English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (6 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • 1
  • Aug 21, 2012

Heel mooi, ik heb er echt van genoten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muito lindo mesmo gostei muitooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 29, 2012

Het is een mooi product, netzo mooi als op de foto.
Het werd goed verpakt aangeleverd!
Ik ben er heel erg blij mee!
Het is een mooi product, netzo mooi als op de foto.
Het werd goed verpakt aangeleverd!
Ik ben er heel erg blij mee!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 31, 2014

Prachtig vakmanschap, net zoals het eruit ziet, zo mooi en delicaat. Ik kan niet wachten om het in mijn haar te dragen op de trouwdag. Stunning craftmanship, just as it looks, so pretty and delicate. I cant wait to wear it in my hair on the wedding day.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2014

Zeer tevreden ................................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................. Très satisfaite.....................................................................................................................................................................................................................................................................................

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 09, 2013

De bestelling werd verzonden op 07.12.12. Vandaag is het 9.01.13. Ik vraag u mij opnieuw het factuurnummer ems te sturen om de bestelling te kunnen volgen Заказ был отправлен 07.12.12. Сегодня 9.01.13. Прошу вас переслать мне еще раз номер накладной ems, для возможности отследить заказ

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest