English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (246 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jun 24, 2015

Zeer mooie kroonluchter en goede kwaliteit. Ik adviseer alleen Brazilians om apart te kopen (als u meer dan 1 kroonluchter koopt), want als u meer dan 500 dollar koopt, betaalt u een fortuin en u zal veel meer papierwerk hebben om de kroonluchters te verwijderen. Lustre muito bonito e de boa qualidade. Só aconselho aos brasileiros comprar em separado (se for comprar mais de 1 lustre) pois se comprar mais de 500 dollares, vc vai pagar uma fortuna e terá muito mais burocracia para retirar os lustres.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2015

Ziet er stijlvol uit. Het gaat hier om moderne stijl. Looks stylish. Its more about modern style.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Lala
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 23, 2014

Professioneel verpakt en de kwaliteit van de componenten ziet er goed uit. Toch om te installeren voor een complete look. De levering was op tijd. Professionally packed and the quality of the components looks good. Yet to install for a complete look. Delivery was on time.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2014

Ik ben dol op deze plafondlampen. De levering was erg snel. Fantastische baan I love this ceiling lights. The delivery was very quick. Fantastic job

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 31, 2013

MIJN BESTELLING IS IN MINDER DAN 30 DAGEN AANGEKOMEN, IK BETAALDE BELASTING, MAAR HET WAS DE MAAND, WE ZIJN DEZELFDE DAG GEÏNSTALLEERD, EN IK BEN TEVREDEN, ARMATUUR ZO LEUK DAT MIJN RUIMTE IS GERENOVEERD. MEU PEDIDO CHEGOU EM MENOS DE 30 DIAS, PAGUEI IMPOSTO, MAS VALEU A PENA, INSTALAMOS NO MESMO DIA, E ESTOU SATISFEITÍSSIMA, LUMINÁRIA TÃO LINDA QUE A MINHA SALA FICOU RENOVADA.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 25, 2012

Absoluut subliem !!!! ontvangen in 10 dagen. Douane vergoeding 35 euro, maar in totaal maakt het me 135 € voor iets unieks! onberispelijke verpakking! PERFECT! Ik aarzelde maar een tip: GEEF NIET !!!!! Hij is TROOOOP mooi !!!! Absolument sublime !!!! reçu en 10 jours. Frais de douanes 35 euros mais au total ça me fait 135 € pour un truc unique ! emballage irréprochable ! PARFAIT !
Jai hésité mais un conseil : NHESITEZ PAS!!!!! Il est TrOoOoP beau !!!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 30, 2012

Product binnen een redelijke tijd ontvangen en goed verpakt. Zeer mooi product, zeer origineel dat ik zeer tevreden ben. Waar voor je geld zeer bevredigend. Het product is zilver, terwijl ik dacht dat het witter was. De douanekosten waren een beetje hoog (50 € voor twee kroonluchters). Produit reçu dans un délai raisonnable et bien emballé.

Très joli produit, très original dont je suis très satisfaite. Rapport qualité prix très satisfaisant. Le produit est couleur argent alors que je le pensais plus blanc.

Les frais de douanes étaient un peu élevés (50 € pour deux lustres).

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 06, 2012

Aangekomen eerder dan verwacht. Belangrijk detail: koeriers leveren een krant en u zult naar het postkantoor moeten gaan om de kosten te betalen en het product in te trekken. Ik kocht twee lampen R $ 345,00 waarde berekend door de belasting en ik betaalde R $ 207,04 (federale belasting) plus R $ 113,07 (Staatsbelasting RS). Alle goederen kwamen in perfecte staat aan en haalden metaal uit het andere armatuur dat een beetje roestig en bekrast aankwam. De kwaliteit hiervan is boven verwachting, ik was zeer tevreden. De draad die de "halve maan" bedekt is een zilveren lijn, ziet er goed uit ik dacht dat het metaal was. Super eenvoudig te monteren. Ik moest gewoon bouten kopen die dunner waren dan die in het pakket om te bevestigen aan de "zwarte dradendoos met licht". Ik raad aan Chegou antes do esperado. Detalhe importante: os correios entregam um papel e você terá que ir aos correios pagar as taxas e retirar o produto. Comprei duas luminárias R$ 345,00 valor calculado pelo imposto e paguei R$ 207,04 (imposto federal) mais R$ 113,07 (imposto estadual RS).

Toda mercadoria chegou em perfeitas condições, tirando uns metais da outra luminária que chegaram um pouco enferrujados e arranhados.

A qualidade desta esta acima do esperado, fiquei muito contente. O fio que cobre a "meia lua" é uma linha prata, fica bem bonito eu achava que era de metal.

Super fácil de montar. Só tive que comprar parafusos mais finos do que vem na embalagem para prender na "caixinha preta dos fios da luz".

Recomendo

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 28, 2012

Ik vond het product leuk, het was erg cool in onze kamer. Ik was tevreden met de aankoop kijk daar hoe het was Gostei do Produto ficou muito legal na nossa Sala. Fiquei satisfeito com a Compra olha ai como ficou

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2012

Zeer mooi product, elegant, verfijnd en origineel t. De verpakking was super netjes en eenvoudig te installeren. Laat je verleiden, ik raad het aan. Très beau produit, élégant,t raffiné et original.
Lemballage était super soigné et linstallation facile.
Laissez vous tenter, je vous le recommande.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lightinthebox Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Chroom Metaal Stof Ministijl 110V / 110-120V / 220-240V Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 88.82
 Lightinthebox Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Chroom Metaal Acryl Ministijl 110-120V / 220-240V Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
1% koopUSD $ 50.53
 CXYlight 3-Light Globe / Noviteit Op plafond bevestigd Neerwaartse Belichting Galvanisch verzilveren Acryl Acryl Nieuw Design 110-120V / 220-240V
1% koopUSD $ 143.81
 SL® Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Galvanisch verzilveren Metaal Stof Ministijl 110-120V / 220-240V Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
1% koopUSD $ 97.91
 Lightinthebox Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Chroom Metaal Acryl Ministijl 110-120V / 220-240V Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
1% koopUSD $ 100.97
 UMEI™ Lineair Muur licht / Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Geschilderde afwerkingen Aluminium Dimbaar Met Afstandsbediening 85-265V Warm Wit / Wit / Warm Wit + Wit LED-lichtbron inbegrepen
1% koopUSD $ 240.83
 Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Galvanisch verzilveren Metaal LED 90-240V Warm Wit / Wit / Dimbaar Met Afstandsbediening LED-lichtbron inbegrepen / Geintegreerde LED
1% koopUSD $ 45.89
 6-Light Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Geschilderde afwerkingen Metaal Glas Lamp Inbegrepen 110-120V / 220-240V Lamp Niet Inbegrepen
1% koopUSD $ 223.37
 3-Light Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Chroom Metaal Acryl Ministijl 110-120V / 220-240V Geel Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
1% koopUSD $ 84.83
 5-Light Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Chroom Metaal Acryl Ministijl 110-120V / 220-240V Geel Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
1% koopUSD $ 147.24
 vierkante moderne eenvoudige plafondlamp inbouw verlichting entree gang spel kamer keuken lichtpunt
2% koopUSD $ 41.30
 Modern/Hedendaags Traditioneel / Klassiek Op plafond bevestigd Voor Woonkamer Slaapkamer Badkamer Keuken Eetkamer Studeerkamer/Kantoor
2% koopUSD $ 55.09
 ZHISHU 10-Light Spoetnik / meetkundig Plafond Lampen Sfeerverlichting Galvanisch verzilveren Metaal Glas LED, Nieuw Design 110-120V / 220-240V Warm Wit / Wit
2% koopUSD $ 274.37
 Ecolight™ Lineair Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Geschilderde afwerkingen Aluminium Acryl Dimbaar, Schattig 110-120V / 220-240V Warm Wit / Wit / Dimbaar Met Afstandsbediening Lamp Inbegrepen
3% koopUSD $ 159.31
 Op plafond bevestigd Neerwaartse Belichting Geschilderde afwerkingen Metaal LED 110-120V / 220-240V Warm Wit / Wit Lamp Inbegrepen / Geintegreerde LED
3% koopUSD $ 105.61
 Op plafond bevestigd Toortswandlamp Chroom Metaal Kristal 110-120V / 220-240V Lamp Inbegrepen / G4
3% koopUSD $ 110.25
 5-Light Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Chroom Metaal Acryl Ministijl 110-120V / 220-240V Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
4% koopUSD $ 116.27
 ZHISHU Cirkelvormig Kroonluchters Sfeerverlichting Geschilderde afwerkingen Aluminium Ministijl, Creatief, Dimbaar 110-120V / 220-240V Dimbaar Met Afstandsbediening LED-lichtbron inbegrepen
4% koopUSD $ 375.67
 5-Light Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Chroom Metaal Lamp Inbegrepen 110-120V / 220-240V Lamp Inbegrepen
4% koopUSD $ 330.78
 SL® 5-Light Plafond Lampen Sfeerverlichting Galvanisch verzilveren Metaal Glas Kristal, Ministijl 110-120V / 220-240V Lamp Inbegrepen / G9
5% koopUSD $ 66.39
 36 w moderne led crystal inbouw plafondlamp woonkamer eetkamer slaapkamer plafondlamp
5% koopUSD $ 247.85
 LWD 6-Light Op plafond bevestigd Neerwaartse Belichting Anderen Metaal Glas Kristal 110-120V / 220-240V Lamp Inbegrepen / G4
5% koopUSD $ 118.41
 Geometrisch Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Messing Metaal Glas Nieuw Design 110-120V / 220-240V Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
6% koopUSD $ 141.77
 Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Chroom Metaal Kristal, LED 110-120V / 220-240V Warm Wit / Wit / Dimbaar Met Afstandsbediening LED-lichtbron inbegrepen / Geintegreerde LED
6% koopUSD $ 321.21
 CONTRACTED LED® 3-Light Lineair Plafond Lampen Sfeerverlichting Geschilderde afwerkingen Metaal geometrisch patroon 110-120V / 220-240V Warm Wit / Koud wit / Dimbaar Met Afstandsbediening
6% koopUSD $ 144.94
 QIHengZhaoMing Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Kristal Oogbescherming 110-120V / 220-240V LED-lichtbron inbegrepen / Geintegreerde LED
1% koopUSD $ 94.85
 Op plafond bevestigd Neerwaartse Belichting Anderen Metaal Ministijl 110-120V / 220-240V Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
1% koopUSD $ 49.56
 Kristal Kroonluchters Neerwaartse Belichting Galvanisch verzilveren Metaal Kristal, Lamp Inbegrepen, ontwerpers 110-120V / 220-240V Warm Wit / Koud wit Lamp Inbegrepen / GU10
1% koopUSD $ 470.24
 Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Chroom Metaal Acryl Ministijl 110-120V / 220-240V Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
1% koopUSD $ 247.39
 Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Geschilderde afwerkingen Metaal Lamp Inbegrepen 110-120V / 220-240V Warm Wit / Wit Lamp Inbegrepen / Geintegreerde LED
1% koopUSD $ 57.11
 UMEI™ Geometrisch / Noviteit Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Geschilderde afwerkingen Metaal Acryl Kristal, Creatief, Nieuw Design 110-120V / 220-240V Warm Wit / Wit / Dimbaar Met / FCC
1% koopUSD $ 284.57
 3-Light Spoetnik Kroonluchters Sfeerverlichting Geschilderde afwerkingen Metaal Nieuw Design 110-120V / 220-240V
1% koopUSD $ 94.85
 Op plafond bevestigd Sfeerverlichting Geschilderde afwerkingen Metaal Acryl Kristal 110-120V / 220-240V Lamp Niet Inbegrepen / E26 / E27
1% koopUSD $ 126.16
CTest