English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 4 (74 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Mar 20, 2013

Het is de eerste keer dat ik een aankoop in Light doe in de doos ^^ De site is erg en de prijzen zijn voor iedereen heel toegankelijk, wacht gewoon tot mijn product arriveert ^^ Ik heb veel vrienden die hier al hebben gekocht en een notitie hebben gegeven 1000 voor de luxe van de rekwisieten ^^ Gefeliciteerd met het werk Licht in de doos is Licht in de doos: P É a primeira vez que estou efetuando uma compra no Light in the box ^^ O Site é muito e os preços são muito acessíveis a todo mundo, agora só esperar para o meu produto chegar ^^ Tenho muitos amigos que já compraram aqui e deram nota 1000 pelo luxo dos protudos ^^ Estão de parabéns pelo trabalho Light in the box é Light in the box :P

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 24, 2017

Bevredigende levertijd, ik gebruik veel. Prazo de entrega satisfatório, uso muito.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2015

Precies wat ik zocht! Door lak toe te voegen kun je de pruik naar wens maken! Justo lo que buscaba! Añaniendo laca te puedes hacer la peluca a tu gusto!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 23, 2017

Na een klein ontwerp, vond ik dat het eruit zag als Roxas. Goede pruik. Pienen muotoilun jälkeen sain sen näyttämään roxasin näköiseltä. Hyvä peruukki.

Antwoord(1) Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 28, 2017

Het kwam op tijd en vorm aan. De pruik verraste me heel erg, maakte een goede aankoop. Sterk aanbevolen Llegó en tiempo y forma
La peluca me agradó mucho, realice una buena compra
Muy recomendado

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2017

De pruik is perfect voor het cosplay kostuum dat ik maak. Het haar voelt aan alsof het goed zal reageren op de stijl die ik wil. Het lijkt heel goed gemaakt voor de prijs. Ik zou dit product aanbevelen. De pruik werd op tijd geleverd zoals beloofd. The wig is perfect for the cosplay costume I am making. The hair feels like it will responds well to the style I want. It seems very well made for the price. I would recommend this product. The wig was delivered on time just as promised.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 05, 2016

Fantastische liefde, het had niet gelukkiger kunnen zijn. Het is even wennen maar dat komt met de tijd. fantastic love it could not have been anymore happier with this it takes some getting used to but that will come with time.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 02, 2016

Meteen binnengekomen met het netvlies. Arrivata subito con retina allinterno.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 07, 2016

Uitstekende kwaliteit en kleur Dank u zeer! Excellent quality and color Thank-you very much!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 22, 2016

Goed product met de verwachte kwaliteit. Levering op aangekondigde tijd. Goede verpakking Goede verkoper Goed product met de verwachte kwaliteit. Levering binnen de aangekondigde periode. Goede verpakking Goede verkoper Good product with the expected quality. Delivery on announced time. Good packaging. Good seller.
Buen producto con la calidad esperada. Entrega en el plazo anunciado. Buen empaquetado. Buen vendedor.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kingdom Hearts Roxas Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 24.99
 geinspireerd door Final Fantasy Cloud Strife Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Jas Broeken Taille Accessoire kostuums
1% koopUSD $ 54.99
 geinspireerd door Kingdom Hearts Cosplay Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Mantel kostuums
1% koopUSD $ 44.99
 Fairy Tail Natsu Dragneel Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 28.49
 Geen Wedstrijd Geen Leven Sora Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 My Hero Academy Battle For All / Boku No Hero Academia Cosplay Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Gouden Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Meer Accessoires geinspireerd door Kingdom Hearts Cosplay Anime Cosplayaccessoires PVC / ABS Heren / Dames nieuw / heet Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 54.99
 My Hero Academy Battle For All / Boku No Hero Academia Midoriya Izuku Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Kingdom Hearts Sora Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 My Hero Academia / Boku No Hero Academia Midoriya Izuku Heren Dames 11.8 inch(es) Hittebestendige vezel Donkergroen Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Kuroko Tetsuya Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 26.99
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 32.99
 My Hero Academia / Boku No Hero Academia Midoriya Izuku Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 19.99
 My Hero Academia Kaminari Denki Allemaal 12 inch(es) Hittebestendige vezel Gouden Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 19.99
 geinspireerd door Dangan Ronpa Junko Enoshima / schoolmeisjes Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Lolita Jas Blouse Rok kostuums
3% koopUSD $ 42.74
 Seraph van het einde Cosplay Krul Tepes Heren Dames 40+30 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Naruto Naruto Uzumaki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Lange mouw Jas / Broeken Voor Heren / Dames
4% koopUSD $ 37.99
 Naruto Sasuke Uchiha Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 19.99
 Naruto Hatake Kakashi Heren 10 inch(es) Synthetische Vezel Zilver Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 16.99
 Dramatical Murder Aoba Segaraki Heren 24 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 21.99
 SAO Alicization Kirito Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 28.49
 geinspireerd door SAO Alicization Kirito Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Broeken / Handschoenen / Mantel Voor Heren / Dames
5% koopUSD $ 59.39
 My Hero Academia / Boku No Hero Academia Todoroki Shoto Jongens Meisjes 14 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 14.24
 Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro Dames 42 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 28.49
 geinspireerd door Naruto Akatsuki / Itachi Uchiha Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Meer Accessoires Anime Mantel / Kettingen / Hoofdband Voor Heren / Dames
6% koopUSD $ 34.64
 Anime Action Figures geinspireerd door One Piece Monkey D. Luffy PVC CM Modelspeelgoed Speelgoedpop Heren Dames
1% koopUSD $ 18.99
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 48 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 18.99
 geinspireerd door Naruto Akatsuki / Sasuke Uchiha Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Anime Lange mouw Mantel / Hoodie Cloak Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 19.79
 geinspireerd door Fate / Grand Order Alexander Iskandar Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Art Deco / Nieuwigheid Rok / Korset / Mantel Voor Unisex
1% koopUSD $ 129.99
 Meer Accessoires geinspireerd door Kingdom Hearts Sora Anime Cosplayaccessoires Wapen Hout Heren nieuw Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 64.99
 Wapen geinspireerd door Kingdom Hearts Sora / Yellow Diamond Anime Cosplayaccessoires Wapen PVC Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 44.99
 Naruto Minato Namikaze Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Naruto Cosplay Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Oranje Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 16.99
BTest