English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
banner

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • 1
  • Sep 21, 2016

Pas mijn go pro en de selfie stick werkt ook op mijn digitale camera. Fit my go pro and the selfie stick works on my digital camera too.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 26, 2016

Zeer goede kit van accessoires. De watersteun drijft perfect en houdt zeer goed in de hand en is zeer veilig dankzij de meegeleverde dragon. De selfie stok heeft ook een dragon en is erg sterk met een vrij dikke buis. Het heeft een zeer goede lengte voor selfies perfect succesvol. Très bon kit daccessoires.
Le support aquatique flotte parfaitement et tient très bien dans la main et est très sécurisé grâce à la dragone fournie.
Le bâton de selfie possède lui aussi une dragone et est très solide avec un tube plutôt épais.
Il a une très bonne longueur pour des selfies parfaitement réussi.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 04, 2016

UITSTEKENDE PRODCUTO, INDIEN HET WAS WAAR IK VERWACHT, KIJK IK MET AGUSTO MET DE EXELENTE PRODCUTO SI ERA LO QUE YO ESPERABA ME SIENTO AGUSTO CON EL

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 21, 2016

Grote kwaliteit, verzonden binnen 10 dagen. Echt blij met mijn aankoop. Het was gewoon wat ik zocht. Ik zal zeker hier weer kopen. Great quality, shipped within 10 days. Really happy with my purchase. It was just what I was looking for. I will definitely be purchasing from here again.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 02, 2016

Product dat opgetekend is, is precies wat ik dacht dat het zou zijn. Goede spullen voor een goede prijs. Aangekomen op dag 7 van een 6-8 dagen verzendvenster. Product that showed up is exactly what I thought it would be. Good stuff for a great price. Arrived on day 7 of a 6-8 day shipping

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 21, 2016

Geweldig item en werkt prima. Goed item en goede winkel om van te winkelen. 100% gelukkig Great item and works fine. Good item and great store to shop from. 100% Happy

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 29, 2016

De producten kwamen in goede tijden zoals beschreven. Geweldige site en geweldige service. Products arrived in good time as described. Great site and great service.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 24, 2017

goed item, zoals beschreven. kwaliteit niet de beste, maar goed voor de prijs. good item, as described. quality not the best, but good for the price.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 19, 2016

Ontvang de aangevraagde bestelling tijdig, zodat ik tevreden ben Reçus la commande demandé dans un délais correct donc je suis satisfais

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 09, 2015

Goede drijven voor mijn gopro als het in het water zou vallen Bon flotteur pour ma gopro au cas où ça tomberait à leau

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest