English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (403 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Dec 29, 2016

Ik hou ervan. Aanbiddelijk. Ik heb het voor mijn huwelijkssessie gebruikt. Ik ben er verliefd op. I love it.
Adorable.
I used it for my wedding session.
Im in love with it.

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 02, 2013

Dit was mijn # 2 trouwjurk om s avonds in te dansen en ik vond het absoluut geweldig! Ik kocht het in ivoor en niet wit! Ik had het een beetje aangepast omdat mijn taille vrij klein was en een laagje tule had uitgenomen omdat het veel meer poef had dan de foto, maar de lading om te veranderen was minimaal! De kwaliteit is uitstekend en zelfs mijn naaister zei dat het een staal was. This was my #2 wedding dress to dance in for the evening and I absolutely LOVED IT! I purchased it in ivory and not white!

I had it altered a little because my waist is pretty small and had a layer of tulle taken out because it is had a lot more poof then the picture but the charge to alter was minimal!

The quality is superb and even my seamstress said it was a a steal.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (17) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2013

Het is de jurk van mijn dromen. Ik heb hem 5 sterren gegeven, omdat hij ze verdient! Slechts één ding meiden: als je een grote of gevallen borst hebt, denk dan dat deze jurk de ingebouwde BH heeft en dat het een probleem kan zijn. Ik kocht de bh voor de jurk en toen moest ik kiezen voor een verloopstuk. Anders is alles perfect! Deze jurk is een droom die uitkomt. Ik heb het 5 sterren gegeven omdat het het verdient. Slechts één ding, meisjes: als je grote borsten hebt, onthoud dan dat deze jurk een bh bevat en dit kan een probleem zijn. Ik kocht een bh voor de jurk en moest deze later veranderen. Al het andere was echter perfect !!! Es el vestido de mis sueños. Le he puesto 5 estrellas, porque se las merece! Solo una cosa chicas: si tenéis el pecho grande o caído, pensad que este vestido lleva el sujetador incorporado y puede ser un problema. Yo me compré el sujetador antes que el vestido y después tuve que decantarme por un reductor. Por lo demás, todo perfecto!!!

This dress is a dream come true. I gave it 5 stars because it deserves it. Just one thing, girls: if you happen to have big breasts, remember that this dress has a bra in it and this can be a problem. I bought a bra before the dress and later had to change it. Everything else was perfect though!!!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (16) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2013

Deze jurk is eerlijk gezegd nog beter in persoon! We hadden een repetitie-diner in de jaren 60 en deze jurk was de perfecte toevoeging. Het fotografeert verbazingwekkend goed, was uiterst comfortabel en blies mijn verwachtingen weg! De jurk arriveerde op de exact voorspelde verzenddatum en de klantenservice was tijdens het bestelproces zeer vriendelijk. Aarzel niet om deze jurk te pakken! Ik bestelde de mijne in Ivory (die nog steeds erg dicht bij wit is), in de standaard maat 2. De pasvorm was precies wat online metingen zeiden dat ze zouden zijn! (Voor meer fotos, zie de website van onze fotograaf! Http://amandakphotoart.com/nikkiajfamilylakehouserehearsaldinnersession) This dress is honestly even better in person!

We had a 60s themed Rehearsal Dinner and this dress was the perfect addition. It photographs amazingly well, was extremely comfortable, and blew away my expectations!

The dress arrived on the exact predicted shipping date, and the customer service was very friendly throughout the ordering process. Dont hesitate to get this dress!

I ordered mine in Ivory (which is still very close to white), in the standard size 2. The fit was exactly what online measurements said they would be!

(For more photos, see our photographers website! http://amandakphotoart.com/nikkiajfamilylakehouserehearsaldinnersession)

Antwoord(4) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (13) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 08, 2013

Hallo iedereen! Vandaag heb ik eindelijk mijn gedroomde trouwjurk gekregen !!! Het is meer dan ik ooit wilde. Het ziet er precies hetzelfde uit als op fotos op de website. Ik voel me prima ballerina !!! Ik kan niet wachten om hem aan te doen op mijn trouwdag. Ik was bang voor de juiste maat, maar alles is in orde. Ik besloot om een ​​4 te nemen en was bang dat het te klein zou worden, maar het is perfect. Goed dat ik niet besloot 6 te nemen, het zou te groot zijn. Dus meisjes zijn niet bang voor maat en nemen gewoon de maat op met maattabel. De kleur ivoor is briljant omdat mijn gezicht er niet wit uitziet. Stof is van zeer goede kwaliteit. De levering was snel en op tijd. Het lijkt erop dat mijn bruiloft zal zijn zoals in mijn dromen;) Veel geluk iedereen Hi everyone!
Today I finally got my dreamed wedding dress!!! Its more than I ever wished. Its looking exactly like on photos on web site. I feel like prima ballerina!!! Cant wait to put it on on my wedding day.

I was afraid about the right size, but everything is ok. I decided to took a 4 and was afraid its gonna be too small, but it’s perfect. Good that I didn’t decide to took 6 , it would be too big. So girls dont be afraid about size and just take the size correct with size chart. The color ivory is brilliant cause my face dont look white. Fabric is very good quality. Delivery was quick and on time. Seems like my wedding will be like in my dreams ;) Good luck everyone

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (14) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2013

Ik word verliefd op deze jurk vanaf het moment dat ik hem aan heb. Mooie jurk . Geweldige waarde voor het geld! I fall in love with this dress from the moment i put it on .

Lovely dress . Great value for the money !

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 16, 2012

Had net mijn bruiloft op 13 juli, dus hier zijn enkele fotos van de jurk! Iedereen hield van de jurk en kon niet stoppen met het aanvullen van mijn onconventionele keuze. Ik vond het ook geweldig, ik voelde me als een prinses =). Ik had de jurk een paar dagen eerder gedrukt, omdat hij helemaal rimpelig wordt als hij aankomt, en hij kwam perfect uit! Ik ga in de toekomst definitief van LTB kopen. Just had my wedding on the 13th July, so here are some pics of the dress! Everyone loved the dress and could not stop complementing me on my untraditional choice. I loved it also, I felt like a princess =)

I had the dress pressed a few days before as it does get all wrinkly when it arrive, and it came out perfect!

I am definately going to buy from LTB in the future.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2012

Erg blij met de jurk !!!! En geweldige service! Ik bestelde de jurk op maat, maar nam de jurk ook mee naar een professionele naaister. Ze haalde de vulling eruit en maakte de jurk ook een beetje meer perfect. Dus als je slim bent, bestel dan de jurk een beetje groter, zoals ik deed. We zijn getrouwd in augustus 2012, dus nu kan ik wat fotos van onze bruiloft plaatsen. Very happy with the dress!!!! And great service to!
I ordered the dress customemade, but also took the dress to a professional seamstress. She took out the padding and also made the dress a little bit more perfect.
So If you are smart, order the dress al little bit bigger, like I did.

We got Married in August 2012, so now I can place some pictures of our wedding.

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (9) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 07, 2014

De trouwjurk was prachtig. Perfect op maat gemaakt en prima prijskwaliteit verhouding. Dankzij deze jurk straalde ik op onze trouwdag. Iedereen vond dat ik er prachtig uitzag: zoals een prinsesje. Zeer mooie stoffen en mooie afwerking. Ze konden heel moeilijk geloven dat ik deze jurk online had aangekocht, aangezien hij zo mooi aansluitte. Zeker een aanrader! De trouwjurk was prachtig. Perfect op maat gemaakt en prima prijskwaliteit verhouding. Dankzij deze jurk straalde ik op onze trouwdag. Iedereen vond dat ik er prachtig uitzag: zoals een prinsesje. Zeer mooie stoffen en mooie afwerking. Ze konden heel moeilijk geloven dat ik deze jurk online had aangekocht, aangezien hij zo mooi aansluitte. Zeker een aanrader!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 06, 2018

Geweldige jurk, ik had het op maat gemaakt omdat mijn lichaam een ​​ongewone vorm heeft, veel meer betaald dan zijn verkoop voor nu, maar ik heb geen spijt van de aankoop, was op zoek naar iets kleins omdat het een kleine bruiloft was. Great dress, I had it custom made because my body has an unusual shape, paid way more than its selling for now but I dont regret the purchase, was looking for something short because its was a small wedding.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Baljurk Bateau Neck Tot de knie Satijn Tule Aangepaste trouwjurken met Drapering door LAN TING BRIDE®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 94.99
 A-lijn Prinses Illusie Hals Tot de knie Kant Tule Aangepaste trouwjurken met Kant Sjerp / Lint Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Prinses Met sieraad Tot de knie Satijn Aangepaste trouwjurken met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Prinses Halter Tot de knie Chiffon Aangepaste trouwjurken met Kralen Drapering Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 94.99
 Prinses Illusie Hals Tot de enkel Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Appliques Sjerp / Lint Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Stomp Hals Hofsleep All Over Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 199.99
 A-lijn Schouderafhangend Over de knie Beaded Lace Aangepaste trouwjurken met Kralen Pailletten Appliques door LAN TING Express
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 123.49
 Trompet / zeemeermin Strapless Tot de knie Lace Over Satin Aangepaste trouwjurken met Kant Gelaagd door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn V-hals Tot de knie All Over Lace Aangepaste trouwjurken met Strik Strik(ken) Knopen Sjerp / Lint Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 Baljurk Strapless Tot de grond Tulle Over Lace Aangepaste trouwjurken met Kant door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Scoop Neck Tot de grond Chiffon Aangepaste trouwjurken met Kralen Drapering door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 129.99
 Prinses Illusie Hals Strijksleep Chiffon Bloemen en kant Aangepaste trouwjurken met Strik Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 149.99
 A-lijn Queen Anne Tot de knie Satijn Tule Aangepaste trouwjurken met Kant Knoop door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 104.49
 Prinses Strapless Tot de knie Satijn Tule Aangepaste trouwjurken met Strik door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 94.99
 Baljurk Illusie Hals Over de knie Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Appliques Kant door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 129.99
 Strak / kolom Bateau Neck Tot de knie Satijn Aangepaste trouwjurken met Kralen Zak door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses Bateau Neck Over de knie Tule Pailletten Aangepaste trouwjurken met Pailletten Kant door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Prinses Bateau Neck Tot de knie Satijn Aangepaste trouwjurken met Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Sweetheart Hofsleep Chiffon Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Illusie Hals Over de knie Organza Aangepaste trouwjurken met Strik Appliques Kant Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 159.99
 A-lijn Met sieraad Strijksleep Chiffon Aangepaste trouwjurken met Drapering Ruches door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 109.99
 Prinses V-hals Asymmetrisch All Over Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 99.99
 Baljurk Met sieraad Tot de knie Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Sjerp / Lint Kristallen bloemenspeld door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Scoop Neck Tot de knie Katoen Tule Aangepaste trouwjurken met Kant door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Een-schouder Asymmetrisch Satijn Tule Aangepaste trouwjurken met Pailletten Appliques door LAN TING Express
1% koopUSD $ 99.99
 Strak / kolom Stomp Hals Strijksleep Chiffon Pure kant Aangepaste trouwjurken met Kristal Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 151.99
 A-lijn Met sieraad Over de knie Chiffon Aangepaste trouwjurken met door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn V-hals Tot de enkel Organza Pure kant Trouwjurk met Strik Appliques Kant Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 Prinses Illusie Hals Over de knie Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Knopen Sjerpen / Linten door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 A-lijn V-hals Strijksleep Chiffon Beaded Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques Knoop door LAN TING Express
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Vierkante hals Tot de knie Kant Tule Aangepaste trouwjurken met Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin Sweetheart Strijksleep Organza / Tule Aangepaste trouwjurken met Kristallen bloemenspeld door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 249.99
ATest