English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (134 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • May 15, 2017

Heel schattig ik kreeg in twee kleuren Muy lindos me llego en dos colores

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2018

Ik hou ervan, zeer nuttige en goede ondersteuning Me Encanta, muy útiles y buen soporte

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 31, 2018

Ik kocht het als een klein geschenk voor mijn moeder en ze was verbaasd! Nu vroegen mijn vriendin, mijn tante en mijn zus me om voor hen te gaan halen! Deze kleine gadget is inderdaad nuttig. Ot kan uw tas op de grond houden en opbergen en ruimte besparen. Het is zeker een handige gadget voor elke vrouw bij vele gelegenheden, zoals wanneer ze koffie gaan drinken I bought it as a small gift to my mother and she was amazed! Now my girlfriend, my aunt and my sister asked me to get for them too!
This small gadget is indeed useful. Ot can handle and keep your bag on the table and save space.
Its definitely a useful gadget for every woman on many occasions like when they go out for coffee

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 28, 2016

Zeer mooie, behulpzame en kleurrijke Crystal Folding Bag Hanger Handbag Hook ... love it! Very nice, helpful and Colorful Crystal Folding Bag Hanger Handbag Hook...
love it!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 22, 2017

Super handig, we zouden er allemaal minstens één moeten hebben. Toen de steen arriveerde, was hij los en moest ik hem raken. Súper útil, todas deberíamos de tener por lo menos uno. Cuando llegó la piedra estaba despegada y la tuve que pegar.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 12, 2019

Prima artikel, goedkoop en op tijd geleverd Prima artikel, goedkoop en op tijd geleverd

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 29, 2015

Mooie hangers, 6 stuks besteld, allemaal zwarte ontvangen. Mooie hangers, 6 stuks besteld, allemaal zwarte ontvangen.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2016

top dingen handig voor je tassen top dingen handig voor je tassen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2019

Geweldig product mijn vrouwen zijn blij Ottimo prodotto le mie donne sono contente

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2018

Artikel volgens de beschrijving, zeer tevreden met mijn aankoop! ! ! Article conforme à la description, très satisfaite de mon achat ! ! !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 kleurrijke kristallen vouwbare zak hanger handtas haak (1 stuk willekeurige kleur)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 Bewaarmanden Algemeen gebruik Ongeweven Normale Accessoire 1 Opslag Tas Huishoudelijke opbergzakken
1% koopUSD $ 8.35
 PU-nahka Muovi Ovaal Voor tijdens de reis Huis Organisatie, 1pc Vuilniszakken en -bakken Make-up opslag Tassenhaken Bewaarzakken
1% koopUSD $ 9.05
 tekstiili Muovi Ovaal Noviteit Multi-Functies Huis Organisatie, 6 Bewaarzakken
1% koopUSD $ 8.79
 3d ruimtebesparend hanger magie kleerhanger met haak kast organisator (10st)
1% koopUSD $ 3.87
 1 st hout baby meisje jongen tand organizer bespaar melk tanden opslag verzamelen tanden gift navelstreng lanugo creatieve voor kid jongen meisje
1% koopUSD $ 10.99
 Muovi Noviteit Multi-Functies Huis Organisatie, 1 Oordopjestasje Organizers Bewaarzakken
1% koopUSD $ 3.29
 verstelbare 20-haaks roterende riem rek sjaal organizer heren stropdas hanger houdt
1% koopUSD $ 1.64
 na muur dempen deur spatborden golf rubberen deurslot beschermend pad muur stok
1% koopUSD $ 1.86
 Rechthoekig Multifunctioneel Huis Organisatie, 1pc Hangers
1% koopUSD $ 1.64
 set van 6 zelfklevende witte muur hanger sticky deur haken thuis hulp
2% koopUSD $ 1.64
 kunststof rechthoekige compressie thuisorganisatie, 5 st
2% koopUSD $ 2.19
 Muovi Vouwbaar Broeken / Kleding Hanger, 5 stuks
2% koopUSD $ 17.59
 Metaal Rechthoekig geometrisch patroon Huis Organisatie, 1pc Hangers
3% koopUSD $ 10.99
 het baby-veiligheidsslot kinderladendeurslot enkel pakket
3% koopUSD $ 1.64
 PP Driehoek Multifunctioneel Huis Organisatie, 1pc
3% koopUSD $ 4.39
 Muovi Rechthoekig geometrisch patroon Huis Organisatie, 1pc Hangers
4% koopUSD $ 3.29
 Roestvrij staal Multifunctioneel Huis Organisatie, 1pc Rekken
4% koopUSD $ 10.99
 Muovi / Metaal Rechthoekig geometrisch patroon Huis Organisatie, 1pc Hangers
4% koopUSD $ 5.49
 Holiday Decorations Feest / Kerstversieringen Ornamenten Feest / Noviteit / Kerstmis Geel / Rood / Blauw 1set
5% koopUSD $ 2.19
 Aluminium Ovaal Huis Organisatie, 1pc Gereedschaporganizers / Keukenhaken / Haken
5% koopUSD $ 26.39
 Muovi Multifunctioneel Huis Organisatie, 1set Hangers
5% koopUSD $ 3.29
 huishoudelijke kunststof ruimte te sparen antislip hangers multifunctionele vouw kleerhanger magische hanger nuttig
6% koopUSD $ 2.84
 zachte rubberen hond kat huisdier riem haak bastis kleerhanger
6% koopUSD $ 8.79
 Muovi Multifunctioneel Huis Organisatie, 1set Bewaarzakken
6% koopUSD $ 0.33
 Alumiiniseos Sterke viscose Industriele stijl Vlak Muurhaken
1% koopUSD $ 8.79
 Jashaken Rekken Badjashaken Tassenhaken Douchehaken Vensterhaken Badhaken Keukenhaken Muurhaken Noviteit haken Deurhaken Metaal Haak
1% koopUSD $ 25.29
 kunststof rechthoek multifunctionele thuisorganisatie, 4 st
1% koopUSD $ 2.19
 Alles-in-1 / Leven Uniek ontwerp Geschenken Kast opslag
1% koopUSD $ 3.29
 multifunctionele s magische kledingkast ijzer broek haak ondersteuning multi-layer antislip (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 8.79
 Siliconen Multifunctioneel Huis Organisatie, 1set Planken Kastsystemen
1% koopUSD $ 0.66
 Muovi Ovaal Huis Organisatie, 1pc Gereedschaporganizers / Keukenhaken / Haken
1% koopUSD $ 7.59
 Muovi Multifunctioneel Huis Organisatie, 1set Deurhaken Noviteit haken Keukenhaken Badhaken Tassenhaken
1% koopUSD $ 3.40
CTest