English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (85 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 19, 2013

Met dank aan Lightinthebox.com voor het uitstekende werk. De jaketik is heel netjes genaaid, de stof is van goede kwaliteit en ik hou echt van de kleur. Het is onwaarschijnlijk dat ik iets lekkers in onze winkels tegen een betaalbare prijs zou kunnen vinden. Спасибо Lightinthebox.com за прекрасную работу. Жакетик сшит очень аккуратно, ткань хорошего качества, и мне очень нравится цвет. Вряд ли я б смогла найти чтото потобное в наших магазинах за приемлемую цену.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 10, 2012

De jas is perfect en het is super verwerkt en past perfect bij mijn jurk, bedankt die Jacke sitzt Perfekt und es ist super verarbeitet und passt perfek zu meinem Kleid, Danke

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2014

Jacket erg veel, kwaliteit genaaid. Een kleine trek op de breedte van de mouw, maar niet kritisch. Bedankt voor de snelle levering! Жакет очень понравился,качественно сшит. Малость тянет по ширине рукава,но не критично. Спасибо магазину за быструю доставку!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 28, 2013

Het is een goede gastvrouw, zij hebben het. Det er gode værer de har det er til ug.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 30, 2012

Ik heb zon mantel in de jurk besteld voor het afstuderen, omdat ik geen open schouders hou. Ik was erg bezorgd dat de kleur van de cape niet overeen zou komen met de jurk. Maar alles was perfect. Ik adviseer iedereen om deze toevoeging te bestellen bij jurken in het geval van koel weer voor comfort. Заказала такую накидку к платью для выпускного, так как не люблю открытые плечи. Очень волновалась, что не совпадет цвет накидки с платьем. Но пришло все идеально. Советую всем заказывать такое дополнение к платьям на случай прохладной погоды для комфорта.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 19, 2012

Voor iedereen die een beetje extra bedekking wil, is dit een geweldige optie. Het is zo gestyled dat de jurk niet te belemmerd is, maar biedt een beetje warmte en bedekking van de schouders en bovenarmen. Ik ben erg blij met de kwaliteit van het werk van Light in the Box. For anyone who wants a little extra covering, this is a great option. It is styled so that the dress isnt too obstructed, but offers a little warmth and covering of the shoulders and upper arms.

I am very happy with the quality of the work from Light in the Box.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 30, 2012

Ik bestelde dit jasje in fuchsia kleur om overeen te komen met AYAME en het was perfect. Maat 14 was precies hetzelfde als de afmetingen die in de tabel worden weergegeven, dus ik raad je aan het zorgvuldig te meten! Ho ordinato questa giacchetta nel colore fucsia da abbinare all’abito AYAME ed era perfetta. La taglia 14 era esattamente corrispondente alle misure riportate in tabella quindi consiglio di misurarvi accuratamente!

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 21, 2011

Ik heb dit kaartje gekocht. Hij is mooi! Ik zat vast op het feest !!! Comprei este boleto. Ele é lindo! Arrasei na festa!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  epe
  • Oct 02, 2011

Kleur is druif. Standaard maat. Color is grape. Standard size.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Dushanka
  • Jun 24, 2011

Mooi en goed gemaakt. Zal het met trots dragen. Beautiful and well made.Will wear it with pride.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Taffeta Feest / Avond Bruiloft Wraps Jasje / jack
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 11.99
 Korte mouw Satijn Bruiloft Feest / Avond Kinderstola\'s With Split voorzijde Boleros
1% koopUSD $ 14.99
 Korte mouw Taffeta Feest / Avond Bruiloft Wraps Boleros
1% koopUSD $ 9.99
 Satijn Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps Jasje / jack
1% koopUSD $ 11.99
 Lange mouw Chiffon Satijn Bruiloft Bruiloft Wraps Jasje / jack
1% koopUSD $ 14.99
 Chiffon Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps Jasje / jack
1% koopUSD $ 14.99
 Satijn Bruiloft Feest / Avond Causaal Bruiloft Wraps Jasje / jack
1% koopUSD $ 19.99
 Lange mouw Katoen Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps With Kralen Jasje / jack
1% koopUSD $ 11.99
 Chiffon Bruiloft Feest / Avond Causaal Damesomslag With Drapering Jasje / jack
1% koopUSD $ 11.99
 Mouwloos Chiffon Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps Korte cape
1% koopUSD $ 11.99
 Satijn Feest / Avond Bruiloft Wraps Jasje / jack
2% koopUSD $ 19.99
 Satijn Feest / Avond Bruiloft Wraps Jasje / jack
2% koopUSD $ 14.99
 Satijn Feest / Avond Bruiloft Wraps Jasje / jack
2% koopUSD $ 11.99
 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft Feest / Avond Causaal Toimisto & ura Bontstola\'s Bruiloft Wraps Jasje / jack
3% koopUSD $ 14.99
 Satijn Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps With Strik Kralen Boleros
3% koopUSD $ 14.99
 Taffeta Bruiloft Feest / Avond Causaal Toimisto & ura Bruiloft Wraps With Kralen Appliques Jasje / jack
3% koopUSD $ 19.99
 Satijn Feest / Avond Bruiloft Wraps With Pailletten Appliques Borduurwerk Jasje / jack
4% koopUSD $ 14.99
 Lange mouw Stretchsatijn Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps Jasje / jack
4% koopUSD $ 14.99
 Korte mouw Satijn Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps Jasje / jack
4% koopUSD $ 11.99
 Chiffon Bruiloft Feest / Avond Causaal Bruiloft Wraps Jasje / jack
5% koopUSD $ 11.99
 3/4 mouw Taffeta Bruiloft Feest / Uitgaan Damesomslag Boleros
5% koopUSD $ 14.99
 Taffeta Bruiloft Bruiloft Wraps With Geplooid Jasje / jack
5% koopUSD $ 11.99
 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft Feest / Avond Bontstola\'s Bruiloft Wraps Jasje / jack
6% koopUSD $ 9.99
 Tule Bruiloft Bruiloft Wraps With Strass Boleros
6% koopUSD $ 7.99
 Lange mouw Satijn Bruiloft Feest / Avond Toimisto & ura Bruiloft Wraps With Zijgedrapeerd Jasje / jack
6% koopUSD $ 11.99
 Lange mouw Kant Bruiloft Feest / Avond Causaal Bruiloft Wraps With Pailletten Jasje / jack
1% koopUSD $ 27.99
 Tule Bruiloft Feest / Avond Damesomslag With Kralen Appliques Boleros
1% koopUSD $ 22.99
 Pailletten Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps With Pailletten Jasje / jack
1% koopUSD $ 22.99
 Satijn Bruiloft Feest / Avond Causaal Toimisto & ura Bruiloft Wraps Jasje / jack
1% koopUSD $ 17.99
 Kant Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps Jasje / jack
1% koopUSD $ 19.99
 Kant Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps With Kant Jasje / jack
1% koopUSD $ 27.99
 Satijn Bruiloft Feest / Avond Bruiloft Wraps Jasje / jack
1% koopUSD $ 14.99
 Halve mouw Polyester Feest / Uitgaan Damesomslag With Borduurwerk Jasje / jack
1% koopUSD $ 19.99
ATest