English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (142 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jun 16, 2013

Super blij mee!
Heel mooi geworden was precies zoals we hadden verwacht.
Super blij mee!
Heel mooi geworden was precies zoals we hadden verwacht.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Isha
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 11, 2016

Ze zijn allemaal geweldig. Bedankt, ik zal ze gebruiken in mijn bruiloft maar het shoppe net is niet echt snel They are all amazing . Thank you I will use them in my wedding but the shoppe net is not really fast

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2015

Heel mooi!
Tekst staat er mooi op. Snelle levering, mooi geschenk voor de getuige.
Heel mooi!
Tekst staat er mooi op. Snelle levering, mooi geschenk voor de getuige.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2015

super en mooie kwaliteit is zeker een aanrader voor dit product. super en mooie kwaliteit is zeker een aanrader voor dit product.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 27, 2017

De levering zeer snel en de kwaliteit is GOED .... zeker, ze zullen er van houden als ik ze als souvenirs geef .... Hartelijk dank The delivery very fast, and the quality is GOOD....for sure they will love it once I give them as souvenirs....

Thank you very much

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 06, 2016

Dit zijn fantastisch. Ik was sceptisch vanwege de prijs en ik was niet zeker of ze goedkoop konden kijken maar ze niet !! Ze zijn zo stijlvol. Zo blij met mijn aankoop. We hadden 12 mensen om te kopen voor en het maakte geschenken voor onze bruiloft partij jongens extreem betaalbaar These are fantastic. I was skeptical because of the price and I wasnt sure if theyd look cheap but they dont!! They are so classy. So happy with my purchase. We had 12 people to buy for and it made gifts for our wedding party guys extremely affordable

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 24, 2016

Deze mooie zeer goede maat en zeer goede kwaliteit en met een zeer elegante gravure, ik hou ervan., Ik wil 25 bestellen, maar ik wil de prijs respecteren. Hopelijk zullen ze er rekening mee houden. Esta hermoso de muy buen tamaño y de muy buena calidad y con un grabado muy elegante , me encanto., quiero pedir 25 mas pero quisiera me respetaran el precio .
Ojalá lo tomen en cuenta.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2016

Ik beveel dit product aan: kwaliteit en esthetiek. Snelheid van levering. Je recommande ce produit : qualité et esthétique.
Rapidité de livraison.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2016

Alleen op Lightinthebox zijn er ideeën zoals deze tegen deze prijs! Il ny a que sur Lightinthebox que lon des idées comme celle ci à ce prix là!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2016

Al het goede bedankte je op tijd en zoals afgebeeld All good thank you arrived in good time and as pictured

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Roestvast staal Flacons Bruidegom Stalknecht Bruiloft Verjaardag Kiitos
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.99
 Roestvast staal Flacons Bruidegom Stalknecht Echtpaar Ouders Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag liiketoiminta
1% koopUSD $ 11.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruid Bruidegom Bruidsmeisje Stalknecht Echtpaar Ouders Bruiloft Verjaardag
1% koopUSD $ 5.99
 Roestvast staal Flacons Bruidegom Stalknecht Ouders Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag liiketoiminta
1% koopUSD $ 16.99
 Niet-gepersonaliseerd Materiaal Roestvast staal Anderen Bruiloftsaccessoires Geldclips Bruiloft Feest Vuosipaiva Verjaardag Feest /
1% koopUSD $ 4.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruidegom Stalknecht Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag
1% koopUSD $ 5.39
 Roestvast staal Flacons Bruidegom Stalknecht Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag
1% koopUSD $ 4.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruidegom Stalknecht Echtpaar Ouders Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag
1% koopUSD $ 9.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruid Bruidegom Bruidsmeisje Stalknecht Bruiloft Onnea
1% koopUSD $ 8.99
 Roestvast staal Flacons Bruidegom Stalknecht Ouders Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag liiketoiminta
1% koopUSD $ 6.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruidegom Stalknecht Ouders Baby en kinderen Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag
2% koopUSD $ 7.99
 Roestvast staal Flacons Bruidegom Stalknecht Echtpaar Ouders Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag valmistuminen Kiitos liiketoiminta
2% koopUSD $ 5.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruid Bruidegom Bruidsmeisje Stalknecht Echtpaar Ouders Bruiloft Vuosipaiva
2% koopUSD $ 11.99
 Roestvast staal Flacons Bruid Bruidegom Bruidsmeisje Stalknecht Echtpaar Ouders Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag Onnea valmistuminen Kiitos
3% koopUSD $ 10.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruid Bruidegom Bruidsmeisje Stalknecht Bloemenmeisje Ringdrager Echtpaar
3% koopUSD $ 9.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruidegom Stalknecht Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag
3% koopUSD $ 4.99
 Roestvast staal Flacons Bruidegom Stalknecht Echtpaar Ouders Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag Tupaantuliaiset Onnea valmistuminen Kiitos
4% koopUSD $ 5.99
 geschenken bruidsmeisje geschenk gepersonaliseerde relief bloemen hartvormige zamak sieraden doos
4% koopUSD $ 11.99
 Roestvast staal Flacons Bruid Bruidegom Bruidsmeisje Stalknecht Echtpaar Ouders Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag Onnea valmistuminen Kiitos
4% koopUSD $ 14.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruidegom Stalknecht Ouders Baby en kinderen Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag
5% koopUSD $ 3.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruiloft
5% koopUSD $ 9.99
 A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Satijn Junior bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 59.99
 Gepersonaliseerd Kromi Manchetknopen Bruidegom Stalknecht Bruiloft Alledaagse kleding
6% koopUSD $ 3.99
 sinkkiseos Manchetknopen & Stropdasclips Bruidegom Stalknecht Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag
6% koopUSD $ 6.99
 Niet-gepersonaliseerd Kromi Manchetknopen Bruidegom Stalknecht Wear to work Alledaagse kleding
6% koopUSD $ 3.99
 Gepersonaliseerd Kromi Manchetknopen Stalknecht Bruiloft
1% koopUSD $ 3.99
 sinkkiseos Manchetknopen & Stropdasclips Bruidegom Stalknecht Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag liiketoiminta
1% koopUSD $ 10.99
 Niet-gepersonaliseerd Materiaal Roestvast staal Anderen Bruiloftsaccessoires Geldclips Bruiloft Feest Vuosipaiva Verjaardag Feest /
1% koopUSD $ 1.49
 Roestvast staal Flacons Bruid Bruidegom Bruidsmeisje Stalknecht Echtpaar Ouders Bruiloft Verjaardag mielitietty
1% koopUSD $ 6.99
 Roestvast staal Geldclips Bruidegom Stalknecht Bruiloft
1% koopUSD $ 2.99
 Gepersonaliseerd Roestvast staal Barware & Kolven Flacons Bruidegom Stalknecht Echtpaar Ouders Bruiloft Verjaardag mielitietty
1% koopUSD $ 6.99
 sinkkiseos Manchetknopen & Stropdasclips Bruidegom Stalknecht Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag
1% koopUSD $ 6.99
 Roestvast staal Manchetknopen & Stropdasclips Bruidegom Stalknecht Bruiloft Vuosipaiva Verjaardag
1% koopUSD $ 6.99
BTest