English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door mandylangdon1
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2013

Ik hield van mijn jurk! Het was op tijd geleverd en was zeer goed gemaakt. Het was een te groot, maar gemakkelijk in te nemen. Ik deed geen gebruik, en ging met het formaat dat het dichtst bij mijn afmetingen lag, en ik verwachtte dat het een beetje groot zou worden. Ik kreeg heel veel complimenten en was over het algemeen erg blij. I loved my dress! It was delivered on time and was very well made. It was a too big, but was easily taken in. I did not do custom, and went with the size closest to my measurements, and I was expecting it to be a little big. I got lots of compliments and was very happy overall.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luciatunas
  • Jul 07, 2013

Ik wil dit product kopen, maar ik kan de kleuren niet zien, wat ik kan doen ???? voglio aquistare questo prodotto ma non posso vedere la scelta dei colori ,che posso fare ????

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sr1964
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2013

Wauw. de jurk is mooier dan ik me voorstel. ik krijg haar precies op tijd. de beoordeling is 100 wow. the dress is more beautiful than i imagine.
i get her exactly on time.
the grading is 100

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door allegrra
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2013

De jurk die ik heel leuk vond, heel goed genaaid. Zit perfect op het figuur. De levering is uitstekend voor 2 weken en ik probeer een jurk. Bedankt voor je werk en voor de uitstekende site Платье мне очень понравилось, сшито очень хорошо. Сидит на фигуре идеально. Доставка превосходная 2 недели и я примеряю платье. Спасибо вам за вашу работу и за отличный сайт

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door focsa.veronica
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2013

Vijf sterren voor deze jurk !!! Het is precies wat ik wilde en het is net zoals op de foto behalve de kleur ... de bovenkant van de jurk is niet helemaal wit, het is meer als beige en het is perfect zoals dit !! Ik ben super opgewonden om het te dragen en ik ga zeker nog meer dingen van lightinthebox !! Heel erg bedankt Five stars for this dress!!! It`s exactly what I wanted and it`s just like in the picture except the color..the top of the dress is not completely white it is more like beige and it`s perfect like this!! I am super excited to wear it and i`m definitely gonna by more things from lightinthebox!!

Thank you so much

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vlada.busuioc
  • Mar 28, 2013

echt mooie jurk)) Heel erg bedankt realy pretty dress))

Thank you so much

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door s.broendbjerg
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2013

Fantastische duidelijke website. De beste service en follow-up. Een jurk die absoluut perfect en onberispelijk is. Ik kan mijn armen helemaal niet met enthousiasme neerhalen. En dat is zeker dat ik kom terug. Heel erg bedankt voor deze tijd Fantastisk overskuelig hjemmeside. Den bedste service og opfølgning. En kjole der er helt perfekt og fejlfri. Jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring. Og det er HELT sikkert jeg vender tilbage.
Mange tak for denne gang

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nancybbravo
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 17, 2012

Ik was op zoek naar een jurk voor mijn eerste huwelijksceremonie en vond deze die mooi is. Ik kom uit Canada en in Canada verklaart de wet dat je eerst een huwelijksceremonie moet houden voor je kerkelijk huwelijk en ik heb deze specifieke jurk gekozen voor mijn huwelijksceremonie in het stadhuis. Het is heel schattig licht en eenvoudig en ik kan niet wachten om mijn jurk te dragen voor mijn eerste ceremonie. Zodra ik een paar fotos van mezelf in mijn jurk kan maken, zal ik het inzenden zodat iedereen het kan zien. Uit Canada I had been looking for a dress to where for my first wedding ceremony and found this one which is beautiful. I am from Canada and in Canada the law states that you must have a City Hall wedding ceremony first before your church wedding and I chose this particular dress for my City Hall wedding ceremony.

It is very cute light and simple and I cannot wait to wear my dress for my first ceremony. As soon as I can get some pictures of myself in my dress then I will send it in for everyone to see.

From Canada

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door loridavid
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2012

Ik hou van deze jurk! Heel schattig en goed gemaakt, ziet er precies zo uit als de foto! De jurk loopt een beetje groot ... ongeveer een halve maat, ik bestelde een 12 en het was dichter bij een 13. Vergeet niet om vooruit te plannen want deze jurk komt uit China ... 5 weken wachten Love this dress! Very cute & well made, looks exactly like the photo! The dress does runs a little large...about a half size, I ordered a 12 and it was closer to a 13. Remember to plan ahead as this dress is coming from China...5 week wait

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ashleigh.veronica
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 16, 2012

Absoluut LOVE deze jurk. Het is zo mooi en ik bewonder het constant en laat het aan mijn vrienden zien. Ik kan niet wachten om het naar mijn Leavers Dinner te dragen. Heel erg blij :) Absolutely LOVE this dress. It is so pretty & I am constantly admiring it & showing it to my friends. Cant wait to wear it to my Leavers Dinner. Very very happy :)

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest