English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (20 reviews)
Schrijf een review
  • Aug 19, 2012

Product is in perfecte staat aangekomen! het was erg goed verpakt! Ik heb nog niet alle stukken van de kroonluchter gecontroleerd, want ik zal het nog steeds niet installeren! meer ben ik al tevreden om in perfecte omstandigheden aan te komen, het duurde 15 dagen voordat ik arriveerde! Natuurlijk werd het nog meer belast, zodat het goedgemaakt en veel gekocht werd op http://www.lightinthebox.com. Produto chegou em perfeito estado ! foi muito bem embalado ! não conferi todas as peças do lustre ainda pois ainda não vou instalar ! mais já estou satisfeito por chegar em perfeitas condições demorou 15 dias para chegar ! É claro que foi taxado mais mesmo assim compensou e muito comprar no http://www.lightinthebox.com.

Antwoord(7) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 29, 2012

Ik zou graag willen weten hoe de kleur van de kroonluchter te kiezen, we worden gepresenteerd in twee kleuren chroom en goud (amber; brons), ik wil de kroonluchter de gouden kleur geven. Foto bijgevoegd. Gostaria de saber como faço para escolher a cor do lustre, nos é apresentado em duas cores
cromada e dourada (âmbar ; bronze), eu quero adquirir o lustre a cor dourada.

Foto anexa.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 28, 2012

moderne kristallen hanglamp met 3 lichten (G9 lamp basis)

Het is een geweldige lamp!!

Toen ik de lamp in het echt zag was ik overdonderd door zijn uitstraling. Meestal lijken producten op het internet mooier dan ze in het echt zijn maar bij deze lamp was het juist andersom. Ik vond het een prachtige lamp en toen ik het pakket open maakte vond ik het een geweldige lamp!!

De service en aflevering zijn perfect niks op aan te merken dus Light in the box is een aanrader!
moderne kristallen hanglamp met 3 lichten (G9 lamp basis)

Het is een geweldige lamp!!

Toen ik de lamp in het echt zag was ik overdonderd door zijn uitstraling. Meestal lijken producten op het internet mooier dan ze in het echt zijn maar bij deze lamp was het juist andersom. Ik vond het een prachtige lamp en toen ik het pakket open maakte vond ik het een geweldige lamp!!

De service en aflevering zijn perfect niks op aan te merken dus Light in the box is een aanrader!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2017

Geweldige product uitstekende prijs Heb het meer dan 5 jaar gehad en ben er nog steeds dol op Awesome product excellent price

Have had it for over 5 years and still love it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 18, 2012

Ik ben geïnteresseerd in de Fitchburg-kroonluchter. Maar ik wou dat de koepel barnsteen was. Zou je de tonaliteit hebben bevestigd ??? Ik wacht! Estou interessada no lustre Fitchburg. Porém gostaria que a cúpula fosse na cor âmbar. Você teria como confirmar a tonalidade??? No aguardo!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 29, 2012

Ik ben geïnteresseerd in de FITCHBURA-kroonluchter (moderne kristallen kroonluchter met 3 bronzen lampen). En ik zou graag willen weten of hij zonder het snoer op het plafond kan zitten. Ik wacht op het antwoord! Estou enteressado no lustre FITCHBURA (lustre moderno cristal com 3 lampadas cor bronze). E gostaria de saber se ele tem como ser grudado no teto sem a cordinha. Aguardo a resposta !

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2012

perfect, lightinthebox vervangen gebroken glas zeer goede service bravo parfait ,

lightinthebox a remplacé le verre cassé
tres bon service

bravo

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 03, 2012

Hoe kies ik de kleur van de koepel? De fotos tonen twee kleuren. Ik wil het oranje kleuren. Hoe kies ik in deze kleur? Como faço para escolher a cor da cúpula? As fotos mostram duas cores. Eu quero a na cor âmbar. Como faço para escolher nesta cor?

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 15, 2012

Kan iemand mij antwoorden in welke maten, alt x comp x larg? alguem pode me responder qual os tamanhos, alt x comp x larg?

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 11, 2012

De kroonluchter is van uitstekende kwaliteit. Veel mooier in persoon dan op de foto. En hij kwam hier intact aan in Brazilië. O lustre é de qualidade excelente.
Muito mais bonito pessoalmente do que pela foto.
E chegou aqui no Brasil intacto.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest