English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (19 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Mar 27, 2015

Ik heb het net gekregen, maar heb het nog niet gebruikt, maar ziet er goed uit zoals beschreven, dank u Just recieved it haven't use it yet but look fine as described, thank you

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 09, 2015

heel fijn lijmpistool. snel warm en makkelijk om mee te werken heel fijn lijmpistool. snel warm en makkelijk om mee te werken

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 18, 2015

Nog niet begonnen, maar verder onberispelijk. Dankjewel Pas encore mis en marche, mais sinon impeccable. merci

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 04, 2015

Ik heb niet de aangepaste plug die ik niet kan gebruiken Je nai pas la prise adapté je ne peux pas lutiliser

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2015

Geweldig pistool! Het heeft me veel geholpen in mijn werk. Отличный пистолет ! Очень помог в работе.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2015

Hou ervan .................................. Love it ..................................

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2015

om aan te komen, nog niet te testen maar te leveren met de wapenstokken die minder duur zijn dan in de gespecialiseerde winkels arriver , pas encore tester mais livrer avec les batonnait moin cher que dans les magasins spécialiser

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 25, 2014

Ik heb dit product nog niet gebruikt dus niet zeker of het goed is I havent used this product yet so not sure if its good

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2014

Uitstekend artikel, werkt goed en gemakkelijk te gebruiken. Excellent item, work well and easy to use.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2014

Ik zou het iedereen willen aanraden die van lightinthebox houdt çok beğendim herkese tavsiye ederim tşkler lightinthebox

Antwoord Vertaald uit het Turks Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest