English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jan 12, 2013

bolero
bovenarm: 46cm
elleboog: 34
onderarm:33cm
Pols: 23cm
Rug breedte: 46cm
Rug lengte: 58cm
bolero
bovenarm: 46cm
elleboog: 34
onderarm:33cm
Pols: 23cm
Rug breedte: 46cm
Rug lengte: 58cm

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2015

Heb deze jurk gekocht voor mijn moeder voor mijn bruiloft en ze vindt het geweldig. Bought this dress for my mom for my wedding and she loves it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2014

Zeer onder de indruk van mijn jurk :) ziet er prachtig uit en de juiste afmetingen. Was bezorgd dat het niet op tijd zou aankomen, maar het kwam vroeg aan. Bedankt Light in the Box dat je mijn dag hebt gemaakt. Very impressed with my Dress :) looks beautiful on and correct measurements. Was worried it wouldnt arrive on time but it arrived early. Thank you Light in the Box you have made my day.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2014

De jurk is mooi gemaakt, perfect defenetly shop opnieuw van licht in de doos The dress is beautiful made perfect defenetly shop again from light in the box

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 17, 2012

deze jurk is zo mooi gemaakt met fijne materialen. ik was zeer aangenaam verrast. verpakt in een mooie doos en voorzichtig ook. het hoeft alleen maar gestoomd te worden. this gown is so beautifully made with fine materials. i was very pleasantly surprised. packed in a pretty box and carefully too. it only has to be steamed.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  CC
  • Aug 22, 2011

Ik heb een satijnen tule kolomjurk met kanten lijfje besteld en ontvangen. Het jack heeft ook kanten rand. Ik heb het nog niet gedragen, maar het past heel goed en is mooi. Ik denk dat ik er in oktober heel goed zal uitzien voor het huwelijk van mijn zoon. I have ordered and received a custom sized satin tulle column dress with lace bodice. The jacket also has lace trim. I havent worn it yet, but it fits very well and is lovely. I think I will look very nice for my sons wedding in October.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  INAS
  • Jul 14, 2011

ik ben op zoek naar fatsoenlijke en eenvoudige kleding voor een familiefeest, en ik heb besteld bij lightinthebox Grape schede / kolom vloerlengte Satijnen tule met zijn verpakking, het ziet er echt geweldig uit, de maat is perfect en de afwerking! ik vond het geweldig! ive been looking for decent and simple dress for family occasion, and i ordered from lightinthebox Grape Sheath/ Column Floorlength Satin Tulle with its wrap, it looks really great
the size is perfect and the finishing!
i loved it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 05, 2011

Verheugd over de stijl en kwaliteit, en de kleur is precies zoals het staal zegt, goed gedaan en bedankt. Delighted with the style and quality, and the color is exactly like the swatch says, Well done and thank you.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2011

ik bestelde deze jurk in een maat uk 14, wattermellon, de jurk is adembenemend goed gepresenteerd in de doos was het binnenstebuiten en in een zplocked tas, het materiaal is goed en zware jurk en jas was volledig gevoerd en de jurk was volledig uitgebeend en gewatteerd, de kant detale is gorg er zijn kralen en lovertjes op, mama hield van de kleur en vorm, maar de jurkdosis liep een maat kleiner zodat ze er niet in paste, ik zal de jurk opnieuw bestellen in coustom maat, iv aanbevolen litb tot 3 andere mensen en ze houden van de jurk die ze hebben i ordered this dress in a size uk 14, wattermellon,
the dress is gorgous wel presented in the box it was inside out and in a zplocked bag,
the material is good and heavy dress and jacket was fully lined and the dress was fully boned and padded, the lace detale is gorg there are beads and sequince on it,
mum loved the colour and shape, but the dress dose run a size smaller so she didnt fit in to it, i will be ordering the dress again in coustom size , iv recomended litb to 3 other people and they love the dress they have got

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2015

Mag ik deze jurk 8 inch korter alsjeblieft? Can I have this dress 8 inches shorter please?

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strak / kolom Met sieraad Tot de grond Satijn Bruidsmoederjurken met Kralen Kant door LAN TING BRIDE®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 119.99
 Strak / kolom V-hals Tot de grond Chiffon Bloemen en kant Bruidsmoederjurken met Geplooid Kruiselings Split voorzijde door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 Strak / kolom Sweetheart Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 119.99
 Trompet / zeemeermin Hoge nek Hofsleep Satijn Bruidsmoederjurken met Appliques Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 Strak / kolom Vierkante hals Tot de enkel Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Pailletten Appliques Patroon / Print door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak / kolom Scoop Neck Tot de grond Chiffon Satijn Bruidsmoederjurken met Kristallen broche door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Strapless Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Drapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak / kolom Met sieraad Strijksleep Kant Jersey Bruidsmoederjurken met Kralen Kant Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin hihnat Tot de grond Satijn Bruidsmoederjurken met Strik(ken) Bloem Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 pantsuit hihnat Tot de grond Chiffon Corded Lace Bruidsmoederjurken met Appliques Kant Plooien Split voorzijde door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 179.99
 Trompet / zeemeermin Scoop Neck Strijksleep Kant Satijn Bruidsmoederjurken met Kralen door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 109.99
 Strak / kolom Scoop Neck Tot de enkel Chiffon Bloemen en kant Bruidsmoederjurken met Kant door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 109.99
 Prinses hihnat Over de knie Tot de enkel Chiffon Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Kralen Ruches door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 129.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Kralen Kant door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 149.99
 A-lijn Bateau Neck Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Drapering Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 119.99
 A-lijn V-hals Strijksleep Chiffon Satijn Bruidsmoederjurken met Kralen Drapering Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 129.99
 Strak / kolom V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Appliques Kruiselings door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 129.99
 Strak / kolom Sweetheart hihnat Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Ruches door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Kristaldetails Ruches Kruiselings door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 90.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Satijn Bruidsmoederjurken met Kristaldetails Sjerp / Lint Ruches door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Prinses Scoop Neck Tot de grond Chiffon Corded Lace Bruidsmoederjurken met Kralen Sjerpen / Linten door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 104.99
 Strak / kolom V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Kruiselings door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 89.99
 Strak / kolom Met sieraad Tot de grond Kant Bruidsmoederjurken met Strik(ken) Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 149.99
 A-lijn Rechte halslijn Tot de grond Chiffon Kant Bruidsmoederjurken met Drapering Bloem Ruches door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 119.99
 Strak / kolom Met sieraad Tot de grond Chiffon / Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Appliques door LAN TING BRIDE® / See Through
6% koopUSD $ 179.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Pailletten Kristaldetails Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 Strak / kolom Bateau Neck Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kristaldetails Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Vierkante hals Tot de grond Satijn Bruidsmoederjurken met Kralen Kant Ruches Geplooid Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak / kolom V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Kruiselings Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 Strak / kolom Scoop Neck Tot de grond Chiffon Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Kristaldetails Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak / kolom Scoop Neck Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Pareldetails door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Strapless Tot de grond Taffeta Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Kralen Appliques Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 Trompet / zeemeermin Halter Tot de grond Satijn Bruidsmoederjurken met Kralen Veren / Bont Bloem Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
CTest