English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (193 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Oct 22, 2018

Ik vond alles heel leuk. Kreeg wat ze verwachtten. Komt overeen met de foto en grootte die is besteld. Все очень понравилось. Получили то, что и ожидали. Соответствует картинке и размеру который заказывали.

Antwoord(3) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (6)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2019

Bestelling snel geleverd. Pyjamas zijn geweldig, warm, goed gemaakt. Заказ доставили очень быстро. Пижама замечательная, тёплая, хорошо сшита.

Antwoord(2) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 20, 2018

De levering was super snel. Mijn kleine klant is echt blij. Delivery was super fast. My little customer is really happy.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (9) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 09, 2018

Ik hield van de kigurumi, hij heeft een hele goede stof, hij is erg heet, het enige probleem was dat ik de verkeerde maat kocht, mijn lengte is 1,41 en ik heb de 1,35 tot 1,40 gekocht. Ik dacht dat het de juiste maat was maar het bleef een beetje klein in de schenen, maar gebruik gewoon een iets grotere kous, ik vond ook de rits erg handig om naar de badkamer te gaan is hiervoor gemaakt ... Met Everything Loved the Product !! Amei o kigurumi, tem o tecido muito bom, é bem quente,o único problema foi que comprei o tamanho errado, minha altura é de 1,41 e comprei o de 1,35 a 1,40 pensei que era o tamanho certo mas ficou um pouco pequeno nas canelas, mas é só usar uma meia um pouco maior, achei também o zíper muito útil para ir ao banheiro é feito para isso... Com Tudo Amei o Produto !!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (4)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 09, 2018

Ik hield van de kigurumi, hij heeft een hele goede stof, hij is erg heet, het enige probleem was dat ik de verkeerde maat kocht, mijn lengte is 1,41 en ik heb de 1,35 tot 1,40 gekocht. Ik dacht dat het de juiste maat was maar het bleef een beetje klein in de schenen, maar gebruik gewoon een iets grotere kous, ik vond ook de rits erg handig om naar de badkamer te gaan is hiervoor gemaakt ... Met Everything Loved the Product !! Amei o kigurumi, tem o tecido muito bom, é bem quente,o único problema foi que comprei o tamanho errado, minha altura é de 1,41 e comprei o de 1,35 a 1,40 pensei que era o tamanho certo mas ficou um pouco pequeno nas canelas, mas é só usar uma meia um pouco maior, achei também o zíper muito útil para ir ao banheiro é feito para isso... Com Tudo Amei o Produto !!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 09, 2018

Ik hield van de kigurumi, hij heeft een hele goede stof, hij is erg heet, het enige probleem was dat ik de verkeerde maat kocht, mijn lengte is 1,41 en ik heb de 1,35 tot 1,40 gekocht. Ik dacht dat het de juiste maat was maar het bleef een beetje klein in de schenen, maar gebruik gewoon een iets grotere kous, ik vond ook de rits erg handig om naar de badkamer te gaan is hiervoor gemaakt ... Met Everything Loved the Product !! Amei o kigurumi, tem o tecido muito bom, é bem quente,o único problema foi que comprei o tamanho errado, minha altura é de 1,41 e comprei o de 1,35 a 1,40 pensei que era o tamanho certo mas ficou um pouco pequeno nas canelas, mas é só usar uma meia um pouco maior, achei também o zíper muito útil para ir ao banheiro é feito para isso... Com Tudo Amei o Produto !!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 09, 2018

Ik hield van de kigurumi, hij heeft een hele goede stof, hij is erg heet, het enige probleem was dat ik de verkeerde maat kocht, mijn lengte is 1,41 en ik heb de 1,35 tot 1,40 gekocht. Ik dacht dat het de juiste maat was maar het bleef een beetje klein in de schenen, maar gebruik gewoon een iets grotere kous, ik vond ook de rits erg handig om naar de badkamer te gaan is hiervoor gemaakt ... Met Everything Loved the Product !! Amei o kigurumi, tem o tecido muito bom, é bem quente,o único problema foi que comprei o tamanho errado, minha altura é de 1,41 e comprei o de 1,35 a 1,40 pensei que era o tamanho certo mas ficou um pouco pequeno nas canelas, mas é só usar uma meia um pouco maior, achei também o zíper muito útil para ir ao banheiro é feito para isso... Com Tudo Amei o Produto !!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2018

Super mooie en goede kwaliteit! Str. 100 cm, mijn dochter gebruikt meestal maat 86-92 cm, dus het is een beetje groot, maar ze kan het nog een jaar gebruiken. We kozen voor een snelle levering voor een klein extra bedrag, omdat we het 5 dagen later nodig hadden voor een vaste naam, een beetje nerveus over of het op tijd zou aankomen, maar in slechts 3 dagen werd het gepromoot. Ik ben erg blij met zowel de kwaliteit als de levering, duidelijk deze winkelpagina die ik in de toekomst wil gebruiken! Super fin og god kvalitet!
Str. 100 cm, min datter bruger normalt str. 86-92 cm så den er lidt stor men så kan hun bruge den et år mere.
Vi valgte hurtig levering for et lille ekstra beløb, da vi skulle bruge den til fastelavn 5 dage efter, var lidt nervøs for om den ville nå frem i tide men på kun 3 dage var den fremme.
Jeg er er meget tilfreds med både kvalitet og levering helt klart den her shopping side jeg vil bruge fremover!

Antwoord(1) Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (9) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2018

Alles perfect. Grootte goed en snel verzending Todo perfecto. Talla bien y envío rápido

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (5)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2018

Na een lange wachttijd kwamen we aan, mijn dochters waren erg blij, het was het wachten waard. después de una larga espera ya nos llego, mis hijas super felices, valió la espera.

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (4)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kinderen Kigurumi pyjamas Unicorn vliegend Paard Pony Onesie pyjamas Flanel Regenboog / Blauw / Roze Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 14.84
 Kigurumi pyjamas Kinderen Jongens en meisjes Modieus Festival / Feestdagen Flanel Fleece Carnaval Kostuums Schattig
1% koopUSD $ 19.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Leeuw Dieren Onesie pyjamas Fleece Oranje Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 24.99
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Unicorn vliegend Paard Pony Onesie pyjamas Fluwelen Mink Roos / Blauw / Roze Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 19.79
 Kinderen Kigurumi pyjamas Tiger Dieren Onesie pyjamas Flanel Fleece Oranje Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 29.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Unicorn vliegend Paard Dieren Onesie pyjamas Fleece Roze / Wit + blauw / White + roze Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen
1% koopUSD $ 14.99
 Volwassenen Kigurumi pantoffels Kat totoro Dieren Onesie pyjamas Polyesteri Katoen Groen / Blauw / Roze Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 12.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Kat Dieren Onesie pyjamas Fleece Grijs Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 29.99
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Unicorn Dieren Onesie pyjamas Fleece Roze Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 26.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Dinosaurus Dieren Onesie pyjamas Flanel Fleece Groen Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 16.99
 Kinderen Cosplay Kostuums Kigurumi pyjamas Unicorn vliegend Paard Pony Onesie pyjamas Flanel Geel Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
2% koopUSD $ 29.99
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Eekhoorn Vliegende eekhoorn Dieren Onesie pyjamas Fleece Roze Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
2% koopUSD $ 29.99
 Kinderen Trui met capuchon Kigurumi pyjamas Kat Onesie pyjamas Coral Velve Groen / Fuschia Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
2% koopUSD $ 39.99
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Unicorn vliegend Paard Dieren Onesie pyjamas Fleece Blauw / Geel + blauw / White + Gray Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen
3% koopUSD $ 24.99
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Panda Dieren Onesie pyjamas Fleece Zwart / Wit Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
3% koopUSD $ 29.99
 Volwassenen Cosplay Kostuums Kigurumi pyjamas Unicorn vliegend Paard Pony Onesie pyjamas Flanel Regenboog Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
3% koopUSD $ 22.99
 Volwassenen Kigurumi pantoffels Monster Dieren Onesie pyjamas Katoen Blauw / Roze / Donkergroen Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
4% koopUSD $ 16.14
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Unicorn Anime Pony Onesie pyjamas polyestervezel Paars Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
4% koopUSD $ 29.99
 Kinderen Baby Cosplay Kostuums Hallloween figuren Kigurumi pyjamas Unicorn Pony Onesie pyjamas Flanel Fleece Paars / Blauw / Roze Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent
4% koopUSD $ 29.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Panda Dieren Onesie pyjamas Flanel Fleece Zwart Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
5% koopUSD $ 29.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Pika Pika Dieren Onesie pyjamas Flanel Fleece Geel Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
5% koopUSD $ 22.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas vliegend Paard Onesie pyjamas Flanel Wit + blauw Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
5% koopUSD $ 24.99
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Unicorn Pony Onesie pyjamas Flanel Regenboog Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
6% koopUSD $ 34.99
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Unicorn Pony Onesie pyjamas Flanel Fleece Roze Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
6% koopUSD $ 24.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Kat totoro Dieren Onesie pyjamas Flanel Fleece Grijs Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
6% koopUSD $ 22.99
 Volwassenen Cosplay Kostuums Kigurumi pyjamas Unicorn vliegend Paard Pony Onesie pyjamas Flanel Roze Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 24.99
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Unicorn Pony Onesie pyjamas Flanel Fleece Paars Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 24.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Unicorn Dieren Onesie pyjamas Flanel Fleece Blauw / Roze Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 24.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Pinguin Dieren Onesie pyjamas Fleece Zwart / Wit Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 29.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Kangoeroe Onesie pyjamas Fleece Oranje Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 29.99
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Unicorn Dieren Onesie pyjamas Fleece Paars / Blauw / Roze Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 24.99
 Kinderen Kigurumi pyjamas Giraffe Dieren Onesie pyjamas Flanel Fleece Bruin / Groen / Blauw Cosplay Voor Jongens en meisjes Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 29.99
 Volwassenen Kigurumi pyjamas Unicorn Onesie pyjamas Flanel Fleece Roze Cosplay Voor Mannen & Vrouwen Dieren nachtkleding spotprent Festival / Feestdagen kostuums
1% koopUSD $ 24.99
CTest