English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (43 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Aug 02, 2017

Weer snel geleverd zonder problemen we zijn weer erg blij met onze nieuwe horloge,s kan deze winkel bij iedereen aanbevelen Weer snel geleverd zonder problemen we zijn weer erg blij met onze nieuwe horloge,s kan deze winkel bij iedereen aanbevelen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 21, 2017

Uitstekend mijn zending is vol aangekomen met de 30 werkdagen, hij is in perfecte staat en het is erg goed. Ik raad altijd aan om dingen van fantasiejuwelen te kopen. Excelente mi envió llego completo con los 30 días laborales, esta en perfecto estado y esta muy bueno recomiendo comprar siempre las cosas de bisuterías.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 29, 2016

prachtig horloge! geweldige verkoper. relogio lindo! ótimo vendedor.

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (5)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2016

Mooi horloge [is groter dan het op de foto lijkt], voor een hele leuke prijs. Mooi horloge [is groter dan het op de foto lijkt], voor een hele leuke prijs.

Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  ton
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2018

Negen dagen onderweg en in huis. Prima Negen dagen onderweg en in huis. Prima

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2017

Goed uitziend horloge, oogt chique en klassevol voor onder andere de zakenman. Goed uitziend horloge, oogt chique en klassevol voor onder andere de zakenman.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2018

Heel erg bedankt ... Leuke watche ... Ik ben daar blij mee ... Precies zoals ik wilde Thanks so much... Nice watche... Im happy for that... Exactly like I wanted

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 20, 2018

Zeer mooi horloge, ik vond het erg leuk. de grootste uurwijzer is echter los. Ik mocht hem nog steeds graag. Relógio muito bonito, gostei bastante. porém, o ponteiro maior da hora está folgado. mesmo assim gostei dele.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 19, 2018

oh ja ziet eruit als het echte, toch? ik zal er erg chique uitzien met deze ronde mijn pols ik kan bijna niet wachten tot het op mijn pols staat ik zal er erg leuk uitzien yippee ik zeg geweldige verkopers geweldige natie die ze hebben in china oh yeah looks like the real thing eh? i will look very posh with this round my wrist i can hardly wait for it to be on my wrist i will look very nice yippee i say great sellers great nation they have in china

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 23, 2018

Bekijk een geweldig eerstelijnsproduct Ik wil iedereen bedanken Relogio otimo produto de primeira linha gostaria de agradecer a todos

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Heren Polshorloge Kwarts Goud Kalender Analoog Amulet Klassiek Modieus - Wit Zwart Blauw Een jaar Levensduur Batterij / Jinli 377
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 8.99
 Heren Polshorloge Kwarts Zilver / Goud Vrijetijdshorloge Analoog Amulet Klassiek - Wit Zwart Goud / Zwart Twee jaar Levensduur Batterij / SOXEY SR626SW
1% koopUSD $ 8.99
 Heren Polshorloge Kwarts Roestvrij staal Goud Vrijetijdshorloge Analoog Amulet Klassiek - Goud Wit Zwart Een jaar Levensduur Batterij / TY 377A
1% koopUSD $ 10.99
 Heren Dress horloge Polshorloge Kwarts Goud Nieuw Design Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Informeel Modieus - Goud Zwart Een jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 10.99
 Voor Stel Polshorloge Kwarts Roestvrij staal Zilver / Goud Chronograaf Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Bangle Elegant - Goud Zilver Een jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 10.99
 Heren Dress horloge Polshorloge Kwarts Goud Nieuw Design Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Informeel Modieus - Goud Zwart Een jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 10.99
 Heren Polshorloge Kwarts Roestvrij staal Zwart Kalender Cool Analoog Modieus - Zwart Zilver Zwart / Zilver Een jaar Levensduur Batterij / SSUO 377
1% koopUSD $ 12.99
 Heren Sporthorloge Kwarts Roestvrij staal Zwart / Zilver / Goud Kalender Vrijetijdshorloge Grote wijzerplaat Analoog Luxe Cool - Goud / White Zwart / Zilver Zilver / Blauw
1% koopUSD $ 34.99
 Heren Dress horloge Polshorloge Stalen Horloge Kwarts Teras Zilver Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Standaard Elegant - Wit Zwart
1% koopUSD $ 8.99
 Heren Skeleton horloge Polshorloge Kwarts Roestvrij staal Goud Hol Gegraveerd Analoog Amulet - Gouden
1% koopUSD $ 7.99
 Heren Sporthorloge Militair horloge Polshorloge Japans Kwarts Roestvrij staal Zwart / Zilver / Goud 30 m Waterbestendig Kalender Lichtgevend Analoog Amulet Luxe Klassiek Informeel Bangle - Wit
2% koopUSD $ 29.99
 Heren Polshorloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Informeel - Zwart Bruin
2% koopUSD $ 10.99
 Heren Dress horloge Gewatteerd PU-leer Zwart / Zilver Chronograaf Grote wijzerplaat Analoog Luxe Klassiek Vintage - Goud / White Wit / Beige Goud Rose / Wit Een jaar Levensduur Batterij / SSUO LR626
2% koopUSD $ 8.99
 Heren Polshorloge Digitaal horloge Digitaal Goud Alarm Kalender Chronograaf Digitaal Amulet - Gouden Een jaar Levensduur Batterij / LCD / SODA AG4
3% koopUSD $ 8.99
 Heren Polshorloge Kwarts Leer Gewatteerd PU-leer Zwart / Wit / Blauw Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Informeel - Wit Zwart Blauw Een jaar Levensduur Batterij
3% koopUSD $ 5.99
 Heren Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Wit / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek minimalistische - Wit Zwart Bruin Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal / Tianqiu 377
3% koopUSD $ 5.99
 Heren Polshorloge Kwarts Roestvrij staal Goud Analoog Klassiek - Zwart Gouden Een jaar Levensduur Batterij / SSUO 377
4% koopUSD $ 7.99
 Heren Polshorloge Kwarts Goud Vrijetijdshorloge / Analoog Klassiek Informeel Dress horloge - Wit Zwart Blauw
4% koopUSD $ 12.99
 Heren Polshorloge Kwarts Roestvrij staal Wit Vrijetijdshorloge / Analoog Klassiek Vintage Informeel Modieus Dress horloge - Goud Wit Een jaar Levensduur Batterij / SSUO LR626
4% koopUSD $ 8.99
 FORSINING Heren Skeleton horloge Polshorloge mechanische horloges Automatisch opwindmechanisme Roestvrij staal Goud Hol Gegraveerd Analoog Luxe Modieus - Goud Wit Zwart
5% koopUSD $ 24.99
 Geneva Heren Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Orange / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek minimalistische - Zwart Oranje Bruin Een jaar Levensduur Batterij / Tianqiu 377
5% koopUSD $ 7.99
 Heren Dress horloge Polshorloge Kwarts Goud Nieuw Design Vrijetijdshorloge Analoog Klassiek Informeel Modieus - Goud Zwart Een jaar Levensduur Batterij
5% koopUSD $ 8.99
 Heren Modieus horloge Japans Kwarts Leer Zwart / Rood / Orange 30 m Kalender Vrijetijdshorloge Analoog Amulet Klassiek - Bruin Rood Donkerrood Een jaar Levensduur Batterij
6% koopUSD $ 12.99
 Heren Dress horloge Polshorloge Japans Kwarts Echt leer Zwart / Blauw / Bruin 30 m Waterbestendig Chronograaf Nieuw Design Analoog Klassiek Informeel Elegant - Goud Bruin Goud / Zwart Zwart / Wit
6% koopUSD $ 19.99
 Heren Dress horloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Bruin 30 m Chronograaf Analoog Klassiek Informeel - Zwart / Blauw Marineblauw / Rood Wit / Beige Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal
6% koopUSD $ 5.59
 Heren Polshorloge Kwarts Leer Bruin / Groen / Kaki Kalender Analoog Klassiek Informeel Modieus - Groen Zwart / Wit Zwart Een jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 5.99
 Heren Dress horloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Bruin 30 m Chronograaf Analoog Klassiek Informeel Elegant - Goud / Zwart Goud Rose Wit Blauw Een jaar Levensduur Batterij / Roestvrij staal
1% koopUSD $ 8.99
 Heren Polshorloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Blauw / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Amulet Klassiek - Zwart Bruin Blauw Een jaar Levensduur Batterij / Tianqiu 377
1% koopUSD $ 5.99
 Heren Polshorloge Kwarts Moderne Style Zwart Vrijetijdshorloge Analoog Amulet Klassiek Speedboat - Zwart
1% koopUSD $ 10.99
 Heren Polshorloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Amulet Klassiek Informeel Modieus Elegant - Bruin Zwart / Wit Wit / Beige Een jaar Levensduur Batterij / TY 377A
1% koopUSD $ 10.99
 NAVIFORCE Heren Dress horloge Polshorloge Japans Japanse quartz Echt leer Zwart / Blauw / Bruin 30 m Waterbestendig Kalender Stootvast Analoog Klassiek Informeel Modieus - Goud Goud Rose Zwart / Goud
1% koopUSD $ 29.99
 Dames Polshorloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Wit / Blauw Vrijetijdshorloge Analoog Amulet Klassiek Informeel - Koffie Rood Blauw
1% koopUSD $ 5.99
 Geneva Heren Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Wit Vrijetijdshorloge Analoog Informeel minimalistische - Zwart Bruin Een jaar Levensduur Batterij / Tianqiu 377
1% koopUSD $ 7.99
ATest