English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (19 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • May 22, 2015

voor een eerste pruik gekocht te hebben ben ik zeer tevreden op dit moment ( is 5 minuten binnen ofzo ).
geen last gehad van de poofyheid waar in velen reviews over gesproken word.
ben benieuwd hoe het uiteindelijk voor mijn Sting cosplay ( fairy tail ) uitpakt.
voor een eerste pruik gekocht te hebben ben ik zeer tevreden op dit moment ( is 5 minuten binnen ofzo ).
geen last gehad van de poofyheid waar in velen reviews over gesproken word.
ben benieuwd hoe het uiteindelijk voor mijn Sting cosplay ( fairy tail ) uitpakt.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2016

Geweldige pruik! Het ziet er echt leuk uit en is van een uitstekende kwaliteit! Het enige dat een beetje een tegenvaller was, was dat het meer dan een maand in beslag nam om aan te komen. Great wig! It looks really nice and is of a great quality! The only thing that was a bit of a setback was that it took over a month to arrive.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 27, 2015

Alleen de kleur die ik wilde! Het ziet er vrij natuurlijk uit. Ook kwam het al voorgesneden, dus ik moet het gewoon een beetje stylen en dat is alles! Geen uren besteed aan het knippen van de pruik nodig. Bedankt, ik vind het geweldig! Just the colour I wanted! Looks pretty natural. Also, it came already precut so I just need to style it a bit and thats all! No hours spent on cutting the wig needed. Thank you, I love it!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2014

Als ik aan pruik denk, lijdt het geen twijfel: Light In The Box! Ik heb al veel pruiken gekocht via de site om cosplay te doen. Het vergt geduld om te wachten om aan te komen, soms is het geluk dat de bestelling snel komt ... anderen vertragen. Maar ze komen aan. Als niet de Light SAC heel attent is, praat dan met hen die je alle ondersteuning geven die je nodig hebt om je ervaring erg goed te maken. Het materiaal is altijd van goede kwaliteit en er is niets om je zorgen over te maken (behalve de term). Maak de aankoop, het is een goede deal !! Quando eu penso em peruca, não há dúvida: Light In the Box!
Já comprei muitas perucas pelo site para fazer cosplay. É preciso ter paciência para esperar chegar, as vezes dá sorte da encomenda chegar rapidinho...outras demoram. Mas chegam. Se não o SAC da Light é muito atencioso, é só conversar com eles que te dão todo suporte necessário para que sua experiência seja muito boa.
O material é sempre de boa qualidade, e não há o que se preocupar (com exceção do prazo).
Faça a compra, é um bom negócio!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2014

ze is geweldig !!!!! Ik raad aan ..... en kwam eerder aan dan verwacht .... ela é ótima!!!!! recomendo..... e chegou antes do esperado....

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2014

De pruik arriveerde in een mooie doos in een goede tijd voor gratis verzending. Ik ben blij met de kleur, een mooie zanderige blonde en textuur van de vezels. De langere lengte om te stylen, wat ik altijd leuk vind, en het spies vrij goed. Al met al een goed product! The wig arrived in a nice box in decent time for free shipping. Im pleased with the colour, a nice sandy blonde, and texture of the fibres. The longer length to allow for styling, which I always like, and it spikes quite well. All in all, a good product!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2014

De pruik was van hoge kwaliteit en het kwam ver in het geschatte tijdsbestek. The wig was great quality and it arrived way in the estimated time frame.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 16, 2014

Mooie pruik, voller dan op de foto en zeer eenvoudig te monteren, zeer snel aangekomen, duurde slechts 22 dagen na verzending. Peruca bonita, mais cheia do que na imagem e bem facil de armar, chegou bem rapido demorou apenas 22 dias depois do envio.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2014

slecht dat het niet duidelijk is dat douanerechten nooit meer van jou zullen zijn dåligt att det ej står att det till kommer tulllavgifter aldrig mer handla utav er

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 04, 2014

de pruik ziet er goed uit voor mij. me queda bien la peluca esta excelente.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cosplay Pruiken Voorbij de Grens Konoe Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 11.99
 Steampunk Gothic Steampunk Punk Rave Asymmetrisch Dames Rok Cosplay Zwart Gemiddelde Lengte kostuums
1% koopUSD $ 24.74
 Cosplay Pruiken Kingdom Hearts Roxas Blond Anime / Videogames Cosplaypruiken 14 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 23.74
 Cosplay Pruiken Ensemble Stars Mitsuru Tenma Anime / Videogames Cosplaypruiken 14 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Kingdom Hearts Sora Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Diabolik Lovers Cosplay Sakamaki Subaru Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 29.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid SeeU Anime / Videogames Cosplaypruiken 32 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 32.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Chiaki Nanami Anime / Videogames Cosplaypruiken 16 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Naruto Sakura Haruno Anime/ Videogames Cosplaypruiken 35 CM Hittebestendige vezel Unisex
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Monokuma Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 16.14
 Cosplay Pruiken Vocaloid Kagamine Rin Anime / Videogames Cosplaypruiken 18 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
2% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Final Fantasy Kadaj Anime / Videogames Cosplaypruiken 16 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
2% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 60 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
2% koopUSD $ 34.99
 Cosplay Pruiken Nier: Automaten 2B Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
3% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Alicization Asuna Yuuki Anime / Videogames Cosplaypruiken 32 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
3% koopUSD $ 32.99
 Cosplay Pruiken Dramatical Murder Aoba Segaraki Anime / Videogames Cosplaypruiken 24 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
3% koopUSD $ 21.99
 Cosplay Pruiken Final Fantasy Hope Estheim Zilver Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
4% koopUSD $ 16.99
 Cosplay Pruiken Kingdom Hearts Kairi Anime / Videogames Cosplaypruiken 18 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Clannad Kotamo Ichinose Anime / Videogames Cosplaypruiken 24 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
4% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Dot Hack Atoli Anime / Videogames Cosplaypruiken 10 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Hakuouki Senhime Ashura Wit Anime / Videogames Cosplaypruiken 40 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 21.99
 Cosplay Pruiken Ensemble Stars Sakuma Rei Zwart Anime / Videogames Cosplaypruiken 22 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 13.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 27.71
 Cosplay Pruiken Diabolik Lovers Sakamaki Renji Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Final Fantasy Cindy Aurum Groen Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Cosplay Midoriya Izuku Anime / Videogames Cosplaypruiken 22 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 12.99
 Cosplay Pruiken Ensemble Stars Kaoru Hakaze Anime / Videogames Cosplaypruiken 22 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 13.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 30 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 33.29
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Junko Enoshima Anime / Videogames Cosplaypruiken 26 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 39.89
 Cosplay Pruiken Hakuouki Okita Souji Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 23.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Kaito Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 15.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Kyoko Kirigiri Anime/ Videogames Cosplaypruiken 80 CM Hittebestendige vezel Vrouwelijk
1% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Cosplay Cosplay Anime / Videogames Cosplaypruiken 18 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 16.99
ATest