English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (94 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Aug 01, 2012

superkleedje, zeer goede levertijd!!!!!!!! Heb na een week wel een factuur gekregen van fedex. nog eens 23€. superkleedje, zeer goede levertijd!!!!!!!! Heb na een week wel een factuur gekregen van fedex. nog eens 23€.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 01, 2012

Super mooie jurk en zit echt perfect! Ik heb hem niet op maat laten maken, omdat mijn maten overeen kwamen met een standaardmaat. Maar deze jurk zit echt als gegoten en zeer handig dat er een ingebouwde bh in zit! De jurk kwam ook nog eens veel sneller dan verwacht. Ik heb de kleur watermeloen besteld met een champagne kleur band. Ik zou hier zeker nog wel een keer bestellen. Super mooie jurk en zit echt perfect! Ik heb hem niet op maat laten maken, omdat mijn maten overeen kwamen met een standaardmaat. Maar deze jurk zit echt als gegoten en zeer handig dat er een ingebouwde bh in zit! De jurk kwam ook nog eens veel sneller dan verwacht. Ik heb de kleur watermeloen besteld met een champagne kleur band. Ik zou hier zeker nog wel een keer bestellen.

Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2012

Marineblauwe jurk + lila, met bolero ook in lila satijn ... Ik ben heel blij! moet de schoenen nu vinden! Robe marine + lilas, avec bolero aussi en satin lilas...
je suis très contente !
reste à trouver les chaussures à présent !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  charpentier
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2011

Ik ben heel blij dat ik Light In The Box heb ontdekt, waardoor ik de mooiste ben van mijn beste vriendin-huwelijk !!! Ik vind nog een andere voor een andere gebeurtenis. En mijn vriend is zo jaloers dat ze ook naar internet LITB gingen. Céline I am very happy for discovering Light In The Box which made me be the most beautiful of my best friend wedding!!!
I still find an other one for an other event.
And my friend are so jalous that they went too to the internet LITB too.
Céline

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Laura B
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2011

Veel bruidsmeisjes accepteren het verzoek om die rol met schroom te spelen ... niet zeker van wat de veeleisende bruid hen zal dwingen te dragen. Ik kan zeggen dat deze bruid juist koos. Ik ben dol op deze jurk! Het kwam veel eerder in de mail dan werd geprojecteerd (altijd een bonus!), Het paste PERFECT (en ik ben slecht in het meten van mezelf enz.), En het is stijlvol en schattig. Ik zou dit misschien nog een keer dragen! :) Ik ben alleen maar onder de indruk geweest van Light in the Box. Many bridesmaids accept the request to play that role with trepidation... not sure of what the demanding bride will force them to wear. I can say, this bride chose right. I LOVE this dress! It came in the mail far sooner than projected (always a bonus!), it fit PERFECTLY (and I"m bad at measuring myself etc), and it is stylish and cute. I daresay, I might just wear this again! :) I have been nothing but impressed with Light in the Box.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 08, 2010

Mijn bruidsmeisje hield van deze jurk, natuurlijk is ze heel mager en moest ze worden aangepast, maar niet zozeer, het was perfect en ze zag er prachtig uit en paste bij al mijn witte en rode themahuwelijk. My bridesmaid loved this dress, of course she is very thin and had to have it altered but not so much, it was perfect and she looked gorgeous it matched all my white and red theme wedding.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Jewel
  • Oct 08, 2008

na een paar vroege storingen (veroorzaakt door het veranderen van mijn bestelling en verwarring) kon ik niet gelukkiger zijn met de jurken. er moesten een paar wijzigingen worden aangebracht, maar deze bleken geweldig te zijn. ik zou deze jurk aanraden omdat hij alle figuren flatteert (ik had een maat 6 bruidsmeisje en een maat 22). ik zag deze exacte jurken in een bruidswinkel voor $ 270 dus bedankt lightinthebox !! after a few early glitches (caused by my order changing and confusion) i could not be happier with the dresses. a few alterations had to be done but they turned out great. i would recommend this dress as it flatters all figures (i had a size 6 bridesmaid and a size 22). i saw these exact dresses in a bridal shop for $270 so thankyou lightinthebox!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 16, 2012

De jurk is super!! Op maat gemaakt en zit als gegoten. De snelle service ben ik zeer over te spreken en de jurk is perfect!! Thanx De jurk is super!! Op maat gemaakt en zit als gegoten. De snelle service ben ik zeer over te spreken en de jurk is perfect!! Thanx

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 30, 2012

Super kleed!
Ik voel mij er erg comfortabel in!
Ik had er wel schrik voor omdat ik een redelijke boezem heb, maar dat was schrik voor niets!!! Volgend jaar loop ik in een suite van een trouw en bestel ik zeker en vast terug hier een kleedje!!!
Super kleed!
Ik voel mij er erg comfortabel in!
Ik had er wel schrik voor omdat ik een redelijke boezem heb, maar dat was schrik voor niets!!! Volgend jaar loop ik in een suite van een trouw en bestel ik zeker en vast terug hier een kleedje!!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 26, 2012

Schitterend kleedje!!!
Echt de moeite waard om te doen.
Op maat laten maken en optijd verzonden!!!
Schitterend kleedje!!!
Echt de moeite waard om te doen.
Op maat laten maken en optijd verzonden!!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn Prinses Strapless Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Strak / kolom Strapless Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Drapering Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Georgette Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses Bateau Neck Over de knie Kant Charmeuse Bruidsmeisjesjurk met Drapering Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 85.49
 A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 55.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses Met sieraad hihnat Y-hals Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kralen Sjerp / Lint Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses Schouderafhangend Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Georgette Bruidsmeisjesjurk met Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 85.49
 A-lijn Prinses Strapless Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses V-hals Tot de knie Georgette Bruidsmeisjesjurk met Drapering volants Ruches Geplooid Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 63.99
 A-lijn Prinses Strapless Tot de knie Kant Satijn Bruidsmeisjesjurk met Knopen Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Strapless Tot de knie Satijn / Stretchsatijn Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) / Sjerp / Lint / Plooien door LAN TING BRIDE® / Kleurenblok
2% koopUSD $ 79.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Drapering / Ruches / Kruiselings door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses V-hals hihnat Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Prinses Strapless Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Drapering Sjerp / Lint Ruches door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Strapless Tot de knie Organza Satijn Bruidsmeisjesjurk met Geplooid Gelaagde ruches door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses Strapless Over de knie Organza Satijn Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Spaghettibandjes Over de knie Asymmetrisch Stretchsatijn Bruidsmeisjesjurk met Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Strapless Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 69.99
 A-lijn Scoop Neck Tot de knie Lace Bodice Bruidsmeisjesjurk met Kant Sjerp / Lint Bloem door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 63.99
 A-lijn Prinses V-hals Halter Tot de knie Taffeta Bruidsmeisjesjurk met Geplooid Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint Plooien door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Strapless Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Kruiselings door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Stretchsatijn Bruidsmeisjesjurk met Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Prinses hihnat Over de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Drapering Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Een-schouder Kort / Mini Satijn Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses Strapless Sweetheart Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Drapering Kristallen broche Zijdrapering door LAN TING
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Drapering Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Prinses Strapless Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Drapering Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 Strak / kolom V-hals Tot de grond Satijn chiffon Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Sjerp / Lint Zak Split voorzijde door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak / kolom Sweetheart Asymmetrisch Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 69.99
ATest