English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (130 reviews)
Schrijf een review
  • Sep 12, 2012

Ik moet toegeven dat ik nerveus was over het online bestellen. Na het gebruik van de Live-chat en het doorpraten met een "Light in the Box" klantenservice, was ik op mijn gemak. Ik heb ervoor gekozen om te gaan met de "aangepaste" pasvorm in tegenstelling tot de standaard kledingmaat omdat mijn borstomvang kleiner is dan de standaardmaten. Ik heb de instructies gebruikt om mijn metingen uit te voeren zoals aanbevolen. Mijn jurk is gisteren gearriveerd en ik vind het geweldig! De pasvorm is perfect en de kwaliteit is indrukwekkend! Ik ben ook dol op de meegeleverde gratis kledingzak die het opslaan van mijn jurk voor de trouwdag veel gemakkelijker maakt. Ik keek naar 5 verschillende bruidswinkels in het Dallas / Ft Worth-gebied, en deze jurk was mijn favoriet. Mijn huwelijksdatum is 10/11/12 en ik kan niet wachten om mijn jurk te dragen en een foto te plaatsen. Bedankt Light in the Box !! DAnn Vest Denton, Tx I have to admit, I was nervous about ordering on line. After using the Live chat and talking it over with a "Light in the Box" customer service representative, I was at ease. I opted to go with the "custom" fit as opposed to the standard dress size since my breast size is smaller than the standard sizes. I used the instructions to do my measurements as recommended. My dress arrived yesterday, and I love it! The fit is perfect and the quality is impressive! I also love the complimentary garment bag included which makes storing my dress much easier before the wedding day. I looked at 5 different bridal stores in the Dallas/Ft Worth area, and this dress was my favorite. My wedding date is 10/11/12 and I cant wait to wear my dress and post a picture. Thank you Light in the Box!!

DAnn Vest
Denton, Tx

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 27, 2011

Ik heb deze jurk besteld voor mijn bruiloft in oktober 2012. De pasvorm is perfect aan de bovenkant. De ingebouwde beha is een fantastisch aspect van de jurk. Het heupgedeelte van de jurk steekt enigszins uit, omdat ik een korte torso heb tussen mijn borst en heup. Het bestellen van de jurk met aangepaste maatvoering naar mijn specifieke maat zou ideaal zijn geweest. De jurk is goed gemaakt en de champagnekleur is prachtig. De kleur is precies wat ik wilde en ziet er geweldig uit tegen mijn bruine huid. De organza-jas maakt de jurk eleganter. Ik kijk er naar uit om het te dragen. Ik ben zo blij met mijn aankoop. I ordered this dress for my wedding in October 2012. The fit is perfect at the top. The built in bra is fantastic aspect to the dress. The hip area of the dress sticks out somewhat, being that I have a short torso between my chest and hip area. Ordering the dress with custom measurements to my specific size would have been ideal. The dress is well made and the champagne color is beautiful. The color is just what I wanted and looks great against my brown skin. The organza coat makes the dress more elegant. I am looking forward to wearing it. I am so pleased with my purchase.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (9) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2011

Sorry om later een recensie te schrijven, maar ik verwachtte ook de fotos. Ik bestelde de jurk al lang voor de bruiloft omdat ik twijfelachtig was over wat ik zou hebben ontvangen, maar ik kreeg een mooie jurk: kwaliteitsstof, details, maten en echt genaaide naden! Bedank de naaister die het in mijn naam heeft gemaakt. Dank aan u, met deze jurk voelde ik me zeer comfortabel op de dag van mijn bruiloft en ik maakte een figurone! Heel erg bedankt, ik zal zeker doen andere aankopen met Lightinthebox! Scusatemi se scrivo unpò tardi la recensione ma aspettavo anche le foto.Ho ordinato labito con molto anticipo prima del matrimonio perchè ero dubbiosa su quello che avrei ricevuto invece mi è arrivato un vestito bellissimo: stoffa di qualità, dettagli, misure e cuciture veramente perfette!!Per favore, ringraziate la sarta che lha fatto in mio nome.Grazie a Voi, con questo vestito mi sono sentita molto a mio agio nel giorno del mio matrimonio e ho fatto un figurone!Grazie mille, certamente farò altri acquisti con Lightinthebox!

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Simone
  • Aug 22, 2011

Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee het product wordt geleverd! Ik heb het nog niet ontvangen omdat het de gewoonten zijn om de belasting te berekenen. Zeer enthousiast om deze jurk zo modern en elegant te zien! Estou impressionada com a rapidez da entrega do produto! Ainda não recebi porque está na alfândega para calcularem o imposto. Muito ansiosa pra ver esse vestido tão moderno e elegante!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Susanne
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 18, 2011

De bruiloft is afgelopen, ik heb veel complimenten gekregen over de jurk, die ik hier graag wil doorgeven. De pasvorm en het comfort van de jurk hebben deze dag een speciale dag gemaakt! Die Hochzeit ist vorbei, ich habe sehr viele Komplimente auch über das Kleid bekommen, die ich hier gerne weitergeben möchte. Der Sitz und der Komfort des Kleides, haben diesen Tag zu einem besonderen Tag gemacht!

Antwoord(2) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 03, 2011

voeg dit toe aan mijn eerste review, nogmaals bedankt LITB, een aanrader site voor alle bruid! please add this to my first review, thank you again LITB, a must recommendable site for all bride!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 03, 2011

Precies 15 dagen sinds de datum waarop ik de bestelling plaatste, is deze mooie jurk net aangekomen in Jordanië, wat mij tonnen geluk brengt ... Ik gebruik de jurk twee keer, eerst tijdens mijn huwelijksceremonie met mijn familie en de tweede was een bruiloft met vrienden ... het jasje was groot maar erg gemakkelijk om ermee om te gaan, ik steek het zelf op dezelfde datum van mijn bruiloft ... :) Ik kreeg veel complimenten, bedankt LITB! Exactly 15days since the date I placed the order this lovely dress just arrived to Jordan bringing tons of happiness to me... I use the dress twice, first in my wedding ceremony with family and second was wedding party with friends... the jacket was big but very easy to handle it, I stitch it by myself on the same date of my wedding... :) I received a lot of compliments, thank you LITB!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Xiomara
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2011

De jurk is zoals ik me had voorgesteld, ik vond het geweldig, gemaakt met zeer goede stoffen, uitstekende naden en afwerkingen ... de tijd van voorbereiding en levering van de jurk was meer dan ideaal ... het enige probleem is dat, hoewel ik het stuur Personaliseren is immens, niets dat niet kan worden opgelost. Hoewel het me de indruk gaf dat ze alleen de jurk personaliseerden, was het organza-jack enorm en ongeacht hoeveel ik het heb gerepareerd, heb ik het niet kunnen aanpassen ... maar over het algemeen vond ik het mooi. Ik laat wat fotos achter El vestido es tal como me lo imaginaba, me ha encantado, hecho con muy buenas telas, unas excelentes costuras y acabados... el tiempo de confección y entrega del vestido fue más que ideal... el único problema es que aunque lo mande personalizar me ha quedado inmenso, nada que no se pueda arreglar. aunque si me dio la impresión que solo personalizan el vestido, la chaqueta de organza era inmensa y por más que la mande arreglar no he logrado ajustarla... pero en general me ha gustado. os dejo unas fotos

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  christelle
  • Mar 15, 2011

Ik ben geïnteresseerd in de trouwjurk die verwijst naar: a line3 / 4length satin sleeves length knee organza wedding dress (hsx1193). En voordat ik bestel, wil ik de details van de jurk begrijpen: de mouwloze jurk binnenin is gemaakt van satijn? de bolero die 3/4 mouwtjes heeft en wie gaat naar de knie estelle organza? of is het het tegenovergestelde? Ik weet dat een bolero altijd kort is onderaan de schouders ... En daar ben ik niet in geïnteresseerd, maar eerder in degene die op het beeld zelf is en die naar de knie gaat. Uw antwoord zou mij een groot genoegen maken, zodat ik kan bestellen. mijn bruiloft zal in de eerste week van mei zijn. Uw site is geadviseerd door een vriend die thuis tevredenheid vond. Ik hoop dat het hetzelfde voor mij is. Met vriendelijke groet, CB Je suis intéressée par la robe de mariée dont la référence est: "une ligne3/4length manches en satin longueur genou organza robe de mariée (hsx1193)".
Et avant de la commander, je souhaite bien comprendre les détails de la robe:
la robe sans manches qui est à lintérieur est faite en satin?
le boléro qui a des manches 3/4 et qui va jusquau genou estelle en organza?
ou cest linverse?
Je sais quun boléro est toujours court juste au bas des épaules...Et je ne suis pas intéressée par celuilà mais plutôt par celui qui est sur limage même et qui va jusquau genou.
Votre réponse me ferait un grand plaisir afin que je puisse commander. mon mariage se passera à la première semaine de mai.
Votre site ma été conseillé par une ami qui a trouvé satisfaction chez vous. Jespère quil en serait de même pour moi.
Cordialement
CB

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Jo Ipsen
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2011

Ik was een beetje sceptisch toen ik online mijn trouwjurk kocht, dus ik heb de aankoop ongeveer 2 maanden uitgesteld. Ik hoef me echter geen zorgen te maken! Toen ik de jurk bestelde, zorgde ik ervoor dat ik de zeer behulpzame meetrichtlijnen las (ik raad je ten sterkste aan deze te lezen) en heb mezelf gemeten. Toen plaatste ik de bestelling voor mijn jurk en stak mijn vingers over dat ik niet gewoon mijn geld had verspild. Mijn jurk arriveerde 14 dagen later en was alles waarop ik had kunnen hopen. De kwaliteit van de stiksels en het merk van het kledingstuk is gewoon prachtig. Terwijl ik de jurk moest laten drukken (wat ik na zon lange reis had verwacht) was het slechts $ 10 om op te drukken en was binnen een uur klaar. De jurk zat goed en ik was erg onder de indruk van de elastische instink-brack aan de binnenkant, wat betekende dat ik me veiliger voelde in het strapless deel dan in een andere strapless jurk die ik ooit heb gedragen. Ik kan deze jurk echt niet genoeg aanbevelen. Ik heb wat fotos toegevoegd zodat je de jurk kunt zien. Bedankt Lightinthebox voor het zo betaalbaar maken van mijn trouwdag (onze kleine geheim!) Xx Jo I was a little sceptical buying my wedding dress online, so I put off the purchase for about 2 months I neednt have worried though! When I did order the dress I made sure I read the really helpful measuring guidelines (I strongly suggest you read these) and measured myself up. Then I placed the order for my dress and crossed my fingers that I hadnt just wasted my money. My dress arrived 14 days later, and was everything I could have hoped for. The quality of the stiching and the make of the garment is just beautiful. Whilst I did have to get the dress pressed (which I had expected after travelling such a long way) it was only $10 to press and was done in a hour. The dress sat well and I was extremely impressed with the elastic instiched braback on the inside which meant I felt more secure in the strapless part than in any other strapless dress I have ever worn. I really cant recommend this dress enough. I have added some photos so you can see the dress on. Thanks Lightinthebox for making my wedding day so affordable (our little secret!) xx Jo

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn Strapless Tot de knie Organza Aangepaste trouwjurken met Zijgedrapeerd door LAN TING BRIDE®
2%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 129.99
 A-lijn Illusie Hals Over de knie Organza Aangepaste trouwjurken met Strik Appliques Kant Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 142.49
 Baljurk Illusie Hals Over de knie Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Appliques Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 123.49
 A-lijn V-hals Tot de knie All Over Lace Aangepaste trouwjurken met Strik Strik(ken) Knopen Sjerp / Lint Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 123.49
 A-lijn Prinses V-hals Over de knie Taffeta Aangepaste trouwjurken met Kant Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 123.49
 Prinses Strapless Tot de knie Satijn Tule Aangepaste trouwjurken met Strik door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 94.99
 Prinses Illusie Hals Tot de enkel Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Appliques Sjerp / Lint Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Met sieraad Tot de knie Organza Aangepaste trouwjurken met Lace Inset door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Prinses V-hals Asymmetrisch All Over Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 94.99
 Strak / kolom Schouderafhangend Asymmetrisch Tule Aangepaste trouwjurken met Kralen Borduurwerk Kant door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 129.99
 Prinses Illusie Hals Strijksleep Chiffon Bloemen en kant Aangepaste trouwjurken met Strik Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 129.99
 Strak / kolom Bateau Neck Tot de knie Satijn Aangepaste trouwjurken met Kralen Zak door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 75.99
 Strak / kolom Met sieraad Asymmetrisch All Over Lace Aangepaste trouwjurken met Kant door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 123.49
 A-lijn V-hals Tot de enkel Organza Pure kant Trouwjurk met Strik Appliques Kant Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Een-schouder Tot de knie Satijn Tule Aangepaste trouwjurken met Bloem door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Met sieraad Over de knie Organza Bloemen en kant Aangepaste trouwjurken met Kralen Parel Appliques door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Stomp Hals Over de knie Satijn Aangepaste trouwjurken met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 99.99
 A-lijn V-hals Kapelsleep Taffeta Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Zijgedrapeerd door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 170.99
 A-lijn Prinses Strapless Tot de knie Satijn Aangepaste trouwjurken met Strik Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 99.99
 Baljurk Bateau Neck Tot de knie Satijn Tule Aangepaste trouwjurken met Drapering door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 85.49
 A-lijn V-hals Hofsleep Chiffon Bloemen en kant Aangepaste trouwjurken met Kant door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Queen Anne Tot de knie Satijn Tule Aangepaste trouwjurken met Kant Knoop door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 94.99
 A-lijn Illusie Hals Tot de knie Kant Mikado Aangepaste trouwjurken met Strik Sjerp / Lint Knoop door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Strak / kolom Illusie Hals Tot de knie Bloemen en kant Aangepaste trouwjurken met Appliques door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Strapless Asymmetrisch Beaded Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 151.99
 A-lijn V-hals Tot de grond All Over Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 199.99
 pantsuit hihnat Tot de grond Chiffon Corded Lace Bruidsmoederjurken met Appliques Kant Plooien Split voorzijde door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 179.99
 A-lijn Illusie Hals Tot de knie Kant Aangepaste trouwjurken met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Schouderafhangend Kort / Mini Satijn Pure kant Aangepaste trouwjurken met Sjerpen / Linten Bloem door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 119.99
 Prinses Illusie Hals Over de knie Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Knopen Sjerpen / Linten door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 A-lijn Illusie Hals Over de knie Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
CTest