English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (19 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • May 22, 2015

voor een eerste pruik gekocht te hebben ben ik zeer tevreden op dit moment ( is 5 minuten binnen ofzo ).
geen last gehad van de poofyheid waar in velen reviews over gesproken word.
ben benieuwd hoe het uiteindelijk voor mijn Sting cosplay ( fairy tail ) uitpakt.
voor een eerste pruik gekocht te hebben ben ik zeer tevreden op dit moment ( is 5 minuten binnen ofzo ).
geen last gehad van de poofyheid waar in velen reviews over gesproken word.
ben benieuwd hoe het uiteindelijk voor mijn Sting cosplay ( fairy tail ) uitpakt.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2016

Geweldige pruik! Het ziet er echt leuk uit en is van een uitstekende kwaliteit! Het enige dat een beetje een tegenvaller was, was dat het meer dan een maand in beslag nam om aan te komen. Great wig! It looks really nice and is of a great quality! The only thing that was a bit of a setback was that it took over a month to arrive.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 27, 2015

Alleen de kleur die ik wilde! Het ziet er vrij natuurlijk uit. Ook kwam het al voorgesneden, dus ik moet het gewoon een beetje stylen en dat is alles! Geen uren besteed aan het knippen van de pruik nodig. Bedankt, ik vind het geweldig! Just the colour I wanted! Looks pretty natural. Also, it came already precut so I just need to style it a bit and thats all! No hours spent on cutting the wig needed. Thank you, I love it!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2014

Als ik aan pruik denk, lijdt het geen twijfel: Light In The Box! Ik heb al veel pruiken gekocht via de site om cosplay te doen. Het vergt geduld om te wachten om aan te komen, soms is het geluk dat de bestelling snel komt ... anderen vertragen. Maar ze komen aan. Als niet de Light SAC heel attent is, praat dan met hen die je alle ondersteuning geven die je nodig hebt om je ervaring erg goed te maken. Het materiaal is altijd van goede kwaliteit en er is niets om je zorgen over te maken (behalve de term). Maak de aankoop, het is een goede deal !! Quando eu penso em peruca, não há dúvida: Light In the Box!
Já comprei muitas perucas pelo site para fazer cosplay. É preciso ter paciência para esperar chegar, as vezes dá sorte da encomenda chegar rapidinho...outras demoram. Mas chegam. Se não o SAC da Light é muito atencioso, é só conversar com eles que te dão todo suporte necessário para que sua experiência seja muito boa.
O material é sempre de boa qualidade, e não há o que se preocupar (com exceção do prazo).
Faça a compra, é um bom negócio!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2014

ze is geweldig !!!!! Ik raad aan ..... en kwam eerder aan dan verwacht .... ela é ótima!!!!! recomendo..... e chegou antes do esperado....

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2014

De pruik arriveerde in een mooie doos in een goede tijd voor gratis verzending. Ik ben blij met de kleur, een mooie zanderige blonde en textuur van de vezels. De langere lengte om te stylen, wat ik altijd leuk vind, en het spies vrij goed. Al met al een goed product! The wig arrived in a nice box in decent time for free shipping. Im pleased with the colour, a nice sandy blonde, and texture of the fibres. The longer length to allow for styling, which I always like, and it spikes quite well. All in all, a good product!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2014

De pruik was van hoge kwaliteit en het kwam ver in het geschatte tijdsbestek. The wig was great quality and it arrived way in the estimated time frame.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 16, 2014

Mooie pruik, voller dan op de foto en zeer eenvoudig te monteren, zeer snel aangekomen, duurde slechts 22 dagen na verzending. Peruca bonita, mais cheia do que na imagem e bem facil de armar, chegou bem rapido demorou apenas 22 dias depois do envio.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2014

slecht dat het niet duidelijk is dat douanerechten nooit meer van jou zullen zijn dåligt att det ej står att det till kommer tulllavgifter aldrig mer handla utav er

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 04, 2014

de pruik ziet er goed uit voor mij. me queda bien la peluca esta excelente.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Voorbij de Grens Konoe Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 11.99
 Kingdom Hearts Roxas Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 24.99
 Steampunk Gothic Steampunk Punk Rave Asymmetrisch Dames Rok Cosplay Zwart Gemiddelde Lengte kostuums
1% koopUSD $ 24.99
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 48 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 26.59
 Vocaloid SeeU Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 31.34
 Final Fantasy Kadaj Heren 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 SAO Asuna Yuuki Heren Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 32.99
 Nier: Automaten 2B Heren Dames 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Kingdom Hearts Sora Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Pruiken Naruto Sakura Haruno Anime/ Videogames Cosplaypruiken 35 CM Hittebestendige vezel Unisex
1% koopUSD $ 22.99
 Vocaloid Kagamine Rin Dames 18 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 22.99
 Hakuouki Senhime Ashura Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Wit Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 20.89
 Vocaloid Kagamine Rin Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 14.99
 Vocaloid Hatsune Miku Heren Dames 60 inch(es) Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 34.99
 Dangan Ronpa Kyoko Kirigiri Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 24.99
 Diabolik Lovers Cosplay Sakamaki Subaru Heren Dames 12 inch(es) Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 29.99
 Clannad Kotamo Ichinose Dames 24 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 19.99
 Kingdom Hearts Kairi Dames 18 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Dangan Ronpa Chiaki Nanami Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 39.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Kaito Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 25.99
 Ensemble Stars Kaoru Hakaze Heren Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 13.99
 Cosplay Pruiken Cosplay Cosplay Anime / Videogames Cosplaypruiken 14 inch(es) Hittebestendige vezel Unisex Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 25.99
 Ensemble Stars Sakuma Rei Heren Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 13.99
 Dot Hack Atoli Heren Dames 10 inch(es) Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 19.99
 Dramatical Murder Aoba Segaraki Heren 24 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 21.99
 Dangan Ronpa Monokuma Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 16.99
 Cosplay Midoriya Izuku Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 12.99
 Dangan Ronpa Junko Enoshima Dames 26 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 41.99
 Hakuouki Okita Souji Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 23.99
 Ensemble Stars Mitsuru Tenma Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Final Fantasy Cindy Aurum Dames 12 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Diabolik Lovers Sakamaki Renji Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
ATest