English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (50 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Sep 16, 2015

Vrij gelijkaardig aan de foto, de kleur en het materiaal zijn geweldig, aangekomen voor de verwachte! Abbastanza simile allimmagine, il colore e il materiale sono ottimi, arrivata prima del previsto!

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 31, 2014

Uitstekende kwaliteit! Pruik is echt zacht en comfortabel Excellent quality! Wig is really soft and comfortable

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2013

Kom op tijd aan, pak goed en van zeer goede kwaliteit. En al zijn voor bijna niets! Ik heb 2 keer duurder gezien voor slechte kwaliteit. Ik heb geen spijt van deze aankoop op LightintheBox. Arrivez dans les temps, bien emballer et de très bonne qualité. Et tout sa pour presque rien ! Jen est vu des 2 fois plus chère aillleurs pour une qualité médiocre. Je ne regrette pas cette achat sur LightintheBox.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2012

Als een doorgewinterde cosplayer en klant ben ik erg kieskeurig over waar ik mijn pruiken koop. Ik koop niet bij kledingwinkels, ik ben kieskeurig met mijn eBay-verkopers en koop bijna nooit van een site die ik niet ken. Toen deze foto echter in mijn google-zoekopdracht naar voren kwam, dacht ik dat ik me zou aftekenen en het eens zou proberen. De pruik zag er bijna perfect uit, dus ik dacht dat mijn pruikstylist het zou kunnen maken. Dus ik bestelde de pruik en dacht er maar heel weinig over na. Stel je mijn verbazing voor toen het in dezelfde week aankwam! Nooit had ik een item zo snel verzonden! En ik woon in Australië. Verwelkomd tot nu toe, opende ik de pruik gretig en mijn pruikstylist arriveerde om te beginnen. Hij vertelde me dat het de gemakkelijkste pruik was die hij lang moest stylen! Het haar was hoogwaardig en verbazingwekkend volgzaam! Hij was binnen het uur klaar! En mijn pruik ziet er geweldig uit. Ik kon het nauwelijks geloven! Ik zal deze website zeker aanbevelen aan al mijn vrienden en eventuele vreemden die ik toevallig tegenkom tijdens het dragen ervan. Ik heb geen enkele moeite gehad met het aankoopsysteem, de verzending was uitstekend, de communicatieve e-mails perfect. Al met al was mijn ervaring geweldig. Je hebt hier een levenslange klant opgedaan. As a seasoned cosplayer and costumer I am extremely fussy about where I buy my wigs from. I dont buy from costume shops, I am fussy with my eBay sellers and almost NEVER buy from a site I dont know.

However, when this picture came up in my google search, I thought that I would branch out and give it a try. The wig looked almost perfect, so I thought that my wig stylist would be able to makedo with it.

So I ordered the wig and thought little of it.

Imagine my surprise when it arrived in the same week! Never have I had an item shipped out so fast! And I live in Australia.

Pleased thus far, I opened the wig up eagerly and my wig stylist arrived pronto to begin.

He informed me that it was the easiest wig hes had to style in a long while! The hair was high grade, and amazingly compliant! He was done within the hour! And my wig looks wonderful. I could scarcely believe it!

I will most definitely be recommending this website to all my friends and any strangers I happen upon while wearing it. I have had no trouble at all with the buying system, the shipping was outstanding, the communicative emails perfect.

All in all, my experience has been amazing. Youve gained yourself a lifelong customer here.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2019

Heeft styling nodig en is een goede pasvorm voor mijn grote hoofd, maar een geweldige pruik. Ik zou absoluut opnieuw van licht in de doos kopen. Needs styling and is a snug fit for my big head but a great wig. I would absolutely buy from light in the box again.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2018

Eindelijk na 2 maanden is de pruik gearriveerd en verkeert in uitstekende staat, soms hoopte ik er niet meer op Finalmente dopo 2 mesi la parrucca è arrivata ed è in ottime condizioni, a momenti non ci speravo più

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 10, 2015

Geweldige pruik verzonden met kostuum !! Great wig shipped with costume!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 26, 2015

Het is erg goed. Ik moest gewoon wat onderdelen doorsnijden, maar dat is goed. 5 sterren, omdat het er geweldig uitziet Its very good. I just had to cut some parts, but thats okay. 5 Stars, because it looks amazing

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 26, 2015

Het pakket kwam op tijd aan Le colis est arrivé dans les délais

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 07, 2015

geweldige pruik. precies wat was gewenst. great wig. just what was wanted.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cosplay Pruiken Kingdom Hearts Sora Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 22.99
 geinspireerd door Huurmoordenaar Cosplay Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Lange mouw Jas Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 28.49
 Wapen geinspireerd door Kingdom Hearts Sora / Yellow Diamond Anime Cosplayaccessoires Wapen PVC Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 44.99
 Meer Accessoires geinspireerd door Kingdom Hearts Sora Anime Cosplayaccessoires Wapen Hout Heren nieuw Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 64.99
 Cosplay Pruiken Kingdom Hearts Roxas Blond Anime / Videogames Cosplaypruiken 14 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 23.74
 Meer Accessoires geinspireerd door Kingdom Hearts Cosplay Anime Cosplayaccessoires PVC / ABS Heren / Dames nieuw / heet Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 54.99
 Cosplay Pruiken Ensemble Stars Mitsuru Tenma Anime / Videogames Cosplaypruiken 14 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 19.99
 SAO Alicization Asuna Yuuki Dames 34 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 39.99
 My Hero Academia / Boku No Hero Academia Midoriya Izuku Heren Dames 11.8 inch(es) Hittebestendige vezel Donkergroen Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 23.74
 Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro Dames 42 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 My Hero Academia / Boku No Hero Academia Todoroki Shoto Jongens Meisjes 14 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 14.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
2% koopUSD $ 27.71
 geinspireerd door Kingdom Hearts Cosplay Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Jas / Broeken / Handschoenen Voor Heren
2% koopUSD $ 149.99
 geinspireerd door Kingdom Hearts Cosplay Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Mantel Halloweenkostuums
3% koopUSD $ 44.99
 Meer Accessoires geinspireerd door SAO Alicization Kirito / Elucidator Anime Cosplayaccessoires Hout Heren Halloweenkostuums
3% koopUSD $ 67.49
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork / Anime Mouwloos Blouse / Rok / Mouwen Halloweenkostuums / Satiini
3% koopUSD $ 39.59
 Cosplay Pruiken Diabolik Lovers Cosplay Sakamaki Subaru Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
4% koopUSD $ 29.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid SeeU Anime / Videogames Cosplaypruiken 32 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
4% koopUSD $ 32.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Chiaki Nanami Anime / Videogames Cosplaypruiken 16 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Naruto Sakura Haruno Anime/ Videogames Cosplaypruiken 35 CM Hittebestendige vezel Unisex
5% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Monokuma Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 16.14
 Cosplay Pruiken Vocaloid Kagamine Rin Anime / Videogames Cosplaypruiken 18 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 60 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 34.99
 Cosplay Pruiken Final Fantasy Kadaj Anime / Videogames Cosplaypruiken 16 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Nier: Automaten 2B Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Alicization Asuna Yuuki Anime / Videogames Cosplaypruiken 32 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 32.99
 Cosplay Pruiken Final Fantasy Hope Estheim Zilver Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 16.99
 Cosplay Pruiken Dramatical Murder Aoba Segaraki Anime / Videogames Cosplaypruiken 24 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 21.99
 Cosplay Pruiken Kingdom Hearts Kairi Anime / Videogames Cosplaypruiken 18 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Clannad Kotamo Ichinose Anime / Videogames Cosplaypruiken 24 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Dot Hack Atoli Anime / Videogames Cosplaypruiken 10 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Ensemble Stars Sakuma Rei Zwart Anime / Videogames Cosplaypruiken 22 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 13.99
 Cosplay Pruiken Hakuouki Senhime Ashura Wit Anime / Videogames Cosplaypruiken 40 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 21.99
CTest