English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (19 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Mar 20, 2019

De service hier is meer dan uitstekend, ik had een rekje besteld, maar toen kreeg ik bericht dat het beschadigd was. Ik kreeg mijn geld terug en het rekje is alsnog opgestuurd. De beschadiging viel mee, het hangt in mijn keuken en ik ben er erg blij mee.
Waar vind je tegenwoordig nog mensen die zo aardig zijn.
Nog heel hartelijk bedankt.

M. Lemmen
De service hier is meer dan uitstekend, ik had een rekje besteld, maar toen kreeg ik bericht dat het beschadigd was. Ik kreeg mijn geld terug en het rekje is alsnog opgestuurd. De beschadiging viel mee, het hangt in mijn keuken en ik ben er erg blij mee.
Waar vind je tegenwoordig nog mensen die zo aardig zijn.
Nog heel hartelijk bedankt.

M. Lemmen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2019

Absoluut mooi, dagen eerder aangekomen en precies zoals beschreven Absolutely beautiful, arrived days early and exactly as described

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2019

De levering was zeer goed en zeer origineel. Was zeer tevreden Die Lieferung war sehr in Ordnung und sehr Originell.War sehr zufrieden

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 07, 2019

Vandaag, 7 januari 2018, is de zending aangekomen, het is OK en ik ben zeer tevreden over de service. Ik zal deze sites blijven aanbieden aan mijn vrienden. met groeten jakarrr ... Dnes 7.1.2018 zásilka dorazila, je v pořádku a se službou jsem velice spokojen.
Nadále budu tyto stránky nabízet svým známým. s pozdravem jakarrr...

Antwoord Vertaald uit het Tsjechisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2018

ik ben in de war. IK KAN JE NIET VERTELLEN HOE GOED IK BEN OM TE KUNNEN REFERENTIE BEELD TOONT HIERBOVEN MET HET ZWARTE FRAME ROND BLAUWE PAPAVEREN WAS NIET DIE DIE IK HEB ONTVANGEN. volgens MIJN TEKST OP IPHONE HET KAN IN DE VERZENDING KOMEN DIE MORGEN. IK HOU VAN ALLE MEERCHNDISE DIE IK ONTVANGEN EN ZAL VOLGEN DOOR EEN OVERZICHT OP AL HEN TE GEVEN ... HIERBIJ i AM CONFUSED. I CANNOT TELL OU HOW PLEASED I AM TO BE ABLE TO REFERENCE PICTURE SHOW ABOVE WITH THE BLACK FRAME AROUND BLUE POPPIES WAS NOT THE ONE I RECEIVED. according TO MY TEXT ON IPHONE IT MAY COME IN THE SHIPMENT COMING TOMORROW. I DO LOVE ALL THE MEERCHNDISE I AM RECEIVING AND WILL FOLLOW SO BY GIVING A REVIEW ON ALL OF THEM...tHANK YOU

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 09, 2018

mooi .. alleen moeilijk om zonder rimpels op het raam te krijgen wunderschön..nur schwierig ohne Falten auf das Fenster zu bekommen

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 23, 2018

Uitstekende raambekleding. Ik raad dit product aan. Excellent window covers. I recommend this product.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 21, 2018

RAS-ontvangst uitstekend product conform beleffet op het raam RAS reception excellente produit conforme beleffet sur la fenetre

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2018

deze emblemen zijn geweldig zullen zeker meer kopen these decals are great will definitely be buying more

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 27, 2017

Kwaliteit is gelijk. Waar voor je geld. Verpakken was niet goed. Quality is at par.
Value for money.
Packing was not good.

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 dier Hedendaagse Raamfolie, PVC/Vinyl Materiaal raamdecoratie Eetkamer Slaapkamer Kantoor Kinderkamer Woonkamer Bad Kamer / Café Keuken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.99
 Glasfolie en stickers Decoratie Matta / Hedendaagse 3D Print PVC Raamsticker / Mat
1% koopUSD $ 7.69
 Glasfolie en stickers Decoratie Dieren Print PVC / Vinyl Raamsticker / Woonkamer
1% koopUSD $ 8.13
 Glasfolie en stickers Decoratie Bloemen / Hedendaagse Bloemen PVC Raamsticker / Mat
1% koopUSD $ 8.79
 Decoratieve Muurstickers - 3D Muurstickers Stilleven / 3D Slaapkamer / Voor Binnen
1% koopUSD $ 21.99
 Glasfolie en stickers Decoratie Matta / Hedendaagse Bloem PVC Raamsticker / Mat
1% koopUSD $ 7.91
 Opmeet Stickers - Mensen muurstickers Landschap Woonkamer / Slaapkamer / Badkamer
1% koopUSD $ 6.59
 Dieren 3D Muurstickers Spiegel muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
1% koopUSD $ 7.14
 Decoratieve Muurstickers - Vliegtuig Muurstickers Bloemenmotief / Botanisch Woonkamer / Slaapkamer / Badkamer
1% koopUSD $ 8.79
 Dieren Mode 3D Muurstickers Vliegtuig Muurstickers 3D Muurstickers Decoratieve Muurstickers Toiletstickers, Muovi Huisdecoratie
1% koopUSD $ 1.86
 Spiegels Mode Vormen Feest Vrije tijd Muurstickers Words & Quotes Wall Stickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker
2% koopUSD $ 3.51
 creatieve zonneschijn vuur zonnebloem muursticker 3d spiegeleffect kunst muurschildering diy verwijderbare sticker stickers muraux home decor
2% koopUSD $ 7.69
 Glasfolie en stickers Decoratie Hedendaagse / 3D Bloem PVC Raamsticker / 防反光
2% koopUSD $ 6.59
 Decoratieve Muurstickers - Vliegtuig Muurstickers Cartoon Woonkamer
3% koopUSD $ 3.84
 Dieren Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Raam
3% koopUSD $ 2.19
 muurstickers muurstickers, keukenregels Engelse woorden& citeert pvc muurstickers 1pc
3% koopUSD $ 4.06
 Dieren Vormen Cartoon Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand Glas / Badkamer
4% koopUSD $ 1.09
 Dieren Mode Vrije tijd Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers Lichtknop Stickers, Papier Huisdecoratie Muursticker
4% koopUSD $ 1.09
 Dieren Feest Vrije tijd Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers Lichtknop Stickers, PVC Huisdecoratie Muursticker
4% koopUSD $ 1.09
 Dieren Muurstickers 3D Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Papier Huisdecoratie Muursticker Wand Koelkast
5% koopUSD $ 3.29
 botanische diy woorden muurstickers hapiness boom wasbare muurstickers 1pc
5% koopUSD $ 5.82
 Dieren Muurstickers Spiegel muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
5% koopUSD $ 2.19
 Klassiek - Dierenprint - Raamsticker
6% koopUSD $ 2.30
 Mensen Stilleven Vormen Woorden en Citaten Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Toiletstickers, PVC Huisdecoratie Muursticker Toilet
6% koopUSD $ 1.09
 Muurstickers Dierlijke muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
6% koopUSD $ 3.29
 Glasfolie en stickers Decoratie Artistiek / Retro / Klassiek Bloemen PVC Nieuw Design / Cool
1% koopUSD $ 10.99
 Geometrisch Retro Raamsticker, PVC/Vinyl Materiaal raamdecoratie Eetkamer Slaapkamer Kantoor Kinderkamer Woonkamer Bad Kamer / Cafe Keuken
1% koopUSD $ 8.02
 Decoratieve Muurstickers - 3D Muurstickers Stilleven / 3D Slaapkamer / Voor Binnen
1% koopUSD $ 21.99
 Decoratieve Muurstickers - Vliegtuig Muurstickers Landschap / Bloemenmotief / Botanisch Keuken / Voor Binnen
1% koopUSD $ 7.69
 Glasfolie en stickers Decoratie Matta / Hedendaagse Bloem PVC Raamsticker / Mat
1% koopUSD $ 7.69
 Art Deco Hedendaagse Raamfolie, PVC/Vinyl Materiaal raamdecoratie Eetkamer Slaapkamer Kantoor Kinderkamer Woonkamer Bad Kamer / Cafe
1% koopUSD $ 5.93
 Muurstickers Dierlijke muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
1% koopUSD $ 2.96
 Dieren Mode Botanisch Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers Opmeet Stickers, Muovi Huisdecoratie Muursticker Wand
1% koopUSD $ 7.69
ATest