English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (78 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Feb 05, 2019

Ik vond het hele mooie horloge erg leuk. Gostei muito do relogio
muito bonito

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2018

Ik ontving het in perfecte staat en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Recebi em perfeitas condições e estou muito satisfeito com a qualidade.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 01, 2017

Wat een prachtig horloge, het voldeed aan al mijn verwachtingen ... Que magnifico reloj, cumplio todas mis expectativas...

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 02, 2017

Hallo Heel leuk horloge. Zeer snel geleverd. Voldoet aan de beschrijving. Ik ben erg blij met deze aankoop Bonjour
Très belle montre. Livrée très vite. Conforme à la description. Je suis très heureux de cet achat

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 10, 2016

Hallo, heb deze bestelling vanmorgen gekregen, ik weet niet precies hoe lang het duurde. De kwaliteit van zon Preisververätnisnis is goed. Het horloge ziet er erg goed uit en is geweldig om te dragen. Regards Guten Tag ,

habe heute Morgen diese bestellung bekommen , weiß jetzt nicht genau wie lange es gedauert hat . Die Qualität für so ein Preis-Leistungsverhätnis ist richitg gut . Die Uhr sieht sehr gut aus und lässt sich super tragen .

MfG

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2017

Beste horloge tot nu toe! Ik heb de bruine band met blauw wijzerplaat. Ben zeer te vreden. Beste horloge tot nu toe! Ik heb de bruine band met blauw wijzerplaat. Ben zeer te vreden.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2019

Zeer mooi horloge en geweldige kwaliteit. Zeer tevreden met het product. Relógio muito bonito e de ótima qualidade. Muito satisfeito com o produto.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2018

Dit horloge is zo leuk! Je ziet er elegant uit. Ik kreeg veel opmerkingen over waar ik dit kocht en over de prijs. Dit horloge is de prijs waard. Net zoals op de foto! Ik draag ze voor college. Ook al is het herenhorloge, ik vind het elegant om mijn pols. This watch is so nice! It makes you look elegant. I got lots of comments on where I bought this and about price. This watch is worth the price. Just like the picture! I wear them for college . Even though it’s mens watch , I find it elegant on my wrist.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 23, 2018

Ik vond dit echt leuk !!! : D Het was ook op tijd I really liked this!!! :D It was also on time

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 16, 2018

Heel mooi, zoals ik me had voorgesteld. Wordt in perfecte staat geleverd. Het kwam in fragiele en onbeschermde plastic verpakkingen. Opmerking 10 !!! Muito bonito, como imaginei.

Entregue em perfeito estado.
Veio em embalagem plástica frágil e sem proteção.


Nota 10!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 YAZOLE Heren Polshorloge Leer Zwart / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Informeel - Zwart Bruin Een jaar Levensduur Batterij
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Heren Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Bruin 30 m Waterbestendig Lichtgevend Analoog Amulet Klassiek - Zwart Bruin Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal
1% koopUSD $ 14.99
 CURREN Heren Polshorloge Kwarts Leer Hot Sale Analoog Amulet Klassiek - Wit Zwart Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal / SSUO 377
1% koopUSD $ 8.99
 Heren Dress horloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Bruin 30 m Chronograaf Analoog Klassiek Informeel Elegant - Goud / Zwart Goud Rose Wit Blauw Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal
1% koopUSD $ 8.99
 Heren Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Bruin Vrijetijdshorloge / Analoog Amulet Klassiek Modieus - Oranje Bruin Blauw Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal / Jinli 377
1% koopUSD $ 10.99
 Heren Polshorloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Wit / Bruin Analoog Klassiek - Wit Zwart Bruin Een jaar Levensduur Batterij / SSUO 377
1% koopUSD $ 7.99
 Heren Polshorloge Japans Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Wit / Rood Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Informeel minimalistische - Zwart Bruin Rood Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
1% koopUSD $ 7.99
 Heren Modieus horloge Kwarts Japanse quartz Leer Zwart 30 m Vrijetijdshorloge / Analoog Klassiek Informeel - Wit Zwart Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal / KC 377A
1% koopUSD $ 12.99
 Heren Polshorloge Kwarts Leer Bruin / Groen / Kaki Kalender Analoog Klassiek Informeel Modieus - Groen Zwart / Wit Zwart Een jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 5.99
 Heren Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Wit / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek minimalistische - Wit Zwart Bruin Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal / Tianqiu 377
1% koopUSD $ 5.99
 CADISEN Heren Modieus horloge Dress horloge Japans Automatisch opwindmechanisme Echt leer Zwart / Bruin 50 m Waterbestendig Kalender Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Modieus Elegant - Zwart / Wit
2% koopUSD $ 225.99
 ASJ Heren Dress horloge Polshorloge Quartz Horloge Leer Bruin Waterbestendig Analoog Klassiek Informeel - Blauw Zwart Zwart / Wit Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
2% koopUSD $ 8.99
 Heren Sporthorloge Dress horloge Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Blauw / Bruin Kalender Stootvast Analoog Luxe Modieus - Bruin Blauw zwart / wit Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal
2% koopUSD $ 9.34
 Heren Dress horloge Japans Zwart / Zilver / Goud 30 m Waterbestendig Chronograaf Grote wijzerplaat Analoog Luxe Klassiek minimalistische - Goud Silver / Black Goud / White Twee jaar Levensduur
3% koopUSD $ 26.99
 Heren Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Wit / Blauw Kalender Cool Analoog Klassiek Modieus - Zwart Koffie Blauw Twee jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal
3% koopUSD $ 14.24
 YAZOLE Heren Polshorloge Kwarts Leer Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Informeel - Zwart Blauw Donkergroen Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal / SSUO 377
3% koopUSD $ 8.99
 Heren Polshorloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Blauw / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Amulet Klassiek - Zwart Bruin Blauw Een jaar Levensduur Batterij / Tianqiu 377
4% koopUSD $ 5.99
 SINOBI Heren Polshorloge Japans Kwarts Roestvrij staal Zilver 30 m Waterbestendig Creatief Stootvast Analoog Luxe Glitter Klassiek Modieus minimalistische - Splinter + blauw Splinter / Black
4% koopUSD $ 29.99
 Heren Dress horloge Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Bruin 30 m Nieuw Design Vrijetijdshorloge Cool Analoog Klassiek Informeel Modieus - Koffie Zwart / Wit Wit / Beige Een jaar Levensduur Batterij
4% koopUSD $ 6.99
 YAZOLE Heren Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Bruin Hot Sale Analoog Klassiek Informeel - Zwart
5% koopUSD $ 9.99
 Heren Sporthorloge Modieus horloge Dress horloge Kwarts Japanse quartz Echt leer Zwart / Bruin 30 m Waterbestendig Kalender Cool Analoog Amulet Luxe Klassiek Vintage Informeel - Zwart / Rood Zwart
5% koopUSD $ 16.99
 Heren Dress horloge Kwarts Roestvrij staal Zwart Waterbestendig s Nachts oplichtend Analoog Klassiek Informeel Modieus - Zwart / Rood Zwart / Blauw Zwart / Goud Rose
5% koopUSD $ 24.99
 Heren Sporthorloge Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Bruin Waterbestendig Creatief Analoog Amulet Klassiek Informeel Modieus Elegant - Wit Zwart Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal
6% koopUSD $ 16.99
 Heren Polshorloge Kwarts Roestvrij staal Zwart / Zilver Waterbestendig Cool Analoog Klassiek Informeel Bohemien Modieus - Zwart Zilver Een jaar Levensduur Batterij
6% koopUSD $ 9.99
 Heren Dress horloge Kwarts Leer Zwart / Bruin Chronograaf Vrijetijdshorloge Schattig Analoog Bangle minimalistische - Zwart Bruin Goud Rose Een jaar Levensduur Batterij / SSUO 377
6% koopUSD $ 8.99
 Heren Dress horloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart 30 m Chronograaf Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Informeel Modieus - Zwart en Gold Blauw Wit / Beige Een jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 12.99
 Heren Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Bruin 30 m Waterbestendig Kalender Lichtgevend Analoog Klassiek Elegant - Zwart / Wit Zwart bruin / Wit Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal / KC 377A
1% koopUSD $ 12.99
 ASJ Heren Dress horloge Polshorloge Japans Japanse quartz Echt leer Zwart / Blauw 100 m Waterbestendig Kalender Analoog Klassiek Informeel Modieus - Zwart Blauw Een jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 16.99
 Voor Stel Polshorloge Kwarts Roestvrij staal Zwart / Zilver Chronograaf Creatief Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Modieus Kleurrijk - Rood Zilver / Blauw Zilver / Rood Een jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 10.99
 Heren Polshorloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Amulet Klassiek Informeel Modieus Elegant - Bruin Zwart / Wit Wit / Beige Een jaar Levensduur Batterij / TY 377A
1% koopUSD $ 10.99
 SKMEI Heren Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Blauw / Bruin 30 m Waterbestendig Kalender Analoog Amulet Klassiek - Zwart Bruin Blauw Twee jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 14.99
 Heren Sporthorloge Dress horloge Kwarts Leer Zwart / Bruin 30 m Waterbestendig Kalender Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Informeel Modieus - Zwart / Bruin Wit / Zilver Zwart / Zilver Een jaar
1% koopUSD $ 7.19
 Heren Polshorloge Japans Kwarts Leer Zwart / Chocolade Kalender Chronograaf Grote wijzerplaat Analoog Bangle minimalistische - Zwart Bruin Blauw Twee jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 17.99
ATest