English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 reviews)
Schrijf een review
  • Door  jimmy baunsgaard
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 12, 2011

de beste machin ooit !!!! en de bezorging naar Zweden was supersnel. ik ga bestellen van deze site alote! Light in the box is een van de beste webb-shops ooit the best machin ever!!!! and the shiping to sweden was super fast. iam going to order from this site alote! Light in the box is one of the best webb shops ever

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (2) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Jimmy Baunsgaard
  • Sep 20, 2011

echte quik levering. Hoewel het werd verzonden naar Zweden. mooie prijs en de machine werkt als een engel. beveel Lightin the box sterk aan. gaat meer winkelen op deze pagina. real quik delivery. Although it was shipped to sweden. nice price and the machine works like an angel. stongly recommend Lightin the box. going to be more shopping on this page.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 19, 2011

is een zeer goede tattoo-machine voor contour en een zeer goede prijs! is a very good tattoo machine for contour and a very good price!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 16, 2015

de verwerking is te traag, het kost te veel extra dagen om de bestelling te verwerken zodra deze is betaald .. de verzending op tijd en volgorde .. el procesamiento demasiado lento, toma demasiados dias extras de procesamiento del pedido una vez pagado..el envio todo en tiempo y orden..

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 12, 2014

Ik heb geprobeerd het is perfect, snelle verzending lho provata è perfetta, velocissima la spedizione

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 16, 2013

Degelijk en welgesteld, leuk goedkoop! Ook perfect voor foto-aanvaringsdoeleinden! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Solid og vellavet, dejlig billig! Også perfekt til fotocollageformål!


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2012

erg blij met het pistool 1 van de beste. thnx very happy with the gun 1 of the best. thnx

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 14, 2012

hey het was erg goed alles behalve dat je verzendt met DHL, dus ik moest betalen en BTW betalen! Ik heb meer orders uit China, maar heb de plicht niet betaald! Met vriendelijke groet Uffe62 hey it was very good everything except that you send with DHL so I had o pay duty and VAT! I have more orders from China, but has not paid the duty! Sincerely Uffe62

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 16, 2012

Ik hou ervan! het was de snelste verzending Het is een betere kwaliteit dan wat ik verwacht Dank je licht in de doos I love it! it was the quickest shipping It is better quality then what I expected Thank you light in the box

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 10, 2012

Ik heb nog geen kans gehad om mijn machines te gebruiken, maar ik heb ze besteld op 4 april en het is nu 10 april. Ze zijn hier al 6 dagen dat is super geweldige tijd. Ik heb de inktlevensduur dit weekend en heb twee tatoeages om af te maken om in de beste categorieën te worden ingevoerd. Bedankt licht in de doos! I have not got a chance to use my machines yet but I ordered them on April 4 and it is now April 10. They are already here 6 days that is super great time I have the ink life tour this weekend and have two tattoos to finish to get entered in best of categories. Thank you light in the box!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest