English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Valentijnsdag Cadeaugids Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (17 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Mar 16, 2016

Hij is super grappig maar ik dacht dat er verschillende waren Il est super rigolo mais je pensais quil y en avait plusieurs

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 20, 2016

Tevreden. Het artikel komt overeen met de beschrijving. Ik raad aan Satisfait. Larticle correspond à la description. Je recommande

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 16, 2016

Beter dan ik had verwacht. Ik weet het ook zeker. !!!!! Καλυτερα απο οτι περιμενα. Θα παρω και αλλα σιγουρα.!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Grieks Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 18, 2015

Praktische en eenvoudig te reinigen onderzetters. Praktische und leicht zu reinigende Untersetzer.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2015

Ik ontving 1 groene, 1 blauwe en 2 bruine onderzetters. Ik Wou ECHT dat ik had mogen kiezen welke kleuren ik wilde. Het groen en blauw zijn perfect voor mij, en ik had liever alleen die kleuren. Aangezien deze onderzetters van siliconen zijn gemaakt, schuiven ze niet op tafel en zijn ze erg mooi. De voet van een wijnglas past net binnen de opstaande rand van de knop. I received 1 green, 1 blue and 2 brown coasters. I REALLY wish that I could have been allowed to choose what colors I wanted. The green and blue are perfect for me, and I would rather have had just those colors. Seeing as these coasters are made of silicone, they dont slide on the table and are very nice. The foot of a wine glass fits just inside of the raised edge of the button.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2015

uitstekend product. Herhaalde kleuren kwamen. excelente producto. Venian colores repetidos.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 18, 2015

eigenzinnige kleine onderzetters mijn kleinkinderen houden van hen uitstekende koopje! quirky little coasters my grandchildren love them excellent bargain!

Antwoord(4) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 08, 2015

In orde .. heel erg bedankt ... groeten Todo bien.. muchas gracias....saludos

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 27, 2015

Objecten van goede kwaliteit, de kleuren zijn helder. De artikelen komen overeen met het visuele. Objets de bonne facture, les couleurs sont vives.
Les articles correspondent bien au visuel.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 26, 2015

Alles is in orde, ik wil je bedanken! Все отлично, мне нравится спасибо!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest