English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (22 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Aug 12, 2017

Het materiaal arriveerde met alle items, de enige te maken noot was de vertraging bij het ontvangen van hetzelfde, maar ik werd om deze reden gecompenseerd, dus het krijgt een positieve beoordeling en ik zal de lightinthebox opnieuw gebruiken O material chegou com todos os items, a única nota a fazer foi o atraso na recepção do mesmo mas fui compensado por esse motivo, por isso fica avaliação positiva, e voltarei a usar a lightinthebox

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2016

Betaalde een beetje extra voor een snelle verzending en had geen problemen. Ben hier in geen tijd! Geen enkele kwaliteitsproblemen. Paid a little bit extra for expedited shipping and didnt have any problems. Got here in no time! No quality issues whatsoever.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 19, 2015

zsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss zsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Antwoord(4) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 03, 2015

Ik betwijfel of je iets van deze kwaliteit tegen deze prijs kunt vinden. Koop volledig aanbevolen. Dudo mucho que se pueda encontrar algo de esta calidad a este precio. Compra totalmente recomendable.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2015

tijd om te voldoen aan het product volgens de bestelling RAS délai respecter produit conforme a la commande

RAS

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2015

Uitstekend product, klem stevig en robuust, goed x stuur en zelfs x zadel onder zadel ... Ik ben blij met de aankoop ..! Ottimo prodotto, il morsetto stringe bene ed è robusto, va bene x il manubrio ed anche x il cannotto sotto sella...sono soddisfatto dellacquisto..!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2015

Alles werkt perfect, maar ik heb lang gewacht. De kosten voor levering zijn naar mijn mening duur. Everything works perfectly but I have been waiting for a long time. The cost for delivering is expensive in my opinion.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2015

Object volgens wat wordt aangegeven. Oggetto conforme a quanto indicato.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2014

De goederen kwamen snel. Uitstekende kwaliteit. Het origineel in Orenburg monteren, we hebben 1500 duizend, ik denk dat alles al duidelijk is. De materialen waren zeer tevreden met de kwaliteit. Verwerven, je zult er geen spijt van krijgen! Товар пришел быстро. Отличное качество. Крепление оригинальное в Оренбурге у нас стоит 1500 тысячи, я думаю тут все понятно уже. Материалы очень порадовали качеством. Приобретайте, не пожалеете!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2014

allemaal ok erg vriendelijk, etro-tijden en onberispelijke communicatie tutto ok gentilissimi spedizione etro i tempi e comunicazione impeccabile

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest