English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (240 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 31, 2013

Zeer goed product, rustig en zeer licht, werkt perfect, aangekomen op het juiste moment, adviseer ik de site. Muito bom o produto, silenciosa e muito leve, funciona perfeitamente, chegou no prazo correto, recomendo o site.

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2013

ja fis verschillende aankopen, het duurt een beetje om aan te komen, maar alles wat ik kocht was altijd goed verpakt, en geweldige estado.als heel lichte en funciana tattoo-machines een schoonheid. ja fis varias compras ,demora um pouco pra chegar mas tudo q comprei sempre chegou bem embalado,e ótimo estado.as maquinas de tatuagem muito leve e funciana uma beleza.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 18, 2012

goede machine echter wel jammer dat bepaalde onderdelen van plastic zijn
maar bij rustig gebruik en top machine zie foto!
goede machine echter wel jammer dat bepaalde onderdelen van plastic zijn
maar bij rustig gebruik en top machine zie foto!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 12, 2012

erg goed werkende tattoo machine, lichter dan al mijn andere machines (zelfs de rotarys).
Het was wel even schrikken toen ik wat moest bijbetalen aan de deur
(wat niet vermeld staat op de site)
Maar het viel gelukkig mee en ik ben erg tevreden over mijn aankoop.
Ik zal zeker nog meer aankopen doen van Light in the box!

groeten uit Nederland!
erg goed werkende tattoo machine, lichter dan al mijn andere machines (zelfs de rotarys).
Het was wel even schrikken toen ik wat moest bijbetalen aan de deur
(wat niet vermeld staat op de site)
Maar het viel gelukkig mee en ik ben erg tevreden over mijn aankoop.
Ik zal zeker nog meer aankopen doen van Light in the box!

groeten uit Nederland!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 07, 2014

Perfect, precies wat ik had verwacht !!! Koop bij !! Perfetta,proprio quello che mi aspettavo!!!
Compratela!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 06, 2013

Dankzij Light in the box voor ons de mogelijkheid om zeer goede producten te verkrijgen, is deze tattoo-machine voor het draaien van libellen heel licht en de tatoeasslag is zeer zacht en perfect voor vullingen en schaduwen. gracias a Light in the box por brindarnos la oprtunidad de adquirir muy buenos productos esta maquina para tatuar libelula de rotacion es muy liviana y su golpe al tatuar al igual es muy suave es perfecta para rellenos y sombras

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 21, 2013

discrete machine, goed voor niet-duurzame klussen, de motor moet krachtiger zijn, hoe geweldig ook om te starten, precieze lijnen en een laag gewicht. Verzending en bezorging OK. macchina di discreta fattura , buona per lavori non di lunga durata , il motore dovrebbe essere più potente , comunque ottima per iniziare ,linee precise e peso leggerissimo .
Spedizione e consegna OK.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2013

Zeer licht en een eerste hand afwerking alle items die ik kocht door lightinthebox verraste me heel goed de materialen Muito leve e um acabamento de primeira mão todos os itens que comprei pela lightinthebox me surpreenderam muito bom os materias

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 01, 2013

uitstekend product. erg goed, op tijd, excelente produto. muito bom, dentro do prazo,

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2013

De machine is eindelijk gekomen. Inderdaad, in plaats van de beloofde 68 dagen, ging ze 18 jaar ... de machine was extern behoorlijk goed voor zijn geld geëxecuteerd, maar in werk is de waarheid nog niet geverifieerd zodra ik me heb afgemeld. Maar Che vertelt me ​​dat het nog een beetje moet worden uitgewerkt. Машинка наконец то пришла. Правда вместо обещанных 68 дней она шла 18...машинка внешне выполнена неплохо за свои деньги, в работе правда ещё не проверена как только, так сразу отпишусь. Но чё то мне подсказывает, что маленько доработать её всё же придётся.

Antwoord(2) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest