English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (27 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Nov 30, 2014

diadeem is erg mooi. wel moeilijk vast te maken aan het haar omdat het geen pootjes heeft, maar met speldjes gaat het wel. ik had de verzending van 1520 werkdagen en op de 20e werkdag kwam hij binnen. ik ben er heel blij mee en zeker een aanrader! diadeem is erg mooi. wel moeilijk vast te maken aan het haar omdat het geen pootjes heeft, maar met speldjes gaat het wel. ik had de verzending van 1520 werkdagen en op de 20e werkdag kwam hij binnen. ik ben er heel blij mee en zeker een aanrader!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 26, 2017

De tiara was zo mooi! De diamanten waren zo ingewikkeld gelegd en het is precies hetzelfde als op de foto! Ik zou dit voor elke speciale gelegenheid aanraden! Zijn schoonheid en zo het geld waard Ik hou er zoveel van Dank je wel !!! The tiara was so beauitful! The diamonds were so intricately laid and its exactly like the picture! I would so recommend this for any special occasion! Its beautiufl and so worth the money I love it so much Thank You!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 19, 2016

alles heel elegant en mooi Ik vond veel leuk en ik heb het alvast bedankt todo muy elegante y hermoso me gusto mucho y ya me la puse gracias

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2016

Het is precies zoals het op de foto staat. Prachtig verpakt. Ik hou ervan. It is exactly as it is on picture. Beautifully packed. I love it.

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 02, 2015

uitstekend artikel in zeer goede staat en kwaliteit van het product. Ik hou van exelente articulo muy buen estado y calidad del producto. me encanto

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 31, 2015

ik hou ervan. Ik was perfect voor mijn bruiloft. Dit was de tweede kroon. Ik ben blij dat ik bracht! i love it. I was perfect for my wedding. This was the second crown. Im glad I brought!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 03, 2015

hetzelfde als de foto, ziet er schitterend uit same as the photo, looks shine

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 17, 2015

Ik ben volledig tevreden, uitstekende verkoper, geweldig product, zeer betaalbare en concurrerende prijzen, hoogwaardige materialen, uitstekende levertijden. sono pienamente soddisfatto, venditore eccellente, ottimo prodotto, costi accessibilissimi e concorrenziali, materiali di qualità, ottimi tempi di consegna.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 21, 2015

het is mooi!! precies de juiste maat, ik kan niet wachten om het te dragen its Beautiful!! just the right size, i cannot wait to wear it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2015

Heel mooi, uitstekende kwaliteit, tevreden Muito bonito,excelente qualidade,satisfeita

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest