Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten LED Wielrennen Waterbestendig 360° rotatie Draagbaar USB 110 lm USB Rood Fietsen - INBIKE / ABS / IPX-4 / Meerdere modi
6% koopUSD $ 8.99
 Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten Bergracen Wielrennen Waterbestendig Lithium USB
1% koopUSD $ 12.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten Bergracen Wielrennen Waterbestendig Draagbaar USB Oplaadbare Batterij 120 lm Oplaadbaar Kamperen / wandelen / grotten verkennen
1% koopUSD $ 14.99
 LED Fietsverlichting Oplaadbare fietslampenset Koplamp fiets Achterlicht fiets Bergracen Wielrennen Anti-condens Waterbestendig Draagbaar Batterij 1000 lm Oplaadbaar Wit Kamperen / wandelen / grotten
1% koopUSD $ 22.99
 LED Fietsverlichting Waterproof Achterlicht fiets achterlichten LED Wielrennen Waterbestendig Draagbaar Professioneel Li-polymeer 50 lm Oplaadbaar Rood Kamperen / wandelen / grotten verkennen Fietsen
1% koopUSD $ 14.99
 Laser LED Fietsverlichting achterlichten Bergracen Wielrennen Waterbestendig Creatief Duurzaam Oplaadbare Batterij 100 lm Rood Fietsen / ABS
1% koopUSD $ 12.99
 LED Fietsverlichting Achterlicht fiets veiligheidslichten achterlichten Wielrennen LED Lamp AAA Batterij Fietsen - MOON / IPX-4
1% koopUSD $ 5.99
 LED Fietsverlichting Oplaadbare fietslampenset Koplamp fiets Achterlicht fiets Bergracen Wielrennen Waterbestendig Draagbaar Li-ion 500 lm Fietsen
1% koopUSD $ 19.99
 LED Fietsverlichting bar end lights Achterlicht fiets veiligheidslichten - Wielrennen Waterbestendig Oplaadbaar Klein formaat Lithium batterij 50 lm Batterij Kamperen / wandelen / grotten verkennen
1% koopUSD $ 7.99
CTest