English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (12 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Oct 22, 2014

Een van mijn favorieten voor een dinerdate vind dit geweldig! One of my favorites for a dinner date love this!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2013

Het is hetzelfde als dat het laat zien dat het perfect bij me past. Het is als een maat voor mij. Its the same as it shows n it perfectly suits me.it is like tailormake to me.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 07, 2013

Dit is een beetje klein, maar de blouse is echt een charme !!! Ik gaf het aan mijn nicht en het is geweldig. Dit goddelijke! Esta quedo un poco pequeña pero la blusa es realmente un encanto!!!
Se la di a mi sobrina y le quedo genial.
Esta divina!!!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 19, 2012

Is een geweldig shirt, ik was in eerste instantie een beetje sceptisch vanwege de grootte, maar werkte prima :) Ist ein tolles Shirt, ich war anfangs etwas skeptisch wegen der Größe, hat aber super geklappt :)

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 07, 2017

ziet er goed uit. Grootte ok Kleuren zijn OK schaut gut aus. Grösse in Ordnung Farben sind OK

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2015

Meer op voorraad, schade ....... Plus en stock, dommage .......

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 26, 2014

Mooi maar een beetje klein formaat zag ik het langer zoals op de foto, maar het valt net onder de maat, maar verder heel mooi product Joli mais taille un peu petit je le voyais plus long comme sur la photo mais il tombe juste en dessous de la taille.mais sinon tres beau produit

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 28, 2013

Ik hou echt van deze stijl, maar opnieuw was de grootte een probleem. Nog steeds draagbaar en het zou er geweldig uitzien met een strak gesneden blazer. I really like this style but again the size was an issue. Still wearable and it would look great with a clean cut blazer.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 06, 2013

Lijkt een beetje anders op de foto, maar de kwaliteit is goed, prima Sieht auf dem Bild etwas anders aus, aber Qualität ist gut, fein

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 16, 2013

Dit shirt is erg mooi; maar volledig doorzien (wat de foto niet helemaal laat zien). Ik vind het heel leuk; maar ik draag wel een kleine cami onder. This shirt is very nice; but completely see through (which the pic doesnt quite show). I like it a lot; but I do wear a small cami under.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest