English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (26 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jul 13, 2018

Geweldig product! Ik zie precies zoals in de advertentie. Alleen datgene waardoor ik boos werd, was de vertraging om te bezorgen. Dit heeft me echt kwaad gemaakt !! Maar deze verdienste denk ik dat ik het zeker aan het postkantoor van mijn land kan toeschrijven! #Adorei! #Recommendaties !! ; : D: Ótimo produto! Vei exatamente como no anúncio. Só o que me deixou enfurecido, foi a demora para entregar. Isso realmente me irritou muito!! Mas esse mérito acho que posso atribuir ao Correios do meu pais Brasil certamente! #Adorei! #RecomendoATodos!! ; :D :

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 26, 2017

Ok, het werkt, goede prijs / kwaliteit verhouding. Ok, funziona, buon rapporto qualita/prezzo.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 20, 2017

uitstekende kwaliteit erg blij Ik blijf een tevreden klant exelente calidad muy contento seguiré siendo un cliente feliz

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 06, 2019

Levering goed ontvangen van het bestelde product! Livraison bien réceptionnée du produit commandé !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 10, 2018

goede werking gekregen. Ik raad aan om te gebeuren. reçu bon fonctionnement. je recommande se produit.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 03, 2018

Ik heb lang terug. De moeite waard om het te kopen. Verzonden prima. Got long back. Worth buying it. Shipped fine.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 05, 2018

geweldige en snelle verzending. adviseren great and fast shipping. recommend

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2018

uitstekende kabel erg handig Ik draag het altijd bij me en gebruik het vaak ottimo cavetto molto utile lo porto sempre con me e lo uso spesso .buon aquisto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2018

Zeer goed kwam snel aan en alles zoals aangekondigd Muito bom chegou rapido e tudo conforme anunciado

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 24, 2017

Perfect product, perfect voor iedereen met een computer met twee verschillende toegangen tot microfoon-hoofdtelefoon en een headset voor mobiele telefoons Prodotto perfetto comodissimo per chi ha un computer con 2 accessi differenti microfono-cuffia e un headset per telefonino

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Koptelefoon / Mic Combineer Adapter 3.5mm Man 2 in 1 vrouw voor Headset PC / Laptop
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 RCA Male naar 2xRCA Female Adapter
1% koopUSD $ 1.99
 0.5M 1,6 ft Auxiliary Aux Audio Kabel 3,5 mm Jack Male naar Male kabel
1% koopUSD $ 1.99
 3,5 mm AUX EXTRA CORD Male naar Male Stereo Audio kabel voor PC iPod MP3-CAR
1% koopUSD $ 1.99
 3.5mm Headphone Splitter Cable Adapter voor iPhone Rose
1% koopUSD $ 2.99
 Y-splitter kabel met vergulde 3,5mm stereo audioconnector (wit, 0,15 meter)
1% koopUSD $ 1.99
 2port Toslink digitale optische audio splitter adapter glasvezel audiokabel 1 in 2 uit wit
1% koopUSD $ 8.99
 3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting voor vliegtuig
1% koopUSD $ 1.99
 optische toslink audiokabel zwart (3m) van hoge kwaliteit, duurzaam
1% koopUSD $ 6.99
 yongwei rca vrouw-naar-vrouw-adapter
1% koopUSD $ 1.99
 goud 3,5 mm male naar 2,5 mm female stereo audio-hoofdtelefoon microfoon adapter converter
2% koopUSD $ 1.99
 1M 3.3FT 3.5mm Man-vrouw M / V Plug Jack Stereo Hoofdtelefoon Audio Coiled Extension Cable
2% koopUSD $ 4.99
 3,5 mm audio jack Verlengingskabel, 3,5 mm audio jack naar 3,5 mm audio jack / 3,5 mm audio Verlengingskabel Mannelijk - Vrouwelijk Verguld koper 1.5M (5FT)
2% koopUSD $ 6.99
 sync 3,5 mm male auto aux audio plug jack naar usb vrouwelijke kabel converter kabel
3% koopUSD $ 1.89
 3,5 mm audio jack 3,5 mm audio jack to 3,5 mm audio jack 1.0m (3Ft)
3% koopUSD $ 0.90
 RCA Converter, RCA naar RCA Converter Vrouwelijk - Vrouwelijk 1080P Normaal (20-79 cm)
3% koopUSD $ 19.81
 jsj® 1.5m vergulde 3,5 mm naar 2 RCA-kabel (man naar vrouw)
4% koopUSD $ 7.99
 RCA Male naar RCA Male Adapter
4% koopUSD $ 1.99
 1M 3.3FT geweven stof gevlochten Auxiliary Aux Audio Kabel 3,5 mm Jack Male naar Male Cord
4% koopUSD $ 2.99
 LWM ™ hoge kwaliteit 3,5 mm stereo audio-interface man op man voorjaar kabel koord 3ft voor aux
5% koopUSD $ 2.99
 3.5mm stereo 4-positie stekker naar 3.5mm mic& hoofdtelefoonaansluiting voor iPhone audio adapter
5% koopUSD $ 1.99
 3,5 mm female naar twee mannen audio kabel voor PC
5% koopUSD $ 2.99
 3,5 mm man op man usb auto aux audio kabel (100cm)
6% koopUSD $ 2.99
 3,5mm audioconnector mannelijk naar mannelijk verlengaansluitkabel (1,2m)
6% koopUSD $ 1.99
 dual ps2 ps / 2 mini din 6pin naar USB 2.0 adapter converter kabel voor pc laptop toetsenbord muis
6% koopUSD $ 4.99
 digitale audio optische toslink kabel (1m-lengte)
1% koopUSD $ 2.99
 toslink-toslink optische digitale kabel gold-plating (zwart, od6mm, 1.5m)
1% koopUSD $ 7.99
 usb 2.0 vrouwelijk naar 3.5mm male kabel wit (rc-033-wh-0,15 m)
1% koopUSD $ 1.99
 F-Female naar Antenne Man CCTV Adapter
1% koopUSD $ 1.99
 jsj® 1.8m 5.904ft 3 RCA composiet man op man videokabel - grijs
1% koopUSD $ 8.99
 rca mannelijk naar dubbele RCA vrouwelijke jack y splitter audio adapter
1% koopUSD $ 1.99
 1M 3.3FT Noodle Flat Auxiliary Aux Audio Kabel 3,5 mm Jack Male naar Male Cord
1% koopUSD $ 2.99
 3.5mm stereo plug / jack M / V kabel Wit (1M)
1% koopUSD $ 2.99
ATest